ath Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Będę na vk3601h robił perki z myślą pogonienia później załogi w kierunku panter. Jakie "crew skille" polecacie ? Tak samo jak w HT iść w naprawę dla wszystkich jako pierwszy skill ? Coś w ten deseń łącznie z dodatkami zamontowanymi na czołgu -> http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/121237-the-ultimate-panther/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Dziś jest dzień zjebów, wszystkie walki przegrane(chyba około) 14, pomimo że praktycznie w każdej miałem po 3-4 fragi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Ath skile i perki jak dla mnie dobrze dobrane, zestaw naprawczy, gaśnice i apteczkę wożę od 5 tieru zawsze. Dobij naprawę na 100% a kolejny skil/perk na jakieś 40%, następnie zresetuj i zamień skile. Dzik też mam podobnie dziś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) Już wiadomo dlaczego na Allegro wypychali boxy wota po 13 zł. W załączniku porównanie zawartości nowego i starego zestawu: Edytowane 14 Lipca 2012 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Ciekawe co na to ci ktorzy nakupili po 15 sztuk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) @kelcior Nic, bo biorąc pod uwagę cenę zakupu zestawów wyprzedażowych do ich zawartości to wychodzą korzystniej od nowej oferty. Box wyprzedażowy Allegro - 13zł/szt. 10x13zł=130zł 10x1900-900=18100/2500=7,24 130/7,24=17,95zł - miesiąc premium dodatkowy zysk: Czołg Premium M22 30 dni Premium (10 x 3 dni) 10 miejsc garażowych Nowe wydanie box z MediaMarkt - 30zł/szt. 4x30zł=120zł 4x10250-750=10250/2500=4,1 120/4,1=29,2zł - miesiąc premium dodatkowy zysk: Czołg Premium T2 28 dni Premium (4 x 7 dni) 4 miejsca garażowe Edytowane 14 Lipca 2012 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 "Polecam" gracza http://worldoftanks.eu/community/accounts/502883159-thobiesen/ z eff 517. Koles w Lor 155 50 pojechal na wzgorze tlumaczac ze.. bedzie wspieral naszych. Jechal pierwszy i zginal zanim jeszcze kogokolwiek zobaczylismy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Oj tam są lepsi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Przyszłotygodniowy specjal: Od godziny 7:30 w piątek, 13 lipca, do godziny 7:00 we wtorek 17 lipca będziecie mogli skorzystać z następujących bonusów: Zyski w kredytach dla następujących pojazdów zostaną zwiększone do 150%: Francuskie działo samobieżne V tieru, AMX 13 FT AM Francuski czołg lekki V tieru, AMX 12t Francuski czołg ciężki V tieru, BDR G1B Niszczyciel czołgów V tieru, S-35 CA Francuskie pojazdy zaczną być prawdziwymi maszynkami do zarabiania kredytów! 50% zniżki na następujące francuskie czołgi: Działo samobieżne VI tieru, Lorraine 155 50 Działo samobieżne VII tieru, Lorraine 155 51 Czołg lekki VI tieru, AMX 13 75 Czołg lekki VII tieru, AMX 13 90 Czołg ciężki VI tieru, ARL 44 Czołg ciężki VII tieru, AMX M4(1945) Niszczyciel czołgów VI tieru, ARL V39 Niszczyciel czołgów VII tieru, AMX AC Mle. 1946 Nie przegapcie okazji i kupcie je wszystkie! Zarabiajcie szybciej dzięki jednemu bonusowi i kupujcie taniej dzięki zniżce! 50% zniżki na francuskie pojazdy premium: Niszczyciel czołgów III tieru, FCM36 PaK 40 Działo samobieżne IV tieru, 105 leFH18B2 Efektywne, tanie w naprawie pojazdy, które zarabiają więcej kredytów niż ich odpowiedniki dostępne za kredyty! Na co czekacie? Zaparkujcie nowe pojazdu premium w garażach już dziś! Podwojone doświadczenie dla załóg Wasze załogi będą świętować razem z Wami! Będą zdobywać doświadczenie dwa razy szybciej, niezależnie od ich pochodzenia! 50% zniżki na rozbudowę koszar Zrekrutujcie więcej czołgistów, którzy będą gotowi w każdej chwili służyć na Waszych czołgach. 20% lepszy kurs wymiany złota na kredyty Jeżeli potrzebujecie więcej kredytów, to nie ma nic prostszego niż wymienić złoto na kredyty! W czasie trwania tego specjala za każdą wymienioną sztukę złota otrzymacie 480 kredytów, a nie 400! 