Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nie ma jakichś informacji o wyprzedaży wielkanocnej? W zeszłym roku chyba cały wielki tydzień była, jak nie dłużej, a póki co nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Póki co rzucają pojedyncze tytuły - nieśmiertelne gta4 teraz jest -75%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 To akurat chyba pozostałość po Rockstar Weekend, od wczoraj 19:00 było GTA IV i Epizody, dziś o 19 zniknęło info ze strony głównej, ale ceny pewnie nie zmienili. No nic, mam nadzieję że jednak coś zrobią, choć jeśli mieli by dać znowu to samo to chyba wiele nie strace, bo mam prawie wszystko co mnie interesowało z ich dotychczasowych promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie ma jakichś informacji o wyprzedaży wielkanocnej? W zeszłym roku chyba cały wielki tydzień była, jak nie dłużej, a póki co nic.Dobrze powiedziane, "chyba". Nie było wcale, kolejna duża po zimowej "holiday sale" i może kilku wyprzedażach pojedynczych wydawców (jak ostatnio Rockstara) była dopiero ta wakacyjna "Perils of Summer", od 24 czerwca. Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez knrdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Jak ktoś nie wie to EA Week znowu jest, jeszcze chyba 3 godziny stare Crysisy na przecenie, 5 euro za oba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasik Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Widzę że dało dziś Medal of Honor oraz Battlefield 2 w dobrej cenie. Patrząc na Empik wychodzi połowe ceny. Lecz która z tych gierek jest lepsza w multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Seria Commandos i kupa starszych gierek w mega wyprzedazy dzis (sam nabylem commandosa 4 gry z 3 funty :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Jak by ktoś był zainteresowany to mam do sprzedania tatnio DiRT 2 na Steamie w postaci gifta. Szczegóły na PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 A nie ma może chętnych na Terraria? W gbp albo usd jest taniej (wychodzi chyba ze 20 parę zł) i jest też 4-pack - jeszcze taniej wyjdzie. Ktoś zainteresowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) Sprawdź sobie, borsuczy, Dwarf Fortress. Bardzo trudna, skomplikowana, przyprawiająca o zawrót głowy oferowanymi możliwościami i darmowa gra. Oryginalnie działa na rozszerzonym Unicode, 16 kolorach i bez dźwięku. Ja, by ułatwić sobie odbiór, korzystam z Phoebus' Graphic Seta (można ściągnąć spreparowaną paczkę) i SoundSense. Na początku wykazałem się butą i próbowałem grać, nie spojrzawszy nawet na poradniki, lecz prędko uznałem, że rozgryzienie gry w ten sposób zajęłoby mi chyba parę lat. Tutaj pomocny materiał, który ułatwia start. W skrócie: Dwarf Fortress to Minecraft do potęgi. Edytowane 31 Maja 2011 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 na terrarie w niskiej cenie to ja byłbym chętny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Koledzy czy wy też macie problem z zalogowaniem się do steam'a ? Z tego co widzę nie potrafi się zaktualizować. Cały czas pojawia się komunikat o braku uprawnień do pliku steam.exe. (katalog jak i plik nie są w trybie read only). Próbowałem z usuwaniem pliku *.blob i z ponownym zainstalowaniem steam'a. Niestety, po instalacji pojawia się komunikat o tym, że na moim komputerze jeszcze się nie zalogowałem i niektóre usługi mogą być niedostępne. Dodatkowo pojawia się info że nie można pobrać danych o systemie (czy coś w tym stylu). Próbowałem z wyłączonym programem antywirusowym i wyłączonym firewallem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Tak, też mamy. Inni użytkownicy na forum Steam zgłaszają ten sam problem. Sprostowanie: chwilę po tym, jak napisałem tego posta, Steam wreszcie się włączył i zaktualizował. Edytowane 4 Czerwca 2011 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ta, tylko u mnie dalej występuje ten sam problem. Steam został całkiem odinstalowany, wpisy w rejestrze usunięte. Po instalacji od razu odpala się aktualizacja, która kończy się błędem dot. braku dostępu do pliku steam.exe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Dzisiaj Dirt za 2.25e, kto wie czy nie najlepsza