Ignus Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Kurcze dzięki za info z tym L4D, pewnie bym przegapił jakbym nie odwiedził tego tematu. Na allegro najtaniej jakieś 34 zł, wersja bez cenzury, a tutaj zapłaciłem koło 23. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) ceny niektorych gier sa chore. max pain - 10E comanche 4 - 9E silent hunter 3 - 10E te gry mozna kupic za 20zl albo mniej, jak widac na steamie czas nie wplywa na cene gier. Fakt, ale czasami trafiają się naprawdę fajne okazje vide L4D (miałem kupować na allegro za 34zł, ale kupiłem właśnie via steam dziś)... zresztą ktoś słusznie zauważył kilka stron wcześniej; że polska nie jest targetem dla Valve :D Edytowane 28 Listopada 2009 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 Ja dzisiaj wziąłem World of Goo (20zl), poprzedni SW: KOTOR (9zl), Far Cry 2 jako gift z USA za 28zl, Osmos (9zł) i GRID (18zł). Jutro ostatni dzień promocji, ciekawe co tym razem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 World of Goo można za 19,99zł w sklepie dostać ;) dziś akurat nie ma nic fajnego - mam nadzieję że na ostatni dzień mają jakieś killery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 Jeszcze do niedawna World of Goo można było kupić nawet za 1 grosz ;) . Taka promocja producenta, to klient ustalał cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 A dzisiaj z wartych wymieniena Mirrosr's Edge za 3,74€ i The Secret of Monkey Island™: Special Edition za 2,24€. Miałem więcej pieniędzy nie wydawać, ale jest to silniejsze ode mnie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 (edytowane) A dzisiaj z wartych wymieniena Mirrosr's Edge za 3,74€ i The Secret of Monkey Island™: Special Edition za 2,24€. Miałem więcej pieniędzy nie wydawać, ale jest to silniejsze ode mnie. :DNo dziś też fajne gierki do kupienia... taa, też sobie obiecałem więcej gier nie kupować - to się jakieś uzależnienie robi :D Edytowane 30 Listopada 2009 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Far Cry 2 jako gift z USA za 28zlMozna normalnie przelac pieniadze komus kto mieszka w usa i wyrwac gierke w dolarach jako gift? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 A tak ogólnie ktoś wie czy na święta (w tym wypadku grudniowe :P), na steamie są jeszcze jakieś dodatkowe promocje? Rok temu nie miałem zbytnio możliwości kupowania w ten sposób więc nawet się nie interesowałem, do tego doszedł teraz nowy sprzęt więc w końcu mogę zagrać w to co nie miałem okazji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Szlag, Mirror's Edge na Steamie jest po polsku. U nich z tymi opisami to nigdy nie wiadomo. Jak bym wiedział, to bym więcej kupił :lol: edit O teraz jest w opisie polski, a wczoraj nie było... Edytowane 1 Grudnia 2009 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Na steamie we właściwościach gry można zmienić język... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Chodziło mi, że jak bym widział, że polski będzie dostępny to bym wziął jeszcze na gifty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 ktoś może męczy zombiaki w L4D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tomb Raider: Underworld za 7,49€ (75% off until Monday). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 coraz fajniejsze te promocje maja ;) wlasnie kupilem medievaluatea 2 za 2,49 euro =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) a jak kogoś to jeszcze kręci ;) to jest CS Source za 3.75 ojro... ja chyba kupię, chociaż specjalnie fanem nie jestem :D Edytowane 10 Grudnia 2009 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) Oo, trochę kusi za te 15zł zobaczyć, czym się ludzie jarają. I kolejna gra do kolekcji, którą lapek udźwignie (TR: Underworld śmiga pięknie, pomijając koszmarną kamerę). Z drugiej strony pewnie bym odpalił kilka razy i zakończył :lol: Edytowane 10 Grudnia 2009 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dreamkiller Free Weekend