KombinezonMario Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dobrze, że mówicie. Ale troszkę szkoda, że dopiero teraz to przeczytałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Też nie miałem tego z kolorami, tylko OTMData.xml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Plusika za otm poszedł, do szczęścia brakuje mi celownika z czasem przeładowania. Zna ktoś może moda działającego z 7.0 z tym ficzerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nie podoba mi sie ten patch, wiecej missow, wiecej sie odbijają kulki, ogółem bitwy bardziej do tylu. Nawet wygraną miałem do tyłu bo nic nie wlazło a wystrzeliłem za 22k, czolg bez naprawiania a za bitwie 18k....masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Plusika za otm poszedł, do szczęścia brakuje mi celownika z czasem przeładowania. Zna ktoś może moda działającego z 7.0 z tym ficzerem? Ja uzywam J1mB0's Crosshair Mod 1.04 i dziala bezproblemowo. A co do Over Target Marker to czy mi sie wydaje czy sie czcionka rozjezdza? Na edytorze jest cacy a w grze jakos nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Czy ja się wkręcam czy gra lepiej wygląda? jakby ostrzej, poprawili shadery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 wygląda lepiej :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) 7.0 ściągało się 5 godzin, ale jest. Edytowane 19 Grudnia 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 A po patchu nie miało być dodatkowego slotu na wyposażenie? Ja już wcześniej w promocji kupiłem stabilizator działa na tą okazję a tu [gluteus maximus] - będzie leżał i rdzewiał :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) To co zrobili z HE woła o pomstę do nieba miałem właśnie sytuację gdzie ja w T34 z 105mm oraz koleś z teamu w T34 z 120mm nie umieliśmy we 2 zdjąć nooba w mausie. Wystrzeliłem 22 razy i nic nie siadło, tak samo koleś z 120mm od przodu nie potrafił go nigdzie przebić, dopiero po zajechaniu od tyłu był w stanie coś zrobić. Mieliśmy szczęście że koleś w mausie nie ogarniał inaczej nie było by najmniejszych szans... Edytowane 19 Grudnia 2011 przez HaNz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Za to mam wrażenie, że AP z 105 T32 wchodzi teraz dużo fajniej w Tygrysa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Moja ocena zmian w patchu: Plusy: +kompanie 8 tierowe !! +poprawiona grafika i stabilność FPS +nowe efekty graficzne +dwie nowe ciekawe mapy +minimapa +system ostrzeżeń +Pershing to morderca ! +wróciły ślady po wystrzale arty (pięknie się mikrobów K@R@) Minusy: -Nawet na koncie premium jak się nie wygra walki to mimo zbicia powiedzmy 3 czołgów kasa jest na minusie. -i to n każdym czołgu -i na każdym tierze -że o arty nie wspomnę. Edytowane 20 Grudnia 2011 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Nie jest tak źle, nie popadajcie w panikę z tymi stratami na wszystkim: Porażka Bitwa: Klasztor 20 grudnia 2011 01:13:51 Czołg: IS-4 Doświadczenia: 672 Kredytów: 32 160 Osiągnięcia w walce: Strzelec pancerny, Strzelec wyborowy, Snajper Naprawa: Naprawiono czołg IS-4. Wydano kredytów: 15 197 Zakupiono: Amunicja w czołgu IS-4 uzupełniona. Wydano kredytów: 10 250 Porażka, zginąłem i tylko 3 kile. Edytowane 20 Grudnia 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Pierwszy szpil is3 na nowym patchu i bardzo miły wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Battle: Malinovka 20 grudnia 2011 01:25:08 Vehicle: T32 Experience received: 2 342 (x2 for the first victory each day) Credits received: 33 130 Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun 6 fragów, 16 strzałów do celu, 22 strzały w sumie, koszty 35212 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dobra, na kasie się wychodzi trochę gorzej. Ale przyjemność z gry spadła wg mnie na tyle, że będę się powoli wycofywał. Zobaczymy, czy może coś poprawią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Lepiej, kolega z teamu zdjął mnie jednym strzałem