yotomeczek Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 VIP - jest gorzej - żeby mieć prawdziwe wyniki to trzaba tylko kasy - właściwie nic więcej. Kiedyś trzeba było coś wiedzieć, mieć doświadczenie, umiejętności manualne żeby coś wystrugać czy zmodować. Teraz wystarczy kupić osprzęt i stos proców do selekcji. Ot cała filozofia. Co gorsze wychodzą kwiatki co jakiś czas - jak choćby tweakowanie benchmarków w sposób powiedzmy mocno kontrowersyjny - jak choćby manipulacje z PCMarkiem... Teraz są "wtajemniczeni" co znają tweaki i inni którzy do nich nie dojdą, bo nie chodzi tu o optymalizację systemu ale o ingerencje na pograniczu oszustwa. Tak czy siak - coraz mniej osób podkręca a brak współzawodnictwa zabija radoche z OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja też żyje jakby co , nawet tu zaglądam czasami. Jak ktoś wspominał, z biegiem czasu zmieniają się zabawki i przybywa obowiązków, członków rodziny Lagierek....siemaaa cycuuu EDYTA : Kiedyś żeby zrobić dobry wynik trzeba było jechać brzeszczotem po radiatorze z Slot1 co by porobić lepsze chłodzenie mosfetów, żeby pokręcić wyżej fsb znowu powygrzewać pamięci pod żarówką ...teraz naciska się guzik albo zwiększa mnożnik, a całe oc sprowadza się do kupienia dostatecznie drogich tajli hihi Cycu dobrza gada ;] Pamiętam swoją minę jak odkleiłem radiator z jednej z kości BGA Radka 9800Pro. Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie fakt że odlazł razem z pamięcią :P pierwsze co mi przyszło do łba to ctrl + Z :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Pamiętam :) chwile później zadzwoniłeś do mnie :) ...tydzień później pojechałeś śrubokrętem po mobasie, a ja parę dni później usmażyłem swoją IC7-G :D tak czy siak...stare dobre czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Halo halo , ja sobie zyje i caly czas dobrze sie mam. Od lat mam ciagle ten sam numer gg i numer telefonu i jezeli ktos chce sie ze mna skontaktowac to nie ma zadnego problemu. Zreszta cynk o postach dostałem od teat'a (thx) Co ciekawe mam ciagly kontakt ze swiatem IT/OC gdyz spotykam sie raz po raz z kims na wyjazdach integracyjnych/firmowych. Tak wiec z ekipami wszystkich portali znam sie osobiscie. Najczesciej (o dziwo) widuje się z rybą mimo tego ze mieszkamy od siebie 400km to taki jakby moj mlodszy brat kazde spotkanie to godziny rozmow, a i wkurzyc potrafi . No i czesto z romkiem gdzies sie widzimy, bo biznesy powoduja ze jestesmy w tych samych miejscach Lanca to widuje dosyc czesto (to samo miasto/razem robilismy OC), aczkolwiek juz nic a nic nie krecimy bo niestety czas na to nie pozwala. No i Raven - to tez kolega z sasiedztwa, ale z nim to sie widuje raczej juz tylko za sprawa samochodow Ps. Kaaban rox Dzieki Misiu ;* za 3 tygodnie wlece Ciebie przytulic. Gdzie yotomeczek, berkut, reed, lagier, benek, bachus_anonymous, vip...... Bachus od czasow kiedy poszedl pracowac do Corsaira jakos tak stopniowo znikal ze sceny i nie wiem czy ciagle pracuje tam: dopytam i sie wywiem. Berkut gdzies przepadl w otchlani czasu wraz ze swoimi fordami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Sporo to czasu minęło a jednak większość nick'ów pamiętam, a ostatnio na PGA rybe się spotkało :) Czasy gdzie żeby podkręcać było trzeba modować czyli coś przerobić, kombinować raczej minęły, wszystko gotowe do kupienia. Właśnie to chyba mnie najbardziej kręciło, modyfikacje no i zmiany podzespołów. Bloczki wiercone wiertarką a potem zakup od misia15go do tego nagrzewnica z Rekorda i pompka atmana eh... Śmiałem się, że chłopak bawi się kompami potem dorasta i jako facet ma zabawki np samochód czy motocykl. Sam teraz uwielbiam starsze auta i przy nich robić. Moja Jetta mnie już mocno zjadła ;P Ale zabawy przy ln2 jeśli tylko będzie okazja sobie nie odmówię! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Berkuta czasami widuje na forum streetracing.pl Wysyłane z mojego Sony Tablet S za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 28 Grudnia 2012 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 A on nie siedzi gdzies w stanach ? @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Pamiętam chwile później zadzwoniłeś do mnie ...tydzień później pojechałeś śrubokrętem po mobasie, a ja parę dni później usmażyłem swoją IC7-G tak czy siak...stare dobre czasy Że też człowiekowi chciało się tak dlubac... cały czas pod górę, cały czas cos się działo, zmieniało, a fun byl niesamowity. