Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) Warto. :) Ja może jakiegoś wielkiego przeskoku nie zrobiłem, bo sprzęt z podpisu kupiłem za w sumie niecałe.. 250zł wyszło. A jeszcze grafikę w "gratisie" bądź niewielkiej dopłacie wymienię. No, ale wcześniej miałem sprzęt taki: Płyta główna ECS, Intel Pentium D 2.8ghz, 2gb ram (jedyny "coś wart" podzespół kingston'a) i na grafice ati 3850. Teraz mam to co w podpisie, z faktem że grafikę dostałem tymczasowo. Mam dostać teraz GF 260 bądź jak zmienię zasilacz na coś mocniejszego to coś z Ati bo znajomy ma tego na pęczki ;) Może ktoś chce terrarium na zamówienie? Chętnie zrobię za uczciwe pieniądze na nowy zasilacz ;) :D Gramy coś dzisiaj? Myślę że pożyczę do wieczora jakąś graficzkę mocniejszą, a przynajmniej stabilniejszą. :) Ciągle zapraszamy do Plutonu PurePC - Link Na jego stronie głównej będę informował o spotkaniach. :) A i osoby chcące dołączyć do Plutonu PurePC Proszone są o podanie nick'a z PurePC w celu szybkiej identyfikacji. Bo skąd ja mam wiedzieć że niejaki "wpisdu" pochodzi z naszego forum, a nie jakiś typek się zabłąkał? :D Nicki z PPC proszę wpisywać na ścianie plutonu po moim potwierdzeniu, bądź (szybsza wersja) proszę o podesłanie mi na PM nick z Origin, na forum jestem częściej niż w samej grze. Nie przeszkadzałby mi nikt obcy, gdyby nie fakt, że po prostu chciałbym, by ten pluton był wspólnotą PurePC :) Edytowane 29 Października 2011 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 dołączyłem do plutonu nick paniczmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) No ja nie pisałem jaki nick z forum bo się dużo nie różni ;) W każdym bądź razie wczoraj późnym wieczorem się nie doczekałem odpowiedzi, jak pisałem do Was na battlelogu. W ogóle mnie nie chciało połączyć do żadnego servera, a że jestem chory (L4) to poszedłem spać. Może wbije na chwile zaraz, bo za godzinkę z groszami lece na qual w F1. btw Opera coś nie wpełni supportuje battlelog: Your web browser is not fully supported, soldier! Będziesz mógł rozglądać się i rozmawiać ze znajomymi, ale nie zdołasz przyłączyć się do gry. Edytowane 29 Października 2011 przez VICTORious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 zmień na firefoxa, bądź przez ie się łącz. Ponoć z Opera właśnie problemy są. Właśnie, powiedz mi - jak to jest, że mogłeś pisać u nas na ścianie jak Cię nie przyjąłem? Nie mam jak sprawdzić czy się da czy nie, więc powiedz po prostu czy ściana jest widoczna dla wszystkich. Dopiero 2 godziny temu Cię przyjąłem, a o 12 już spałem, nie wiem jak reszta. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 No ja nie pisałem jaki nick z forum bo się dużo nie różni ;) W każdym bądź razie wczoraj późnym wieczorem się nie doczekałem odpowiedzi, jak pisałem do Was na battlelogu. W ogóle mnie nie chciało połączyć do żadnego servera, a że jestem chory (L4) to poszedłem spać. Może wbije na chwile zaraz, bo za godzinkę z groszami lece na qual w F1. btw Opera coś nie wpełni supportuje battlelog: Your web browser is not fully supported, soldier! Będziesz mógł rozglądać się i rozmawiać ze znajomymi, ale nie zdołasz przyłączyć się do gry. Mam opere, nie ma lipy ;) Wszystko gra, i cacy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Dołączyłem do plutonu PPC jako Kawasawa. :) Tylko ostrzegam dawno straciłem wprawę do multi. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Ścinki są dalej. Grałem 1 runde na metrze i 2 targowisko. Na targowisku ścinki były już dość intensywne, co przy spotkaniu z wrogiem źle się kończy. Wrzucę 3cią kość, zobaczymy czy pomoże ( i czy nie zakłóci oc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkKing Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Rozczarowałem się bardzo optymalizacją,mój sprzęt ledwo wyciska 10-15-20 FPS na najniższych ustawieniach <_< .Więc jednak trzeba będzie poczekać z BF do upgrade do 2500k :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Nie wiem co chciałeś osiągnąć wrzucając dobrą k. graficzną do przedpotopowego komputera. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Sama ilość ramu zabija Twojego kompa,więc się nie dziw bo i tak masz dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Rozczarowałem się bardzo optymalizacją,mój sprzęt ledwo wyciska 10-15-20 FPS na najniższych ustawieniach <_< .Więc jednak trzeba będzie poczekać z BF do upgrade do 2500k :mur: karta graficzna ok zasilacz ok procek troche troci starościa ale 2gb ramu ?? to k... ma być jakieś jaja, chłopie przy obecnych cenach ramu i wymaganiach aplikacji 8gb to standard 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Rozczarowałem się bardzo optymalizacją,mój sprzęt ledwo wyciska 10-15-20 FPS na najniższych ustawieniach <_< .Więc jednak trzeba będzie poczekać z BF do upgrade do 2500k :mur: Wcale lepszego sprzętu nie mam, jedynie 4GB ramu i gra się w miarę komfortowo na ustawieniach medium. Wiadomo w ostrej zadymie, wybuchający pojazd, widać spadek płynności ale przez 90% czasu rozgrywki gra się bardzo przyjemnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 @ChS Dzialac, dziala pod opera bez problemu. Ale