Skocz do zawartości
birdman

kope lat ;)

Rekomendowane odpowiedzi

VIP - jest gorzej - żeby mieć prawdziwe wyniki to trzaba tylko kasy - właściwie nic więcej. Kiedyś trzeba było coś wiedzieć, mieć doświadczenie, umiejętności manualne żeby coś wystrugać czy zmodować. Teraz wystarczy kupić osprzęt i stos proców do selekcji. Ot cała filozofia. Co gorsze wychodzą kwiatki co jakiś czas - jak choćby tweakowanie benchmarków w sposób powiedzmy mocno kontrowersyjny - jak choćby manipulacje z PCMarkiem... Teraz są "wtajemniczeni" co znają tweaki i inni którzy do nich nie dojdą, bo nie chodzi tu o optymalizację systemu ale o ingerencje na pograniczu oszustwa.

Tak czy siak - coraz mniej osób podkręca a brak współzawodnictwa zabija radoche z OC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 28.12.2012 o 15:10, _Vip_ napisał(a):

Ja też żyje jakby co Dołączona grafika, nawet tu zaglądam czasami. Jak ktoś wspominał, z biegiem czasu zmieniają się zabawki i przybywa obowiązków, członków rodziny

Lagierek....siemaaa cycuuu Dołączona grafika

EDYTA :

Kiedyś żeby zrobić dobry wynik trzeba było jechać brzeszczotem po radiatorze z Slot1 co by porobić lepsze chłodzenie mosfetów, żeby pokręcić wyżej fsb znowu powygrzewać pamięci pod żarówką Dołączona grafika ...teraz naciska się guzik albo zwiększa mnożnik, a całe oc sprowadza się do kupienia dostatecznie drogich tajli

hihi Cycu dobrza gada ;] Pamiętam swoją minę jak odkleiłem radiator z jednej z kości BGA Radka 9800Pro. Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie fakt że odlazł razem z pamięcią :P pierwsze co mi przyszło do łba to ctrl + Z :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 27.12.2012 o 08:33, Sector19 napisał(a):

Halo halo Dołączona grafika, ja sobie zyje i caly czas dobrze sie mam.

Od lat mam ciagle ten sam numer gg i numer telefonu i jezeli ktos chce sie ze mna skontaktowac to nie ma zadnego problemu. Zreszta cynk o postach dostałem od teat'a (thx)

Co ciekawe mam ciagly kontakt ze swiatem IT/OC gdyz spotykam sie raz po raz z kims na wyjazdach integracyjnych/firmowych. Tak wiec z ekipami wszystkich portali znam sie osobiscie. Najczesciej (o dziwo) widuje się z rybą mimo tego ze mieszkamy od siebie 400km to taki jakby moj mlodszy brat kazde spotkanie to godziny rozmow, a i wkurzyc potrafi Dołączona grafika. No i czesto z romkiem gdzies sie widzimy, bo biznesy powoduja ze jestesmy w tych samych miejscach Dołączona grafika

Lanca to widuje dosyc czesto (to samo miasto/razem robilismy OC), aczkolwiek juz nic a nic nie krecimy bo niestety czas na to nie pozwala.

No i Raven - to tez kolega z sasiedztwa, ale z nim to sie widuje raczej juz tylko za sprawa samochodow Dołączona grafika

Ps. Kaaban rox Dołączona grafika

Dzieki Misiu ;* za 3 tygodnie wlece Ciebie przytulic.

W dniu 28.12.2012 o 13:44, Hanu napisał(a):

Gdzie yotomeczek, berkut, reed, lagier, benek, bachus_anonymous, vip......

Bachus od czasow kiedy poszedl pracowac do Corsaira jakos tak stopniowo znikal ze sceny i nie wiem czy ciagle pracuje tam: dopytam i sie wywiem. Berkut gdzies przepadl w otchlani czasu wraz ze swoimi fordami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo to czasu minęło a jednak większość nick'ów pamiętam, a ostatnio na PGA rybe się spotkało :)

Czasy gdzie żeby podkręcać było trzeba modować czyli coś przerobić, kombinować raczej minęły, wszystko gotowe do kupienia.

