Michaelius Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ufff w koncu koniec gehenny :) O 2 nad ranem zrobilem 120tke do T34 - koniec ze strzelaniem HE do tier 8 :) Pytanie przy 250mm penetracji da sie ugryzc IS-4, E-75 od przodu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Nudzę się, możemy spróbować z E-75 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ufff w koncu koniec gehenny :) O 2 nad ranem zrobilem 120tke do T34 - koniec ze strzelaniem HE do tier 8 :) Pytanie przy 250mm penetracji da sie ugryzc IS-4, E-75 od przodu ? da się :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 (edytowane) Z góry przepraszam za prywatę, czy ktoś z Was Panowie zna się na parowaniu routerów? Mam dwa routery Cerberus P6362 i jeden z nich ma odbierać sygnał przez WIFI i przekazywać dalej do TV i dekodera. I za cholerę nie mogę sobie poradzić. A tak w ogóle to dla Wszystkich spokojnych, radosnych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia. Na obydwu routerach włącz WDS. Na pierwszym routerze w ustawieniach WDS wpisz adres MAC drugiego routera i vice versa. Ustaw szyfrowanie na WPA2 i AES. Wpisz identyczne hasło dla WDS na obydwu routerach. Co do trybu pracy WDS to masz do wyboru repeater lub bridge. W zależności czego potrzebujesz. (repeater jednej sieć WiFi, czy most między dwiema różnymi) Jeżeli korzystasz z DHCP to wyłącz go na jednym z routerów bo będziesz miał konflikt adresów IP. Niech tylko 1 z routerów przyznaje adresy IP klientom w całej sieci. (Zrób to nawet jeżeli korzystasz z trybu bridge i masz dwie osobne sieci z różnymi adresami IP). EDIT: To ogólny schemat działania. Jeżeli mimo wszystko coś nie śmiga to schowaj dumę do kieszeni i poczytaj instrukcję. :lol: W ostateczności pisz PM. Edytowane 25 Grudnia 2011 przez klami85 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ufff w koncu koniec gehenny :) O 2 nad ranem zrobilem 120tke do T34 - koniec ze strzelaniem HE do tier 8 :) Pytanie przy 250mm penetracji da sie ugryzc IS-4, E-75 od przodu ? Jak masz farta ;) Ogólnie na wprost się da, ale jak są pod kątem to już różnie bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Bitwa na malinówce dziś była piękna. Kocham M3 Lee, nie sprzedam go nigdy. Startowaliśmy na południu w wiosce. Moi kompanii okazali się fajnym mięsem armatnim ściągając wroga do bazy i ginąc jedne za drugim. Co jednak pozwoliło mi się rewanżować i kosić wroga jeden za drugim. Pierwszy raz tak fajnie mi się udało wykorzystać HE i ich rykoszet o ziemie. Dopiekłem w ten sposób chowającemu się za winklem Hetzerowi. Aż wyjechał wnerwiony i przyjął strzał na pysk. Pozostałem ja i jakiś med a po drugiej stronie 2x arty. Nie wiedzieliśmy tylko gdzie są, jednego z nich w ogóle nikt nie wykrył. Wyleciałem na około na wzgórze, czysto. Tamten w tym czasie lecąc wzdłuż rzeki został zdjęty, spotując na szczęście jednego z nich. Wyleciałem na Rambo. Jak się okazało oboje byli razem. Bez celowania zdjąłem jednego z nich. W tym czasie oberwałem w gąski, na szczęście zest. napr. miałem. Lecę dalej do przodu z lekkim zygzakiem, halt, strzał jedne w niego, jeden we mnie. Szybszy reload pozwolił mi powalić go zanim on zrobił to ze mną. Skończyłem z 3% HP i 6killami. Do tego 5800 exp (x5 za pierwszą bitwę). Za takie bitwy, nawet jak raz na m-c się zdarzają, kocham tą grę :-) A teraz z innej beczki. Kupuję załogę do Priesta, chciałem za golda chociaż 2 z nich wyszkolić na 100%. Kogo warto? Celowniczy i dowódca, czy może inaczej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja bym wziął celowniczego i ładowniczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Poszedł jednak dowódca, celowniczy i dwóch ładowniczych. Pierwsza bitwa za mną, ale noobowo poszło ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ktoś chętny na pluton ze mną i Banzem?? Gramy tier 8-9, ja nie mogę wejść na klanowy kanał więc lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 C'mon M3 Lee to ja zjadam 1/2 