demon92 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Lepsze jest "zależy mi na dmg" niż gość z eff na poziomie 500 w VIII tierze i robiący po 300 średniego dmg bo "gram dla zabawy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Watro montować dodatkowe wyposażenie do arty IV tieru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Ja na okazje, że nie warto mam zestaw siatka, skrzynka z narzędziami i lornety. Ładuję takie coś wszędzie gdzie szkoda złota na zdejmowanie wyposażeń np na amx105. Wiem, wiem, lornety czy zestaw naprawczy na arcie ;) ale raz na 15 walk się przydawało, a jak było puste miejsce to czemu nie wziąć? Edytowane 14 Grudnia 2012 przez maxymili 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dokladnie tak samo robie. Choc na AMX105 mialem gun laying drive bo to cholerstwo sie schodzilo dluzej niz gwtiger :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mi też zależy tylko na dmg... :P Bo dmg to kasa A że większa jest jak przeżyję dłużej(czyt. - zadam więcej dmg) i jak drużyna wygra to gram by osiągnąć te 2 cele... A takich szmaciarzy widziałem na pęczki, czy to lowe czy cokolwiek, wypieprzy z covera po to by dobić złoma z 100hp a w 5 sek traci 1000-1600hp i pozamiatane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 A co ladujecie do E-75?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) A co ladujecie do E-75?? Gaz musztardowy. Edytowane 14 Grudnia 2012 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 W znaczeniu jakie wyp? Ja będę oryginalny i napisze tak, kamuflaż mam na jakieś 90% +/- więc siatka niepotrzebna, działa nie ładuję nigdy tak szybko jak bym chciał więc rammer dowódca czołgu ma przypadłość, że jak widzi ruskie czołgi to strasznie się poci, więc dałem im wentylację ;) A że jestem obrzydliwy kamper i szczam w krzaki pół bitwy, to lornety. Dodatkowa zaleta lornet, że dwie wystarczają na wszystkie czołgi ;) oczywiście gdzie nie mam optyki, czyli te wolniejsze, lub gdzie jeszcze się nie dorobiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jak ktoś jest napalony na T34 od hamburgerów to za 50 ojro może go kupić . Do tego 7 dni premium , 1,5 k golda i kilka innych rzeczy . Z innych ciekawych ofert na święta - 2,5 k Golda i 2,5 kk kredek za ~23 E czy Tog II za ~15 E albo KW-5 za 32E . Wszystko w ramach promocji świąteczno-noworocznych . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zastanawiam się nad KW-5, ale nie wiem czy to dobry pomysł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Kurde, coś jest u mnie nie tak po update'cie do 0.8.2, już 3 razy WoT zaliczył crash - freez gry, ctrl + alt + delete - menadżer zadań i wywala błąd gry... reinstalowałem grę i nic. Tak wygląda zapis z dziennika zdarzeń: Nazwa aplikacji powodującej błąd: worldoftanks.exe, wersja: 0.8.2.0, sygnatura czasowa: 0x50b8eccf Nazwa modułu powodującego błąd: worldoftanks.exe, wersja: 0.8.2.0, sygnatura czasowa: 0x50b8eccf Kod wyjątku: 0xc0000005 Przesunięcie błędu: 0x005544e3 Identyfikator procesu powodującego błąd: 0x1740 Godzina uruchomienia aplikacji powodującej błąd: 0x01cdda2a4314d4f3 Ścieżka aplikacji powodującej błąd: D:\World of Tanks\worldoftanks.exe Ścieżka modułu powodującego błąd: D:\World of Tanks\worldoftanks.exe Identyfikator raportu: e8f69b48-4620-11e2-bf7f-c86000defd02 Wszystkie błędy mają ten sam kod wyjątku. Spotkałem się jeszcze z tym, że dwa razy nie załadowało mi wszystkich drzew [tekstur] na mapie 'Linia Zygfryda'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zobacz czy instalka czystej wersji 8.2 a nie update pomoże . Używasz jakiś modów , dodatkowych tekstur etc. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 No właśnie ściągnąłem pełną instalkę i nic to nie dało. Używam modyfikacji... hmmm, możliwe, że to skiny z weak spotami? bo innych modów o to nie posądzam - celownik od J1mb0, camera zoom, scope shadow i tyle jeśli chodzi o mody wpływające bezpośrednio na rozgrywkę, bo oprócz tego mam jeszcze garaż noworoczny i no intro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 mi po celowniku JimbO przestał się włączać widok gry, zawiesza się na ekranie logowania, i ani wyjść, ani wejść. Albo po modzie Modern War na audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Sprawdzam jedną rzecz z paczką skinów z weak spotami. Podczas jej wypakowywania zapytało mnie, czy nadpisać pliki... wth? Przyjrzałem się temu dokładniej i w archiwum dublują się pliki kilku brytyjskich czołgów - usunąłem te foldery z nimi i sprawdzam... może to być to? Używam tej paczki - Hit zones of the tank, najnowszej, 3 wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jakie zajebiste teamy dzisiaj trafiam to glowa mala Czy mi sie wydaje czy gra tu coraz wiecej debili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Piątkowe popołudnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Stada lemmingow... Arta stojaca, albo polujaca na scoutow No kufa Jeszcze te losowania M6... nie wiem czy dam rade dotrwac do T29 ;] Dzisiaj dwa razy KW-2 sciagnelo mnie na hita z troll guna Wszystko niby ok... ale dystans to ponad 400m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 mi po celowniku JimbO przestał się włączać widok gry, zawiesza się na ekranie logowania, i ani wyjść, ani wejść. Albo po modzie Modern War na audio. DebugPanel usuniety? A updatowales do najnowszej wersji J1mBo's? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Stada lemmingow... Arta stojaca, albo polujaca na scoutow No kufa Jeszcze te losowania M6... nie wiem czy dam rade dotrwac do T29 ;] Dzisiaj dwa razy KW-2 sciagnelo mnie na hita z troll guna Wszystko niby ok... ale dystans to ponad 400m M6 z 90mm jest boski, nadal na t29 z 90 gram jak chcę dorobić grosza, a nawet jak Ci nie idzie to dotrwaj bo warto, z hull down t29 daje czadu. W ok. 2 tyg natrzepałem już prawie 80k expa a gram mało ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 @metal Masz moda Camera Zoom ? Zobacz czy jego usunięcie pomoże . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 KV-1S może i znerfiony, ale grałem przed chwilą ARL 44 to jeden mi wyj**** za 400dam, że parę strzałow o penetracji 212mm poszło za 0 dam to normalka bo stał przodem, ale ostatni który został tyłkiem odbił mój pocisk i pojechal dalej jakby nigdy nic. Ehhhhhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Zastanawiam się nad KW-5, ale nie wiem czy to dobry pomysł... Odkąd dostałem T34 to nie ruszyłem KW-5 głównie z jednego powodu. Penetracja działa nie pozwalała na czerpanie radości ani kredytów z gry (choć mam na tym czołgu rekord doświadczenia). Type 59 dostał większą siłę przebicia, a wcale nie miał najniższej to i KW-5 by mogli dać, tym bardziej, że demonem prędkości to ten czołg nie jest i flankować się nie da jak w typie. pzd Właśnie wyprowadziłem kw-5 w pole (żeby do reszty nie zardzewiał ;) ) Niestety spotkałem JT 8.8....w t34 to bym go zmiótł z powierzchni a tak to musiałem szukać weakspotów po kilku dingach w dolną płytę. On niestety nie odbił się ode mnie ani razu a R2D2 łykał wszystko jak leci. Edytowane 14 Grudnia 2012 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 A KW-5 nie ma jakiś mega losowa, że ciągle jest na topie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) No raczej nie, miałem 2x9 tier nad sobą. Zrobiłem jeszcze jedną bitwę i to samo, tyle, że wygraliśmy. 900dmg, bo się nie mogłem przebić przez przód is-3 pzd A i jeszcze, widoczność z tej lodówy jest tragiczna. Edytowane 14 Grudnia 2012 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 A co ladujecie do E-75?? vent rammer stabilizator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) @metal Masz moda Camera Zoom ? Zobacz czy jego usunięcie pomoże . Na razie nic nie ruszam. Będę grał, jak dalej mi się będzie gra wysypywać, to... ją pozgarniam ; ) Będę po kolei usuwał mody, zacznę od camery. Korzystam z tego moda - Zoom. Dla tych, którzy narzekają na FPS i zarazem tych, którzy nie przepadają za efektem SSAO i HDR (bloom): [0.8.1] Disable HDR (bloom) and SSAO by mooseyaka (zawiera wersję pod 0.8.2). Edytowane 15 Grudnia 2012 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 @up na ile te efekty obciążają perocka, bo karta to bierze wota palcem w nosie? DebugPanel usuniety? A updatowales do najnowszej wersji J1mBo's? Debug panel? Cóż to? wersja po update ale to chyba ModernWar 3.1 pod 0.8.1 mi zawieszał. Sprawdzę ponownie bez niego. Wiem, ze nowy xvm działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 @up na ile te efekty obciążają perocka, bo karta to bierze wota palcem w nosie? Szczerze mówiąc, to dokładnie się temu nie przyglądałem, ale oprócz wizualnej, to różnicy nie zauważyłem : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) vent rammer stabilizator U mnie w E75 podobnie, Wenylacja, szybsze ładowanie i 3 do wyboru ja mam póki co siatkę maskującą. W zasadzie do kązdego cięzkiego czołgu: wenylacja i szybsze ładowanie. W przypadku ruskich jako 3 moduł stabilizator bo celownik długo się zjeżdża. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...