ViruS001 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 How to Train Your Dragon 2 - Tak jak przedmówca. Bardzo fajnie wykonane, zagłębiamy się w historię, która miała kiedyś miejsce. 9/10 Clerks 2 - Troszkę starszy film, aczkolwiek dość nietypowy rodzaj komedii ale za to jest niesamowity :) 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Contact (1997) . Wlasnie sobie odświeżyłem w 1080p, po latach wciąz dobry. Widzialem go przedtem tylko raz i to z 10 lat temu, albo dalej. 9/10Anomaly (2014). UK + SF, pomysł moze i mieli dobry, ale niestety gorzej z wykonaniem. 4/10 Edytowane 29 Października 2014 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=X8lUCbRi6QQ "Ant-Man" - 17 lipca 2015 "Batman v Superman: Dawn of Justice" - 25 marca 2016 roku "Captain America: Civil War" - 6 maja 2016 "Suicide Squad" - 5 sierpnia 2016 roku "Doctor Strange" - 4 listopada 2016 "Strażnicy Galaktyki 2" - 5 maja 2017 "Wonder Woman" - 23 czerwca 2017 roku "Thor: Ragnarok" - 28 lipca 2017 "Black Panther" - 3 listopada 2017 "Justice League Part One" - 17 listopada 2017 roku "The Flash" - 23 marca 2018 roku "Avengers: Infinity War, Part 1" - 4 maja 2018 "Captain Marvel" - 6 lipca 2018 "Aquaman" -27 lipca 2018 roku "Inhumans" - 2 listopada 2018 "Shazam" - 5 kwietnia 2019 roku "Avengers: Infinity War, Part 2" - 3 maja 2019 "Justice League Part Two" - 14 czerwca 2019 roku "Cyborg" - 3 kwietnia 2020 roku "Green Lantern" - 19 czerwca 2020 roku Edytowane 29 Października 2014 przez Heisenberg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Dla fanów Marvela po prostu WOW!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Oglądał ktoś Automate? Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Jeszcze Avengers Age of Ultron nie wyszlo a juz robia smaka na Avengers Infinity Wars :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Oglądał ktoś Automate? Warto?Dla mnie 9/10. Takich filmów mi potrzeba, a niestety jest ich mało, albo nie ma w ogóle. Mogliby grubo pociągnąć temat na miarę GitS'a, ale i w takiej formie jest bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 OMG ledwo zmęczyłem Autómata... Koncept OK, efekty i klimacik w porządku, ale gra aktorska momentami jak w Klanie. Roboty najlepiej zagrały :) Do takiego Dystryktu 9 sporo brakuje. Ale z braku laku warto obejrzeć. 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Grand Budapest Hotel - film bardzo mocno stylizowany na kino międzywojenne, pełen specyficznego, lekko surrealistycznego humoru. Zdecydowanie polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 The Signal: Jak dla mnie 8/10. Mocne kino SF. Zdecydowanie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 Interstellar - to nie jest sci-fi. Znaczy jest, ale tylko jako otoczka. Znaczna część tego filmu to solidny dramat. Opowieść o ludziach, robiących to co robią dla innych ludzi, dramaty i przeciwności jakie przy tym starają się pokonać. Pomimo kilku drobnych nieścisłości fabuły, uważam że to solidne kino i znacznie ciekawszy i głębszy film, niż wszystkie nawalanki sci-fi. 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) @up Film z pewnością dla wymagającego widza. Mnie sie podobał,ale nie jest to raczej film dla każdego i jak byłem dzisiaj to widziałem że pod koniec 2 osoby sie poddały i wyszły z kina. Jak dla mnie to również solidne kino w klimacie S-F z mocną dramatyczną fabułą. 8/10 Edytowane 11 Listopada 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Podpisuje się pod Waszymi opiniami. Dobry film a strona techniczna mocno podparta w nauce przez co fajnie się oglądało. Mimo że to nie jest film zbytnio rozrywkowy. 8.5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Guardians of the Galaxy - 8.5/10 - Rocket i Groot ciągną film. Reszta obleci jak dla mnie - ot takie Kroniki Riddicka na wesoło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Byłem dzisiaj na "Dzień dobry, kocham cie" :lol2: Jak ktoś ma zbędną godzinę z hakiem, 11 złotych w portfelu, za które chce obejrzeć film z aktorami wypranymi z emocji, reklamy kwasu chlebowego, citroena kaktusa i jego ochraniaczy na drzwi a w dodatku łamiący więcej praw fizyki niż 3/4 filmów sci-fi (kobieta biorąca ślub z gościem, którego poznała dwa dni wcześniej) do tego ani nie za bardzo śmieszny ani romantyczny to polecam! Ja potraktowałem to jako okazję do wszamania torby popcornu we w miarę wygodnym fotelu. 2/10 bo aktor co grał kolegę głównego bohatera był jedyną śmieszną postacią w tym filmie. Edytowane 12 Listopada 2014 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Guardians of the Galaxy - 11/10 - Bo moja narzeczona smiala sie wiecej razy niz na wszystkich filmach razem wzietych ktore ogladalismy przez 8 lat :blurp: Film spoko i polecam. Edytowane 12 Listopada 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Plakat obrazujący i opisujący fabułę Interstellar. Jeśli po seansie będziecie mieli mętlik w głowie, polecam :) Ale nie oglądajcie przed, lepiej pogłówkować w trakcie i po niż od razu znać wszystkie karty ;) Edytowane 12 Listopada 2014 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Był ktoś na Interstelar w IMAXie? Jak wrażenia? BTW. Bez kitu nie wiem czym Guardians.... zasłużył sobie na tyle zachwytów. Film jest bardzo słaby, a humor bardzo niskich lotów. Moim zdaniem 5/10 to max, totalny średniak i nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 (...) BTW. Bez kitu nie wiem czym Guardians.... zasłużył sobie na tyle zachwytów. Film jest bardzo słaby, a humor bardzo niskich lotów. Moim zdaniem 5/10 to max, totalny średniak i nic więcej. Gust jak [gluteus maximus]. Każdy ma swoją. Marvel puszcza oczko i fani wyłapują żarty. Coś jakby puścić Cię na zlot feministek w przebraniu i Ty byś słuchał i myślał sobie 'o czym one do ch* pi*'. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 No cóż, nie myślałem że kiedyś to nastąpi ale... Interstellar - 10/10 - powiem tyle - dajcie gościowi zrobić prequela do Mass Effecta - tutaj odwalił już większość roboty :) Przy okazji - design robotów zadziwiająco prosty i skuteczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) reżyseria: Christopher Nolan scenariusz: Christopher Nolan Jonathan Nolan Dla mnie wiecej nie trzeba, zeby siegnąć po ten film. Ci goscie wielu filmow nie zrobili, ale każdy jest rewelacyjny. Wkręcają sie w umysł jak nikt inny. Nawet z Batmana, ktorego nigdy nie trawiłem, zrobili klasę film. Edytowane 13 Listopada 2014 przez DziubekR1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 BTW. Bez kitu nie wiem czym Guardians.... zasłużył sobie na tyle zachwytów. Film jest bardzo słaby, a humor bardzo niskich lotów. Moim zdaniem 5/10 to max, totalny średniak i nic więcej. To film do którego lekko się podchodzi i niezbyt wiele poza czystą rozrywką oczekuje. W tej kategorii jest bardzo fajny (ale oczywiście bez zachwytów). I tylko w tej. Źle się na niego nastawiłeś pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledman Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Udając gliniarzy (2014) - 6.5/10 - komedia, lekka, niekiedy idiotyczna i denerwująca, ale ostatecznie po seansie człowiek ma uśmiech na twarzy. 22 Jump Street (2014) - 7/10 - komedia, również leciutka, łatwo przyswajalna. Na początku przypomnienie poprzedniej części, tutaj brak denerwujących, głupkowatych scen. Czarownica (2014) - mocne 8/10 - podszedłem do filmu całkowicie sceptycznie, a bardzo mile mnie zaskoczył. Pełno śmiechu, dobrej animacji. Jak widać film nie tylko dla dzieci. Begin Again (2013) - 8.5/10 - świetny film, pełen śmiechu, dramatów i muzyki, przede wszystkim muzyki. Mile zaskoczenie, bo myślałem, że będzie to jakiś kiepski musical... PS Świetny OST. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 November man - 7/10 - pomijając mocno naciągany scenariusz kawał dobrego kina szpiegowskiego. Bez gadżetów, z podstarzałym Brosnanem ale i tak przyjemnie się ogląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 Milion sposobow na smierc na dzikim zachodzie (czy jakos tak) - unikac jak diabel wody swieconej. No chyba ze kogos smiesza akcje typu zabawa cieniem i scenka jak cien drugiej osoby robi laske... Dziwi mnie ze w tym zalosnym filmidle zagral Liam Neeson czy Ch. Stone. 3/10 ale to tylko za wymienionych aktorow. 22 jump street - druga czesc lepsza niz pierwsza, przynajmniej dla mnie. Plus na koncu nabijanie sie z "tadiemcow" filmowych ;) 6/10 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledman Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 Into the Wild (2007) - 7/10 - ciekawy film o przygodach młodego człowieka. Czasem naciągany. Końcówka zaskakująca. Wart obejrzenia. Four lions (2010) - 2/10 - lubię brytyjski humor, ale tutaj nawet raz nie uśmiechnąłem się. Wyłączyłem po 30 min seansu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 Into the Wild (2007) - 7/10 - ciekawy film o przygodach młodego człowieka. Czasem naciągany No nie wiem czy naciągany, z tego co wiem to oparty na faktach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2014 "Sygnał" Szkoda tylko, że tak szybko rozegrał się finał, cały film oglądasz z zaciekawieniem, a kulminacja to kilkadziesiąt sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2014 Expendables 3 nie będę specjalnie oceniał bo wiadomo co to za film (jak ktoś oglądał poprzednie) i niczego innego się od niego nie oczekuje. Przeszło mi tylko przez myśl, ile w ciągu kręcenia tego filmu wystrzelono naboi... :) z milion chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Adwokat - nabity gwiazdami jak dorodny sernik rodzynkami, a kicha jakich mało. Przegadany, zero akcji, nie wiadomo czy się rozkręca czy będzie taki cały czas i nagle się kończy. 3/10 (2 pkt za seks Cameron Diaz z samochodem). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...