strzałami ze 105mm haubicy na Wolviku, jak widzę ten "czołg" to współuję takiemu kierowcy przeważnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 C'mon M3 Lee to ja zjadam 1/2 strzałami ze 105mm haubicy na Wolviku, jak widzę ten "czołg" to współuję takiemu kierowcy przeważnie :) Jest czego... niestety. Dobrze że są premie 5x, to może uda mi się w miarę bezboleśnie przez ten czołg przebrnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 No Wolv jest groźny dla M3 racja. Ale jak się nauczyć nim jeździć i upgradować oczywiście wsio na max to sam w sobie też jest śmiertelną maszynką. Dla mnie najlepszy pod względem funu czołg mimo że śmigam wyższymi tierami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 To mamy inną definicję funu ;) Ja na M3 wytrzymałem 3 bitwy, potem odblokowałem T1 z free expa. Przede wszystkim wkurzała mnie ta piramida na górze, której jedyną funkcją było żeby przeciwnicy mieli w co strzelać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Hura! Researched: T34 researched. Undistributed experience spent: 185 300. Free Experience spent: 0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Gratulacje :D kupuj to i jedziemy dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 No to teraz powodzenia z rozwijaniem tego złomu :P Ja jestem w połowie drogi do silnika, a potem zbieranie expa na T30. Nie jestem tylko pewien, czy mi się chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 ja zbieram exp na t30 od niechcenia. Już mam 167 k. a premium miałem tylko 10 dni z kodów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Z drugim dzialem to juz calkiem przyjemnie sie robi ;) Tylko skad ja wytrzasne brakujace 5 milionow na T-30 jak mi sie premium dzis konczy. Na T-34 wyjde mniej wiecej na zero wiec musialbym jakies masakryczne farmienie Panzer IV porobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jak T34 premium dadzą wcześniej niż zrobią zamianę T30 to będzie można kasę zarobić. Jednak najnowsze plotki głoszą, że obie zmiany nastąpią w 0.7.2. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 I tu jest właśnie problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 na początku jak zobaczyłem składy to nie wierzyłem, że można to wygrać :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Z serii twoja najlepsza przegrana :cry: . Miałem wrażenie, że tylko ja gram, zabrakło niestety amunicji, szkoda tych 4 niecelnych strzałów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 (edytowane) Screen sprzed kilkunastu dni z gry w plutonie z maxymili i gregix (tak wiem ociagalem sie troche): Prawie jak parking :P Edytowane 26 Grudnia 2011 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Moj rekord (z czasow T29) to 7 czolgow parkujacych w tym miejscu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 hp bar to skąd wziąć? Bo procenty mnie nie 'kręcą' :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 OverTargetMarkers - World of Tanks official forum - Page 21 OTM działa na 7.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 LetItBit skórka hitzones colorized, wskazuje gdzie strzelać. Wrzucilem to do game dir i pozwolilem na podmiane plikow. nie mam jednak kolorow, a tylko bialo czarne "latki" na czolgach :( Co zrobilem zle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sowabezdrukarki Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam Nie wiem czemu nie mogę się zalogować jest 8:20 i nic.Internet jest wszystko wporzo nie wiem może robią coś przy serwerach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam Nie wiem czemu nie mogę się zalogować jest 8:20 i nic.Internet jest wszystko wporzo nie wiem może robią coś przy serwerach? Dziś miał być unscheduled maintenance, bodajże do 9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sowabezdrukarki Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dziś miał być unscheduled maintenance, bodajże do 9. ok dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...