zzizzy Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Darker than Black - Kuro no Keiyakusha i Ryuusei no Gemini - ciekawa seria, choć miejscami nieco chaotyczna. Drugi sezon się nie umywa do poprzedniczki. odpowiednio 8/10 i 6/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 TVP wlasnie nadaje Ruchomy Zamek Hauru, ale na... Belsat TV. Szkoda, ze polskiej widowni nie rozpieszczaja tak, jak bialoruskiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Ktoś to obejrzał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) http://www.youtube.c...h?v=Z9GtU3xwLBQ Ktoś to obejrzał? Nic secjalnego. Zreszta jak wiekszosc 1 odcinkowych anime. Edytowane 2 Marca 2010 przez spicum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Obejrzałem połowę. Nic szczególnego, choć jest całkiem popularne. Z ciekawostek: Theme of CENCOROLL występuje na płycie z openingiem z Bakemonogatari i jest niezłe, choć nie słucham mocnej elektroniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) jestem w trakcie ogladania shigurui, to anime przypomina mi texhnolyze, nuda jak sku..., do tego wiekszosc akcji dzieje sie w kompletnych ciemnosciach i zeby zrozumiec co sie dzieje trzeba siegnac po mange Edytowane 2 Marca 2010 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 texhnolyze.... ładnie to podsumowałeś! Po tagach sądziłem, że będzie kawał dobrego anime, ale jest dokładnie tak jak napisałeś. Porzuciłem jakoś w połowie. Nie polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Ja zacząłem znów oglądać animce i jak na razie całkiem dobrze mi idzie. Czasu mało bo tylko 4 epki/dzień... W każdym razie czekam na lepszy nastrój z Texhnolyze, a raczej specyficzny. Czasami mam zajawki na takie anime, zobaczymy, albo będę polecał, albo nie przedrę przez 2 epki ;) ____________________________ Honey to Clover daje rade. Myślałem że będzie to coś poważniejszego, a tu taka niespodzianka ;) Scena z Yamato mnie rozwaliła jak na razie. Fajnie się ogląda, tym bardziej że czasami coś ważniejszego z ich życia jest poruszone :) Edytowane 5 Marca 2010 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Właśnie pooglądałem Toradora, jak dla mnie to anime to arcydzieło, spokojnie ląduje do mojego top 10. Moglibyście polecić coś w podobnych klimatach? Z podobnych oglądałem Clannad, AS, True Tears, Kanon, Beck. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Stare ale jare Love Hina? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Stare ale jare Love Hina? :) Dzięki :) Jak na razie jestem po 2 epkach i anime trafiło w mój gust :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Jak skończysz Love Hina to weź Honey.... Też jest bardzo przyjemne. A Toradora! jest pierwszym anime które po skończeniu zacząłem oglądać od początku. Z innej paki - nie spodziewałem się że manga Reborn tak mnie wessie. Szkoda tylko że mam takie weekendy że rzucam się na ponad 100 rozdziałów - ostatnio Suzuka prawie mnie zabiło bez snu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 A ja jestem po Nyan Koi - nieco dziwne, ale czwórkę można wystawić ;) Orgiusz - Suzuka się rozkręca w miarę oglądania? Obejrzałem 2 odcinki i zdenerwowała mnie "ciulowatość" głównego bohatera. Dalej też jest irytujący? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Co do Suzuki, to nie wiem jak w anime, ale w mandze z czasem trochę się rozkręca, choć i tak zostawia sporo do życzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 (...) Orgiusz - Suzuka się rozkręca w miarę oglądania? Obejrzałem 2 odcinki i zdenerwowała mnie "ciulowatość" głównego bohatera. Dalej też jest irytujący? Nie wypowiem się nt. anime - przeczytałem 99% z Onemanga. Były rozdziały gdzie się dobrze rozkręcało. Niestety wraz z czasem. Ale to była manga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Nie wypowiem się nt. anime - przeczytałem 99% z Onemanga. Były