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 A on nie siedzi gdzies w stanach ? @ Był i wrócił, szuka w PL pracy. Zerknij na forum streetracing.pl założył temat o swoim pobycie w stanach. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 A pamiętacie rozgrywki Call of Duty na serwerze stawianym przez marcellus ?? :) Oj, to piękne czasy były.. "Wehikuł czasu, to był by cud..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja się mocno zastanawiam co u Wujka Reed'a słychać. Chyba jeden z najstarszych (nie tylko stażowo, ale i wiekowo) Userów forum, ale totalnie mi się z nim kontakt urwał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Ostatnio na forum byl pare miesięcy temu. Cóż Reed'a ciezko zapomnieć Na pewno był przeciwieństwem typowego wizerunku nerda Edytowane 29 Grudnia 2012 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Był i wrócił, szuka w PL pracy. Zerknij na forum streetracing.pl założył temat o swoim pobycie w stanach. ;] Daj linka Co do reeda to gdzieś mi się przewinął jak czytałem o jakiś wałach na suplementy z USA, zaciekle bronił jakiegoś spalacza hehe: http://cyber-sport.u...profile&u=14064 edyta: ok znalazłem relacje berkuta: http://www.racingforum.pl/Foto-berkut-w-USA--t100466.html Edytowane 29 Grudnia 2012 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Taka ekstra praca i wracać do PL? I to po kilku miesiącach? W życiu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ale to jest berkut ;) ale dobrze widziec chlopaka z usmiechem na twarzy. Pamietam, ze mial wiele zmartwien lat temu kilka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Taka ekstra praca i wracać do PL? I to po kilku miesiącach? W życiu Widać, że nie miałeś nigdy do czynienia z udziwnionymi samochodami. Fajne to one są do jeżdżenia, ale na pewno nie do naprawiania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Raczej tak w sensie ogólnym mi chodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Kilka lat temu dzięki temu forum wybrałem i kupiłem swoją pierwszą elektryczną maszynkę do golenia. Dzisiaj szukam kolejnej i oczywiście musiałem tu zajrzec. Patrze a tu jakiś zlot starców Edytowane 30 Grudnia 2012 przez XwA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Kilka lat temu dzięki temu forum wybrałem i kupiłem swoją pierwszą elektryczną maszynkę do golenia. Dzisiaj szukam kolejnej i oczywiście musiałem tu zajrzec. Patrze a tu jakiś zlot starców to nam posłodził... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kilka lat temu dzięki temu forum wybrałem i kupiłem swoją pierwszą elektryczną maszynkę do golenia. Dzisiaj szukam kolejnej i oczywiście musiałem tu zajrzec. Patrze a tu jakiś zlot starców Ja nadal wygladam na 18 lat :) (a przynajmniej tak sie czuje :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Mi przypominaja o tym samym kiedy sie ogole i pojde po alkohol. Czasem irytuje, ale czuje sie tak, jakbym ciagle mial nascie. Cos pieknego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja wyglądam na 40, mam 30, czuję się na 20, a zachowuję jakbym miał 10. Może jakiś mustasz zapuśćcie panowie, pytania o dowód są dość krępujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 U mnie bardzo podobnie, z tą różnicą, że wyglądam na 20 ale za to czuję jakbym miał 40, szczególnie ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Sportu Ci trzeba "dziadku" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Następnym razem zanim pokażesz moje plecy w internecie zapytaj o zgodę! Zamiast wrzucać Grzesia z dziadkami i Masella z cyckami, to daj filmik mechl!ka z butelką Hehe. Ostatnio jak przegladałem historię postów to mi sie to przypomniało :) Ciekawe czy ktoś ma jeszcze ten filmik?? Pewnie Poca zostawił sobie na pamiątkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) KHOT Rejestracja: 02 lis 2003 No i strzeliło... równa dycha, a na forum trafiłem przypadkiem po sygnaturce Reed-a na infojamie. Forum przeszło w tym czasie rewolucję, straciło paru wybitnych userów, jeden w kosmos poleciał, inny hoduje kwadratowe koła na kocyku, trzeci znów przepił czerwoną plakietkę... działo się. Edytowane 2 Listopada 2013 przez KHOT 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Mnie za 2 dni 8 lat stuka... kawał życia w sumie na forum. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Mnie wczoraj 11 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Hehe 1/3 życia z forum:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Jakos tak wyszlo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...