jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Gdyby sedzia nie walil mowiac brzydko w hu.a to mecz mogl wygladac zupelnie inaczej. Inaczej sie gra (dotyczy obu druzyn) jak sie przegrywa/wygrywa a inaczej jak sie remisuje. Zwlaszcza w fazie pucharowej gdzie mamy przyslowiowy woz albo przewoz... To co wyprawiaja sedziowie to jest po prostu kpina, nie potrafie zrozumiec dlaczego sedzia nie cofnal decyzji o bramce ze spalonego. Zwlaszcza ze po ostrych protestach Meksyku sedzia zaczal konsultowac sytuacje z liniowym ktory najprawdopodobniej dostal droga radiowa informacje potwierdzajaca spalonego. Zenua na calej linii. Jak tak dalej pojdzie to te mistrzostwa przejda do historii, niestety w negatywnym swietle. A podobno Anglia to najrowniej grajaca druzyna... Jakos potrafili sie zebrac po nieuznanej bramce.. wiec co tu mialo sie zmieniac? Niemcy poprostu potrafili wykorzystac sytuacje i tyle. Dla mnie bez roznicy czy ten mecz skoczylby sie wynikiem 4:1, 4:2 czy 7:3. Szkopy zagraly lepiej, zdecydowaniej i zasluzenie wyslali do domu zadufanych Angoli. Z reszta tak naprawde Anglicy nic w tych mistrzostwach nie pokazali ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 kolejne babole w ARG-MEX. Szykuje się dobry ćwierćfinał. Ja czekam bardzo na mecz Słowacja Holandia. Jak Słowacy zagrają tak jak z Włochami bedzie zajebiste spotkanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 (...) BTW- i po co była ta narada głównego z liniowym- wystarczyło żeby główny w telebima looknął. ŻENUŁA! I tak też się stało. "Looknęli" w telebim wraz z całą drużyną Meksyku i resztą widzów na stadionie :lol2: Problem w tym, że podjętej decyzji sędzia nie może zmienić! I dlatego była taka sytuacja, sędziowie wiedzieli, że popełnili błąd (nieszczęsny telebim im to pokazał) i absolutnie NIC nie mogli z tym zrobić! Dlatego w Premiership jest zakaz pokazywania dyskusyjnych sytuacji na stadionowych telebimach :lol: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 I tak też się stało. "Looknęli" w telebim wraz z całą drużyną Meksyku i resztą widzów na stadionie :lol2: Problem w tym, że podjętej decyzji sędzia nie może zmienić! I dlatego była taka sytuacja, sędziowie wiedzieli, że popełnili błąd (nieszczęsny telebim im to pokazał) i absolutnie NIC nie mogli z tym zrobić! Dlatego w Premiership jest zakaz pokazywania dyskusyjnych sytuacji na stadionowych telebimach :lol: pzdr Jak to nie moze jak moze, do chwili rozpoczecia gry od srodka boiska sedzia moze cofnac decyzje o uznaniu bramki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja czekam bardzo na mecz Słowacja Holandia. Jak Słowacy zagrają tak jak z Włochami bedzie zajebiste spotkanie. Imho juz w meczu z wlochami grali na 110 procent, a na holandie 150 im nie wystarczy ;) obstawam 4:1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Tyle na temat meczu Anglików. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Dlatego w Premiership jest zakaz pokazywania dyskusyjnych sytuacji na stadionowych telebimach :lol: pzdr Na kazdym meczu jest zakaz pokazywania dyskusyjnych sytuacji na stadionowych telebimach. Ale i tak najwieksza wpadka sedziowska wczoraj byla koszula Listkiewicza :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ale bida ten mecz... Slowakom brakowalo pomyslow a i Holandia jakas bez polotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 No, wreszcie Brazylijczycy zagrali jak powinni, co widać po wyniku :smile: jeśli zagrają podobnie z holendrami no to... Ciekawe, co będzie jutro... coś czuję, że wieczorny mecz skończy się na rzutach karnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Tyle na temat meczu Anglików. :lol: Hehe, dobre! Ale na mecz smutno było patrzeć... Mam nadzieje, że ktoś wkrotce zatrzyma Niemcy... Argentyna może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Czemu smutno bylo patrzec? Zeby nie ten incydent z bramka byloby wrecz perfekcyjnie. Duzo akcji, duzo braamek, na boisku caly czas sie cos dzialo, w przeciwienstwie do meczu Holandia-Slowacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jakie smutno patrzeć, o czym ty mówisz? Mecz był atrakcyjnym widowiskiem, jedyny incydent to ta nieszczęsna bramka, jak już jonathan wspomniał. Bardzo mi się podobała gra Niemców i mimo iż nie darzę ich szczególną sympatią (w zasadzie, to nie ma takiej drużyny którą faworyzowałbym ponad inne) to życzę im jak najlepiej bo swoją grą po prostu na to zasługują. Wracam do pisania. Dwa miesiące przerwy wystarczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jakie smutno patrzeć, o czym ty mówisz? Mecz był atrakcyjnym widowiskiem, jedyny incydent to ta nieszczęsna bramka, jak już jonathan wspomniał. Bardzo mi się podobała gra Niemców i mimo iż nie darzę ich szczególną sympatią (w zasadzie, to nie ma takiej drużyny którą faworyzowałbym ponad inne) to życzę im jak najlepiej bo swoją grą po prostu na to zasługują. Wracam do pisania. Dwa miesiące przerwy wystarczą. Dokładnie! Widać, że koleżanka Silvana była za Anglikami :). Ja też nie przepadam za Niemcami ale po prostu niech wygra lepszy, dobrze grają to niech mają. Ja widzę Niemców w