Właśnie to chyba mnie najbardziej kręciło, modyfikacje no i zmiany podzespołów.

Bloczki wiercone wiertarką a potem zakup od misia15go do tego nagrzewnica z Rekorda i pompka atmana eh...

Śmiałem się, że chłopak bawi się kompami potem dorasta i jako facet ma zabawki np samochód czy motocykl.

Sam teraz uwielbiam starsze auta i przy nich robić.

Moja Jetta mnie już mocno zjadła ;P

Ale zabawy przy ln2 jeśli tylko będzie okazja sobie nie odmówię! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 28.12.2012 o 19:48, _Vip_ napisał(a):

Pamiętam Dołączona grafika chwile później zadzwoniłeś do mnie Dołączona grafika ...tydzień później pojechałeś śrubokrętem po mobasie, a ja parę dni później usmażyłem swoją IC7-G Dołączona grafika

tak czy siak...stare dobre czasy

Że też człowiekowi chciało się tak dlubac... cały czas pod górę, cały czas cos się działo, zmieniało, a fun byl niesamowity. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 29.12.2012 o 11:37, kamilo23 napisał(a):

Był i wrócił, szuka w PL pracy. Zerknij na forum streetracing.pl założył temat o swoim pobycie w stanach. ;]

Daj linka Dołączona grafika

Co do reeda to gdzieś mi się przewinął jak czytałem o jakiś wałach na suplementy z USA, zaciekle bronił jakiegoś spalacza hehe:

http://cyber-sport.u...profile&u=14064

edyta:

ok znalazłem relacje berkuta:

http://www.racingforum.pl/Foto-berkut-w-USA--t100466.html

Edytowane przez slavOK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 29.12.2012 o 20:44, rafa napisał(a):

Taka ekstra praca i wracać do PL? I to po kilku miesiącach? W życiu Dołączona grafika

Widać, że nie miałeś nigdy do czynienia z udziwnionymi samochodami. Fajne to one są do jeżdżenia, ale na pewno nie do naprawiania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka lat temu dzięki temu forum wybrałem i kupiłem swoją pierwszą elektryczną maszynkę do golenia. Dzisiaj szukam kolejnej i oczywiście musiałem tu zajrzec. Patrze a tu jakiś zlot starców Dołączona grafika

Edytowane przez XwA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 30.12.2012 o 16:29, XwA napisał(a):

Kilka lat temu dzięki temu forum wybrałem i kupiłem swoją pierwszą elektryczną maszynkę do golenia. Dzisiaj szukam kolejnej i oczywiście musiałem tu zajrzec. Patrze a tu jakiś zlot starców Dołączona grafika

to nam posłodził... ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 30.12.2012 o 16:29, XwA napisał(a):

Ja nadal wygladam na 18 lat :) (a przynajmniej tak sie czuje :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 1.11.2011 o 16:43, narcyz napisał(a):

Następnym razem zanim pokażesz moje plecy w internecie zapytaj o zgodę!Dołączona grafika

Zamiast wrzucać Grzesia z dziadkami i Masella z cyckami, to daj filmik mechl!ka z butelkąDołączona grafika

Hehe.

Ostatnio jak przegladałem historię postów to mi sie to przypomniało :)

Ciekawe czy ktoś ma jeszcze ten filmik??

Pewnie Poca zostawił sobie na pamiątkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

KHOT

No i strzeliło... równa dycha, a na forum trafiłem przypadkiem po sygnaturce Reed-a na infojamie. Forum przeszło w tym czasie rewolucję, straciło paru wybitnych userów, jeden w kosmos poleciał, inny hoduje kwadratowe koła na kocyku, trzeci znów przepił czerwoną plakietkę... działo się.

Edytowane przez KHOT
  • Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi