radiergummi Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 K@R@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Ala masakra niemiecką piłą mechaniczną :zonk: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) :) https://vine.co/v/MPXimili7lA Edytowane 8 Lipca 2014 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 I już jest 7:0 , ładny Blitzkrieg . A internet szaleje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Teraz się jeszcze "przejdą" po Holandii która jutro wygra (jestem za Argentyną) i mistrza już mają. Walka o trzecie miejsce jest bardziej niepewna. Może Brazylii się uda ale słabiutko grali w te MS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 bez swojej gwiazdeczki nie istnieją, tak jak Urugwaj bez wampira Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 http://9gag.com/gag/aVONmed?ref=fbp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugii Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Teraz się jeszcze "przejdą" po Holandii która jutro wygra (jestem za Argentyną) i mistrza już mają. Walka o trzecie miejsce jest bardziej niepewna. Może Brazylii się uda ale słabiutko grali w te MS. Ja myślę, że jednak Holandia wyciągnie wnioski z wczorajszego spotkania i tak łatwo nie przejdą. Zakładając, że Holendrzy wygrają z Argentyną, ale myślę, że im się uda, bo obaj faworyci z Ameryki Południowej (Argentyna i Brazylia) reprezentują podobnie niski poziom gry. A zarówno Niemcy jak i Holandia strzelali do tej pory sporo goli, więc finał w ich wykonaniu może być fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Kwestia pozostaje taka ze Niemcy to druzyna... Holandia znowu opiera sie na kilku zawodnikach. Jak niemieccy obroncy wyklucza Robena to jakby polowy pomaranczowych nie bylo. Co do Brazylii to ciesze sie z takiego wyniku. Niemcy pokazali im gdzie ich miejsce w tych mistrzostwach. Mecz Niemcy - Chile bylby duzo fajniejszym widowiskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Edytowane 9 Lipca 2014 przez aerial 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocodilus12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 @up to się nazywa mieć farta. :D Najlepsi półfinaliści: Neuer - Lahm, Vlaar, Mascherano, Rojo - Khedira, Kroos, Schurrle, Muller, Lavezzi, Klose. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 No wczorajszy mecz to jakas porazka Obie druzyny graly jakby byly na mega kacu. Zero pomyslu jak rozegrac akcje nie dalem rady zmeczyc dogrywki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Neuer - Lahm, Vlaar, Mascherano, Rojo - Khedira, Kroos, Schurrle, Muller, Lavezzi, Klose. Jeszcze ktoś pomyśli, że Mascherano grał wczoraj na obronie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Też wyłączyłem bo patrzeć się nie dało. Holendrzy rozczarowali a argentyna tak jak przypuszczałem wymęczyła to zwycięstwo. Mam nadzieję, że w finale znowu przejedzie niemiecki walec. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 tylko lepiej zeby tym razem to bylo 8:1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocodilus12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Jeszcze ktoś pomyśli, że Mascherano grał wczoraj na obronie.. Nie grał, ale w defensywie kilka razy się popisał, w dodatku zazwyczaj grywa na obronie, więc pozwoliłem go sobie tam ustawić, bo a) obrońcy niezbyt się popisali w meczach półfinałowych b) ciężko byłoby upchać go w linii pomocy, którą zdominowali Niemcy. Edytowane 10 Lipca 2014 przez crocodilus12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Niemcy to chyba im zdominowali nawet szatnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) No cóż nie tak miało być. Holandia się nie popisała. Z drugiej strony dla mnie karne zawsze były loteria. No chyba że sie ma superbramkarzy. Więc Argentyna.. Wynik raczej przesądzony, ale kto wie. Na poczatku liczyłem że Hiszpania zagra razem z Niemcami.. Edytowane 10 Lipca 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Też byłem z tych marzycieli o wielkiej Hiszpanii :D ale nawet mistrzowie kiedyś się wypalają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankarp Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 E tam Hiszpania i ich tiki-taka. Nie lubię niemcow ale trzeba przyznać, że grają bardzo ładną piłkę. Technicznie doskonali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Przede wszystkim sa druzyna Po drugie nie maja zawodnikow nie do zastapienia... no moze bramkarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 E tam Hiszpania i ich tiki-taka. Nie lubię niemcow ale trzeba przyznać, że grają bardzo ładną piłkę. Technicznie doskonali. Grali ładną piłkę w poprzednich latach. Teraz grają z wyrachowaniem, chyba Löw stwierdził, jak będziemy grać ładnie to nic nie wygramy i w sumie dobrze, bo za to jak grali w ostatnich latach należy im się. Dwa lata temu wyeliminował ich błysk geniuszu Balotelli'ego, a imo już wtedy przeszli by po Hiszpanach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 Holandia zasłużenie na 3-cim miejscu. Dzisiaj chyba wygrają Niemcy, choć kibicuję Argentynie. Ogólnie bardzo fajne mistrzostwa, z kilkoma potknięciami sędziów na początku i na końcu :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 No tak serio to Brazylia nawet nie zasłużyła na to 4 miejsce... Ciekawe jak dzisiejszy finał Mam mala nadzieję ze Niemcy maja więcej finezjii niż Holendrzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 Bezapelacyjnie. Na 4 to powinien być Meksyk albo Columbia. Może Costa Rica. Brazylijczycy są beznadziejni a bez Neymara to cienizna do kwadratu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 Ladny mecz... Argentyna w koncu cos gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 Szlak... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 No i Niemcy po raz czwarty mistrzami świata w piłce nożnej, zrównali się z Włochami, więcej zwycięstw ma tylko Brazylia (5). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...