rozdziały gdzie się dobrze rozkręcało. Niestety wraz z czasem. Ale to była manga. No, moje niedopatrzenie. Skoro tak mówisz, to dam sobie spokój z tą serią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Dobrze zrobisz - mnie przytrzymała ciekawość jak to się skończy niż porwała fabuła czy postacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Hmm chyba nikt nie wrzucal , ale w merlinie jest w promocji Ergo Proxy pelna seria za 40 zeta. BTW obejrzalem ostatnio Tales of Eternia - przy tym Tales of Abyss to arcydzielo ;) Fabula to jakis wyrwany z koncowki fragment gry, jakbym nie zagral w gre na psp to wogle bym sie pokapowal o co bohaterom chodzi. Zero wprowadzenia postaci. Do tego slaba i brzydka animacja. Tak z 4/10, moze 5 dla fanow gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 dzięki za cynk! kiedyś obejrzałem chyba z 12 odcinków i drop, ale byłem jeszcze młody i głupi i wolałem echhi zamiast porządnego anime :) ZAMÓWIONE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Obejrzałem właśnie pierwszy odcinek anime "Working" i muszę powiedzieć, że lolnołem sporo razy nie wiem czy to przez splifa i browary bo normalnie takich anime nie oglądam ale polecam naprawdę daje rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Skoro takie fajne, to tym bardziej nie będę oglądał puki nie wyjdzie całość, żeby potem nie czekać w męczarniach :) Właśnie dostałem esa, że "Ergo Proxy" czeka na mnie w paczkomacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 NHK ni Youkoso! - połykam epy jeden za drugim. Coś niesamowitego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Męczę obecnie Balck Lagoon i powiem, że seria świetna póki co (tj. po 14 odcinkach, pozostałe 10 na dniach nadrobię). Dla fanów akcji i krwawych jatek pozycja obowiązkowa - nie sposób się nudzić przy oglądaniu ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zacząłem oglądać znów Toradora. Zupełnie inne odczucia, coś mi się wydaje że będzie fajna seria [; Jak zabierałem sie za to wcześniej to zupełnie mi się nie spodobało. Musze się przeprowadzić bo zima robi mnie przyje**nym bardzo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 (edytowane) Jestem po Cencoroll. Dziwne toto - krótkie i chaotyczne. Sam Cenco to fajny bulbasek ;) Dla fanów Toradora - spróbujcie Kanamemo. Edytowane 21 Marca 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Spice and Wolf 2 od Tanoshii ktoś oglądał? Dobry release, czy polować na jakąś inną grupę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) Zalezy czy chcesz ogladac to z hiszpanskimi subami ;) Z angielskich imho Frostii - choc tego konkretnego anime z ich subami jeszcze nie widzialem. Po Trigunie zrobilem sobie troche przerwy, zeby wczoraj zaczac Tenjho Tenge... Tak, wiem na co sie porywam ;) Edytowane 21 Marca 2010 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Dobra, czyli styknie bo i tak lecę z polskimi napisami ;] Pierwszy sezon tej serii przywrócił mi ochotę na oglądanie anime. Ostatnio obejrzałem kilka pozycji na których lekko się zawiodłem.* Zastanawiałem się nawet, czy aby nie wyrosłem z oglądania tych chińskich bajek, ale SaW oglądałem z wielką przyjemnością. Cóż, zostały mi jeszcze 2 odcinki, druga seria, a potem znów atakowanie dziwnych pozycji. *największym zawodem do tej pory, jest dla mnie 2 sezon Haruhi, który był mało żywiołowy(lub po prostu flegmatycznie nudny :mrgreen:)....przez co mocno odbiegał klimatem od pierwszej serii. Edytowane 22 Marca 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 ja drugi sezon Haruhi porzuciłem chyba po 2 ep ,mimo że 1 sezon bardzo mi się podobał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Dobrzy jesteście. Ja skończyłem jedynkę po 6 epkach ;) zbyt abstrakcyjna, jak dla mnie. @brachol - Bomb a Head! :D Edytowane 22 Marca 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...