B@nita Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Fora dawno stały się tablica reklamowa dla sklepów, podobnie jak jutuberzy ze swoimi blogami. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) Dzieje się coś ze stroną główną ?...Nie chce mi wejść na nią ...zbyt wiele przekierowań...Jak usunę ciasteczka i inne to wchodzę normalnie ale wystarczy się zalogować i to samo.Z forum nie ma problemu. Edytowane 23 Listopada 2018 przez amp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 U mnie działa. :) I na kompie i na smartfonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Dziwne, u mnie działa. Może masz za dużo wtyczek, zobacz na innej przeglądarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Na operze się tak dzieje a na edge Upewnij się, że używasz poprawnego adresu internetowego: https://www.purepc.pl i też nic z tego. Edytowane 24 Listopada 2018 przez amp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 Nie potwierdzam, u mnie na Operze bez problemu strona się wczytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2018 Znowu aktywność nie działa. Naprawdę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Dnia 22.11.2018 o 05:44, Kwazor napisał: Ale ok dobrze niech poleca : ale nie przez REFLINK... a tu już wiadomo ocb... No przez klika dni było normalnie ( normalny link do X-comu ) I co ? Znowu refy.. Kogo chcesz oszukać ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Dnia 14.12.2018 o 22:22, toms83 napisał: Znowu aktywność nie działa. Naprawdę? A już myślałem, że plugin Tapatalka się zepsuł, a tu przez WWW też nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 No nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Mamy kolejnego oszołoma https://forum.purepc.pl/profile/242048-firedash/na forum walącego minusami, wykopuje nawet moje stare posty by dodać minusiki....co za głupota i szczeniactwo.... Edytowane 15 Stycznia 2019 przez B@nita 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zlikwidować ten szajs. Po kiego to komu to ja nie rozumiem. Od samego początku mam wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 To dobre tylko dla dzieciaków, a tych ostatnio na forum nie brakuje. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Marusiak Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2019 Dawno się wprawdzie nie logowałem, ale postanowiłem trochę wzmocnić swoją aktywność w dziale z laptopami. Uprzedzam, że w dziale zakupami notebooków powinno od teraz być spokojniej, bo zarówno FxJ jak i Gajwer zostali oznaczeni przeze mnie jako spamerzy. Wystarczyło wejść w ten dział, by ujrzeć istne rakowisko i obrzucanie się reflinkami/minusami przez jednego i drugiego. Teraz powinno być tam lepiej, jako że sporo osób i tak pomaga przy wyborze urządzeń, nie wysyłając jednocześnie na prawo i lewo tymi reflinkami do wszystkich sklepów :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2019 21 minut temu, Damian Marusiak napisał: Dawno się wprawdzie nie logowałem, ale postanowiłem trochę wzmocnić swoją aktywność w dziale z laptopami. Uprzedzam, że w dziale zakupami notebooków powinno od teraz być spokojniej, bo zarówno FxJ jak i Gajwer zostali oznaczeni przeze mnie jako spamerzy. Wystarczyło wejść w ten dział, by ujrzeć istne rakowisko i obrzucanie się reflinkami/minusami przez jednego i drugiego. Teraz powinno być tam lepiej, jako że sporo osób i tak pomaga przy wyborze urządzeń, nie wysyłając jednocześnie na prawo i lewo tymi reflinkami do wszystkich sklepów :) Ogólnie to forum trochę wymarło. Nawet na pclabie to już nie te tłumy co kiedyś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 Kolejny debil który minusuje posty , niezależnie od zawartości - możliwe że to ktoś kto się na mnie uwziął i założył drugie konto . Ew. jakiś inny troll który sobie wymyślił zabawę w minusowanie innych postów . Niejaki pablo788 , co kilka dni pojawia się na forum i daje mi minusy , zero wypowiedzi , zawsze po 2 moje wypowiedzi minusuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 Idź trollować gdzie indziej gówniarzu np. na pclola czy innego benchmarka . Co ci do tego że forum ma lata świetności już za sobą i do tego że ja oraz kilku innych nadal się udzielamy , zresztą takie coś podpada pod regulamin forum tzn. osobiste wycieczki bo ciągłe i uporczywe minusowanie można tak nazwać . A za takie teksty to możesz szybko zniknąć z forum o ile już nie kwalifikujesz się do kasacji np. podejrzenie multikonta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Oj zabołało mnie to bardzo.. Tyle że ja tu sie udzelam raz na miesiąć. Bana i juz. Ja także ostatnio dostałem parę minusów, ale TP nie zawsze pokazuje od kogo. Może mam coś źle ustawione. Naprawdę wyłączcię to i dajcie system jakiś lajków za pomoc czy coś w tym stylu. Edytowane 14 Grudnia 2019 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Sector19 @Dijkstra @Domik @Klaus @jonathan Czy jest tu jakiś aktywny moderator co zrobi porządek z trollem pablo788 / marcinek11 ? Czy dalej musimy się użerać z tym gówniarzem co sobie znalazł rozrywkę i trolluje na forum . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @reyden tylko ze Sektor19 raczej nie ma dostępu do panelu, ale fakt są inni moderatorzy czerwoni wiec powinni się zająć sprawą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2020 Znowu nie działa "nieprzeczytana zawartość" w zakładce "aktywność". W "cała aktywność" też nic się nie pokazuje, mimo że są nowe posty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2020 W dniu 12.02.2020 o 11:42, toms83 napisał: Znowu nie działa "nieprzeczytana zawartość" w zakładce "aktywność". W "cała aktywność" też nic się nie pokazuje, mimo że są nowe posty. I chyba trudne do naprawienia bo już ponad tydzień popsute... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2020 W dniu 12.02.2020 o 11:42, toms83 napisał: Znowu nie działa "nieprzeczytana zawartość" w zakładce "aktywność". W "cała aktywność" też nic się nie pokazuje, mimo że są nowe posty. Czyżby znowu coś nie tak było z Nieprzeczytaną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2020 Niestety, od chyba 2 dni znowu to samo. Już mi się nie chce pisać na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 W dniu 17.05.2020 o 21:43, toms83 napisał: Niestety, od chyba 2 dni znowu to samo. Już mi się nie chce pisać na ten temat. Nadal....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 Marco naprawiał więc powinno działać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 Wszystko działa jak należy. Tylko forum coś muli albo u mnie coś z netem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 No i teraz działa. Do następnego. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Del Edytowane 5 Lipca 2020 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2020 Jak działa u Was Forum? U mnie dość kiepsko. Bo zapisywanie postów czy przełączanie stron tematów trwa wieki. Posty zapisują się długo po napisaniu, posty ładują się też dłużej po załadowaniu kolejnej strony tematu. Mam tak od dawna. Wątpię by to internet u mnie, bo reszta stron działa prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...