finale. Uznajmy, że mecz z Serbią był wypadkiem przy pracy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Powiem osobiscie ze po tym jak Anglia grala i jak sie pyszyla ze to ich czas by zdobyc mistrzostwo, to az sie ciesze ze tak utarli im nosa. PS Tak, tak nie lubei jednych i drugich ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) "Gwiazdy" wracają/wróciły do domu- w nawiązaniu do skąd-inąd świetnej reklamy Nike (zdaje się, że Nike- nie pamiętam): Ronaldo nie będzie miał pomnika, a Roney z brodą w przyczepie resztę życia spędzi :-). Pozostał Messi- ten skromnie, tylko chipsy (jeszcze go nie zepsuli) więc gra nadal ;-). Edytowane 29 Czerwca 2010 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Hiszpania-Portugalia Mecz średnio ciekawy, stałe ataki Hiszpanów i kontry Portugalczyków, z tym że ci pierwsi nie mieli zbytnio pomysłu na grę i przez duzą część meczu napie**li z dystansu. David V. pokazał się z dobrej strony , nie tyle bramką co dużą aktywnością na boisku i świetnymi strzałami, C.Ronaldo już tak nie błyszczał, co dostał piłke to nieudany rajd w kierunku bramki choć pare zagrań mu wyszło ładnie. Z całego meczu najbardziej irytujący był komentator, poprostu nie mam pojęcia skąd czerpie te metafory*. * "Tak jak XX lat temu Hiszpanie podróżowali by poznać inne kultury tak teraz nasi piłkarze mieli 15minut by poznać samych siebie" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dobrze, że dwa dni przerwy, bo już za dużo tej piłki, mimo iż nie oglądam każdego meczu. Przy takiej ich jakości wyraźnie za długi ten turniej. Fracja '98 zdecydowany nr 1, Niemcy '06 tuż za nim, i sie to raczej nie zmieni nawet jakby wszystkie pozostałe mecze były genialne. A jesli odpadną Niemcy, Holandia i Ghana to nie wiem nawet czy dotrwam do końca, bo samych latynosów mi sie oglądać nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nie lubisz ogladac jak leza na ziemi i placza bo scielo ich powietrze... no nie gadaj ;] Z pozostalych w turnieju druzyn, chyba najbardziej bede kibicowal Ghanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 A po piatku komu? ;) imho nie beda mieli wiekszych szans przeciwko urugwajowi... Mnie zastanawia meczyk brazylia vs holandia, benhakery moga dac rade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 I trzymam za to kciuki... Nie wiem czemu ale nie trawie brazylijcow, czy to chodzi o noge czy o siatke. Z kim by nie grali jestem za przeciwnikiem. No moze pominmy Chinczykow i Koreanczykow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Brazylia gra piekna pilke i to im bede kibicowal, ale postawilem na holandie bo byl lepszy kurs :lol: szanse imho fifti fifti, ale wydaje mi sie, ze holandia jeszcze nie pokazala co tak naprawde potrafi... bo nie musiala. Za to wszystkie mecze bardzo pewnie wygrywali od poczatku do konca kontrolujac gre ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) kkNd! masz imho-chorobę? ;) Jeśli Robben będzie grał od pierwszej minuty to Holandia ma szansę, i to im będę kibicował, Brazylia to dla mnie już stereotyp pięknej gry, z 10 lat temu respektowałem ich kiedy grał Ronaldo i Rivaldo :) Chociaż dziś też w sumie im nie brakuje gwiazd... Edytowane 30 Czerwca 2010 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Dokładnie! Widać, że koleżanka Silvana była za Anglikami :). Dokładnie tak! I jak nie smutno, kiedy masakra się działa na boisku?! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Jaka masakra? Przereklamowane/przepłacane/przeceniane "gwiazdy" dostawały lekcję nowoczesnej piłki i tyle. Styl gry milionerów zgrabnie podsumował słynny Niemiec: "kick and rush" (omal nie wywołał pospolitego ruszenia tą wypowiedzią :lol2: ). Jeszcze to żałosne studio BBC. Nawet po ostatnim meczu stawiali "ogra" w szeregu z Messim, Xavim, Iniestą :unsure: Jednym słowem ŻART :lol: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Arjen Robben - boziu czemu ten patalach jeszcze jest na boisku. dostaje pilke w pole karne i nie wie co dalej. zawiesil sie dzisiaj czy co? Mecz ogolnie brzydki, za duzo fauli jak na 1 polowe ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Robben przez to 'jak nie on to kto' chyba zapomniał o tym, że można pod polem karnym podawać lepiej ustawionym zawodnikom. O strzałach z pierwszej piłki nie wspomnę. Dużo fauli, dużo chaosu, nie podoba mi się. Mimo wszystko liczę, że Holandia cudem to wygra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Się gra tak jak przeciwnik na to pozwala i tutaj ta zasada jest w 100% widoczna u Holendrów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Na miejscu arbitra sypnalbym jeszcze po jednej zoltej dla kazdej ze stron, by chlopaki sie lekko ogarneli Piekny samoboj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Szkoda ze nie ma na stadionie nikogo kto powiedzial by Holandii co sie robi z pilka w polu podbramkowym przeciwnika... :mur: Oni chyba czekaja az bramkarz ucieknie z bramki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 No to pokazali co sie robi GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!! 2:1 Holanida Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...