w plecy.. koszty napraw 2000, rekompensata 1000. Śmiać się czy płakać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 @radiergummi Nie przesadzaj. Grałem chwilę T59, zrobiłem jednego kila, ogólnie bitwa przegrana ale kasa nadal ~30.000 do przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Co takiego zmienili niby w pershingu, że to killer? Aż muszę zagrać. Trochę mnie dziwią statystyki, na dziale pokazuje 180mm penetracji a w statach w garażu 225, czemu wierzyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Podsumowując. Bez czołgu premium, albo konta premium nie pograsz już powyżej 8 tieru, no możesz od czasu do czasu. Na szczęście większość z nas doczłapała do T34 co powinno w lutym naprawić sytuację. Tak, że z kasą nie ma tragedii. Zauważyłem znaczny wzrost znaczenia akcji zespołowych. Ponieważ więcej pocisków się odbija snajperka z połowy mapy nie opłaca się już tak jak wcześniej. Natomiast wypad z za winkla we dwóch lub trzech na pojedynczy czołg to duże prawdopodobieństwo sukcesu. Przez to dobrze teraz grać w zgranym plutonie i trzymać się razem... a do 3 osobowych plutonów jest potrzebne premium i to tyle o zmianach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Przekopiowałem 3 pliki do gry i kiszka, na moich czolgach widze kolory a w grze to na pojedynczych egzempalarzach np na sluggerach, reszta w kolorach standardowych lub z zakupionym nowym maskowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Na dniach ma wyjść hitzones dla wersji 7.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 @radiergummi Nie przesadzaj. Grałem chwilę T59, zrobiłem jednego kila, ogólnie bitwa przegrana ale kasa nadal ~30.000 do przodu. No bo to premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ma ktos Jagdtigera ? Da sie nim wyjsc na zero chociaz nie majac premium ? Bo zastanawiam sie czy jak zrobimy T30 to bedziemy wogle w stanie go utrzymac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Drogi kolego LuckyLuke82, mógłbyś skończyć z tą nachalną reklamą? Ostatnimi czasy wszystkie Twoje posty sa tylko o tym, że kod można kupić. Zbastuj, albo załóż sobie temat w dziale Giełda i tam podawaj linka. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 T30 prawdopodobnie będzie deficytowy. Chociaż wielka armata o bardzo dużej penetracji może sprawić, że wszystko wejdzie, a wtedy rykoszety nie popsują zysku. Ale mimo wszystko gra będzie wyglądała tak, dwie gry na czołgach Tier IX, X i jedna gra na T34 premium, aby odrobić straty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Może ktoś mi podesłać oryginalny plik VehicleMarkersManager.swf, bo wywala mnie z gry za każdym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 @SilaHD W domu mam :] Co do wcześniejszych info, że nie działa język polski. Ściągnąłem pełną wersję 7.0 a nie aktualizację 6.7 do 7.0 bo szybciej szła. Wszystko działa prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 T30 prawdopodobnie będzie deficytowy. Chociaż wielka armata o bardzo dużej penetracji może sprawić, że wszystko wejdzie, a wtedy rykoszety nie popsują zysku. Ale mimo wszystko gra będzie wyglądała tak, dwie gry na czołgach Tier IX, X i jedna gra na T34 premium, aby odrobić straty :P No wlasnie niekoniecznie bo ammo nie jest takie drogie a masz tylko 3,5 strzalu na minute z gigantycznym damagem - idealny kandydat na tdka wychodzacego na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 @SilaHD W domu mam :] Co do wcześniejszych info, że nie działa język polski. Ściągnąłem pełną wersję 7.0 a nie aktualizację 6.7 do 7.0 bo szybciej szła. Wszystko działa prawidłowo. Nie, że nie działa, tylko wczoraj przy ściąganiu Laucherem jak miałem polski wybrany to wywalało błędem , a po zmianie na angielski poszło. Teraz mam polski i dział wszystko jak trzeba. A co do pliku to w domu będziesz za hohohohoho godzin ;) Szybciej mi będzie ściągnąć całą grę , idzie 1,9MB/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...