komunikat ostrzegawczy o ktorym mowa i tak sie pokazuje. Zarowno na wersji 9.xx (nie pamietam dokladnych numerkow) jak i najnowszej. Na tych testowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 W Becie też był komunikat co nie znaczy że mi cokolwiek źle działało na Operze. Długi weekend a mnie gra nie dotarła na czas <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Ponawiam pytanie :) jak dodać status weterana BF2, do konta? Mam konto na tym samym emailu co z BF2 ale nic nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkKing Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Nie chcę dokładać już tych 2 GB bo ddr2 swoją cenę mają :mur:.Poczekam jakieś 2 miesiące jeszcze i dokupię 2500k do p67 sabertootha i 4GB ramu które mam w domku już B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 w końcu i ja dopchałem się do koryta, zaczynam gre ! nick: dzakson320. appke wysłałem do plutonu ppc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Da rade u mnie na low w niskiej rozdzielczości? Nie mam kasy na upgrade, poza tym ceny sprzętu są bardzo wysokie, przez dolara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) http://www.youtube.c...u/1/AKWPZYw-mPM jak ktoś zna angielski niech posłucha odpowiedzi na pierwsze pytanie, od 0.38. Dla mnie trafi w sedno "unlocków" do pojazdów w BF3. Edytowane 29 Października 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Zagrałem na mapce Caspian Border 60 graczy, fps czasami potrafi spaść do 39fps. Klimat po raz kolejny super. :D Czekam na zbiórkę plutonu PPC o 21. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Pograłem trochę i niestety balansu drużynowego nie widzę. Już CoD jest pod tym względem lepszy. Człowiek siedział w jednej drużynie a tu pyk, przerzucało go do drugiej z powodu balansu. A tutaj widzę, że jak się zbierze dobra ekipa i człowiek trafi do przeciwnej strony to się może zwijać jeśli nie chce ciągle przegrywać :huh: Wiem, że to gra dla zabawy, ale jak jedna ze stron za bardzo dominuje to mało przyjemnie się gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Dodatkowe 2gb pomogło, ale teraz są problemy ze stabilnością. Chyba będzie trzeba wymienić na 2x4gb. Wniosek: 4gb to absolutne min. dla trybu multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Wiecie moze jak edytowac plik : PROF_SAVE_profile , chce zjechac z detalami na medium ale za kazdym razem jak przelanczam z Auto ( High/Ultra ) wiesza mi gre :/ kuzwa babol jakis albo cus . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Dodatkowe 2gb pomogło, ale teraz są problemy ze stabilnością. Chyba będzie trzeba wymienić na 2x4gb. Wniosek: 4gb to absolutne min. dla trybu multi. mówiłem a nie wierzyli :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Wiecie moze jak edytowac plik : PROF_SAVE_profile , chce zjechac z detalami na medium ale za kazdym razem jak przelanczam z Auto ( High/Ultra ) wiesza mi gre :/ kuzwa babol jakis albo cus . Nie mów, że CF na Ultra Ci skacze. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Wiecie moze jak edytowac plik : PROF_SAVE_profile , chce zjechac z detalami na medium ale za kazdym razem jak przelanczam z Auto ( High/Ultra ) wiesza mi gre :/ kuzwa babol jakis albo cus . notatnikiem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) Nie mów, że CF na Ultra Ci skacze. :blink: 1Gb na karcie to mało , także nawet 10kart nie pomoże :lol2: Wyłączajcie MSAA , które wsysa 150mb z karty , a FXAA można zostawić. Edytowane 29 Października 2011 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Wczoraj trochę ogarnąłem maszyny latające. Bez pada było na tym polu bardzo ciężko. Jak to jednak mówią nie taki diabeł straszny :razz: Jedyne co mnie zaskoczyło, to że lepiej mi podchodzi latanie myśliwcem aniżeli helikopterami. Trzeba będzie jeszcze potrenować.... Tak więc jak macie horendalne problemy z lataniem na myszce i klawie, a posiadacie pada to korzystać. Jest o wiele łatwiej. Gra ogólnie wymiata... Do zobaczenia na polu walki i battlelogu w ppc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 czy ktoś w Was ma problem z dźwiękiem w grze? Do 4 poziomu wszystko było ok, a teraz gra nie dość, że zauważalnie zwolniła to jeszcze sypie się dźwięk tj. wszystko odgrywane jest po dwa razy - wystrzał, dialog, każdy dźwięk ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Otóż Panowie został zaktualizowany temat, na pierwszej stronie widnieje moje FAQ (Dzięki Mechl!k ;) ) i tam macie większość najczęściej występujących błędów w grze, Korn, dla Ciebie też się znajdzie (zacinający się dźwięk i klatkowanie) :) Także na pierwszej stronie będą codziennie (aż się gra nie znudzi ludziom ;) ) aktualizowane notki gdzie i o której gramy łącznie z Team Speak (serwer, który pokój i hasło) ;) Z chęcią w ogóle bym wykupił serwer do BF3, by był nasz prywatny PPC, gdzie tylko członkowie forum będą mogli grać, ale na razie mi kasy brakuje, a nie wiem czy zrzuta ma sens, nad tym jeszcze popracuje. :) A teraz pora na pierwszą porządną aktualizację FAQ i dodanie recenzji Caleba ;) Pozdrawiam graczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...