50% zniżki na zmianę informacji personalnych członków załogi Możecie dowolnie zmieniać imiona, nazwiska i twarze członków załogi! Pamiętajcie, że wszystkie te bonusy są dostępne tylko do godziny 7:00 we wtorek, więc nie przegapcie okazji! Poczujcie się jak prawdziwi francuzi, weźcie do rąk bagietki i ruszajcie do boju w Waszych błękitnych czołgach! ....Poczujcie się jak prawdziwi francuzi, weźcie do rąk bagietki i ruszajcie do boju.... Lol Edytowane 15 Lipca 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Przecież ten specjal już trwa od piątku. ;> Edytowane 15 Lipca 2012 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Fakt Dopiero teraz zauważyłem :] Edytowane 15 Lipca 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Wszyscy france cisną, bo chcą mieć jeden tier up za free. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Fak jea... jeden strzał. Zaraz po tym wypadł żabojad i podpalił mnie po raz drugi. Edytowane 15 Lipca 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Spoko, w następnym patchu na wszelki wypadek E50 będzie jeszcze bardziej znerfiony a T54 dostanie buffa. BTW dla mnie takim zabójcą na niskich tierach jest SU-5. Obrażeń dużo nie zadaje, ale jak trafi bywa że wykosi połowę załogi i modułów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 BTW dla mnie takim zabójcą na niskich tierach jest SU-5. Obrażeń dużo nie zadaje, ale jak trafi bywa że wykosi połowę załogi i modułów. To nie jest najgorsze, bo Grille ma silniejszą kulę i nie kończy mu się amunicja w połowie bitwy, za to ten moździerz 152mm jest piekielnie celny i przy odrobinie szczęścia i dobrym wyborze celów można wpakować wszystkie pociski w cel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Co do żabojadów, wczoraj mówiąc delikatnie zostałem nazwany szczurem :D ofiarą był tiger2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Kurde przekonałem się do vk3601h.. regularnie po 3-4 fragi na walkę, ostatnio T34 zamiotłem, z tygrysem 1 można podjąć równą walkę. Czołg wymaxowany, załoga na 100%, perki lecą, lada chwila odkryję tygryska i chyba zostanę na nim i będę robił vk3002 w kierunku panterek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 (edytowane) Do dodających masowo kody : czy mógłby mi ktoś użyczyć zużyty kod bonusowy, chcę sprawdzić, czy na usa serwie będzie działać, jak zadziała to mogę zwrócić połowę kwoty zakupu Edytowane 16 Lipca 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Ja Ci mogę podesłać jak będę w domu wieczorkiem. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 spoko, nie pali się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 z tygrysem 1 można podjąć równą walkę. Fuksa miałeś, albo nerf tygrysa poszedł tak mocno do przodu, że za chwilę mu odbiorą 400hp i zrobią 6 tier :lol: Za moich czasów grania tygrysem i vk3##1 nie było mowy o startowaniu 6 tierem do dowolnego 7. Jedynie fuksem dawało się ich zdjąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 (edytowane) Wiesz niektórzy nic nie mogą zabić śmigając w amx38 i amx40 a mi nawet wychodziło. ;> Edytowane 16 Lipca 2012 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 A co ty mówisz, wchodziło w Tygrysa z VK3601 jak w masło. Chyba jako jedyny czołg mi nie rykoszetował masowo pocisków z 88L56. Teraz Tygrys wiecej rykoszetuje ale moim zdaniem działo 88L71 dostało porzady nerf. Zawsze gorzej było z Tigerem jak mnie zauważył :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Piszę co widziałem. Jako VK zawsze miałem prze@#$! przy spotkaniu tygrysa. Jako tygrys nigdy nie miałem problemu z vk3**1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Tygrys odbił mi dziś 2 pestki pod rząd z BL-9 ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Piszę co widziałem. Jako VK zawsze miałem prze@#$! przy spotkaniu tygrysa. Jako tygrys nigdy nie miałem problemu z vk3**1. Wlazłem na Twój profil i faktycznie masz kiepskie staty na v-kale. Mi o dziwo idzie, ale na początku było masakrycznie do póki nie wymaxowałem, teraz to sama przyjemność, bez kitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Moze mi ktos sprawdzic ile na 7.5 kosztuja kredytow i expa Lorraine i Batman? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Podobnie jak każdy inny tier 9 (160k i 3 bańki) i 10 ( 200k i 6 baniek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 bat 6.1mln lor 3.45mln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...