steam://install/24500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Gifty z USA jak najbardziej działają w Polsce, nie ważne skąd jest gift (chyba, że Niemiec) i tak gra będzie działać tak jakbyśmy kupili ją w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 (edytowane) Przebrnąłem przez cały temat i mam jedno może głupie pytanie (ale stary jestem i nie wszystko jeszcze jarze) czy kupując grę na steamie gram w sieci z innymi ludźmi czy normalnie tak jak bym instalował grę na kompie i grał sam? A druga kwestia dotyczy zakupu gry, widzę, że za 3,75 można kupic CS Source, a na alledrogo jest po 25zl. Niestety nie mam czym zapłacić w necie czy ktoś może mnie poratować w tej kwestii? Przelew z PEKAO s.a. moge zrobić w każdej chwili na konto wybawcy :) (w tej kwestii na PW proszę) Edytowane 11 Grudnia 2009 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Przebrnąłem przez cały temat i mam jedno może głupie pytanie (ale stary jestem i nie wszystko jeszcze jarze) czy kupując grę na steamie gram w sieci z innymi ludźmi czy normalnie tak jak bym instalował grę na kompie i grał sam?To zalezy od gry, czy ma tryby single i multiplayer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 1.Przebrnąłem przez cały temat i mam jedno może głupie pytanie (ale stary jestem i nie wszystko jeszcze jarze) czy kupując grę na steamie gram w sieci z innymi ludźmi czy normalnie tak jak bym instalował grę na kompie i grał sam? 2.A druga kwestia dotyczy zakupu gry, widzę, że za 3,75 można kupic CS Source, a na alledrogo jest po 25zl. Niestety nie mam czym zapłacić w necie czy ktoś może mnie poratować w tej kwestii? Przelew z PEKAO s.a. moge zrobić w każdej chwili na konto wybawcy :) (w tej kwestii na PW proszę) 1. O ile gra posiada tryb sieciowy to nie ma przeszkód aby grać w sieci, np w CSS masz normalną przeglądarkę serwerów. Natomiast steam to w pewnym sensie platforma społecznościowa graczy tak więc dodatkowo możesz dodawać znajomych do swojej listy, sprawdzać czy grają i w co w danej chwili, dołączać się do ich rozgrywki itd.. Jest sporo możliwości. 2. Ja za każdym razem płaciłem kartą debetową (Visa/bank WBK) i nie było problemów. Nie wiem jak będzie w innych przypadku, zresztą poczytaj FAQ na pierwszej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja place Visa Electron z mbanku z aktywnymi platnosciami internetowymi, zadnych problemow nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja place Visa Electron z mbanku z aktywnymi platnosciami internetowymi, zadnych problemow nie ma. no niestety nie mam karty, no nic pozostaje przepłacić na alledrogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Lyklem CS:Source w tej promo, wyszło około 15,57zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 tez lyknalem CS:S'a a przy okazji wpadlem na taki dosc ciekawy pomysl. Jak wiemy sa problemy z tymi przelicznikami cen € i $. Wiec polaczylem sie przez proxy z US i ceny sa w $ co ciekawe, niedosc ze w dolarach to jeszcze tansze niz w euro wiec nie tylko zmienili znaczek ale i nawet cyferki. zobaczcie: Flashpoint 39.99$ , w Polsce 48.99€ CoD MW2 39.99$ , w Polsce 49.99€ ale za to CS:S 5$ w US a u nas byl po 3.75€ :D Moze to komus w czyms pomoze.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 http://steamunpowered.eu/comparison-script/ Tu masz bez zbędnego przełączania się na proxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 szkoda ze sie kupic nie da w tych baksach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Kupilem CS Source, ale jak wchodzę na różne serwery to czesto pisze mi ustaw rate na 25000, poczytałem i dla mojego łącza powinny być takie ustawienia * rate 25000 * cl_rate 20000 * updaterate 138.89 * ex_interp 0.01 Tylko pytanie gdzie zapisać te dane? Utworzyć nowy plik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Poszukaj wątku o CSS cl_updaterate 100;cl_cmdrate 100;rate 25000 wbij w autoexec.cfg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...