część (przynajmniej tras jest dużo). Sprawdź sobie, borsuczy, Dwarf Fortress. Bardzo trudna, skomplikowana, przyprawiająca o zawrót głowy oferowanymi możliwościami i darmowa gra. Oryginalnie działa na rozszerzonym Unicode, 16 kolorach i bez dźwięku. Ja, by ułatwić sobie odbiór, korzystam z Phoebus' Graphic Seta (można ściągnąć spreparowaną paczkę) i SoundSense. Na początku wykazałem się butą i próbowałem grać, nie spojrzawszy nawet na poradniki, lecz prędko uznałem, że rozgryzienie gry w ten sposób zajęłoby mi chyba parę lat. Tutaj pomocny materiał, który ułatwia start. W skrócie: Dwarf Fortress to Minecraft do potęgi. Podziękuję... Ja chcę się tylko trochę pobawić a nie rozgryzać grę przez lata. A w trybie tekstowym to ja tylko w MUDy jestem w stanie grać, a raczej byłem. Ale że tylko 2 nas chętnych najwyraźniej to poczekam, będzie jakieś promo prędzej czy później. Edytowane 4 Czerwca 2011 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ok, odetkało w końcu. Szkoda tylko że wszystkie pobrane gry poszły się .... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 A kto ci kazał usuwać folder "steamapps"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ta, wiem - miałem go zostawić ;) Ale o tym przypomniałem sobie w momencie kliknięcia zakończ podczas usuwania steam'a :) Trudno - trzeba będzie pobrać na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenpl Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam. Mam prawdopodobnie mały problem z Steamem. Kupiłem dzisiaj w promocji Civilization IV w pakiecie. Czyli z wszystkimi dodatkami. W mailu potwierdzajacym płatność mam jedną kopię gry, w blokadach karty kredytowej zablokowana kwota odpowiada jednej kopii. Lecz w bibliotece mam następująco: Sid Meier's Civilization IV Sid Meier's Civilization IV Sid Meier's Civilization IV: Beyond the sword Sid Meier's Civilization IV: Beyond the sword Sid Meier's Civilization IV: Colonization Sid Meier's Civilization IV: Warlords Sid Meier's Civilization IV: Warlords I w związku z tym mam pytanie czy to tylko tymczasowy błąd czy może naliczą mi opłatę za dwie kopie? Co radzicie zrobić bo bym wolał uniknąć tego drugiego wariantu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jak w płatnościach jest jedna to powinno być ok, w razie problemów pisz do supportu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenpl Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dzięki za odpowiedź. Chyba odkryłem co jest powodem. Elementy widoczne podwójnie różnią się tym że jedna wersja nie jest dostępna na moją platformę (Vista) a druga jest dostępna do instalacji. Tak jak by były wersje osobne dla róznych systemów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 2ga wersja pewnie na mac'a jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Spokojnie, też mam wszystkie podwójnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenpl Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dzięki, uspokoiliście mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Słuchajcie ktoś się w ostatnich godzinach rejestrował się na STEAMIE ? Chciałem sobie w promocji kupić CIV IV i cały czas w trakcie tworzenia konta wychodzi mi: 'Utworzenie konta nie powiodło się. Spróbuj ponownie później.' . Próbowałem już zmieniać e-mail i login (chociaż o żadnym błędzie mnie nie informuje). PS Dobra, znalazłem jakieś stare konto, które założylem 3 lata temu. Problem w tym że rejestracja spod poziomu strony ma złe sprawdzanie nicków i maili, w aplikacji wszystko działa bez problemu. Edytowane 10 Czerwca 2011 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Kup Left 4 Dead 2 - Four Pack za 14 ojro. Ktoś chętny? i już nieaktualne. Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kup Left 4 Dead 2 - Four Pack za 14 ojro. Ktoś chętny? Ja bym się skusił na 1/4 pack'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ja rowniez. Brakuje jednego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Four Pack z użytkownikiem kaykay zakupiony. Wszystko się zgadza, polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 TF2 za darmo. Przy okazji: Meet The Medic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...