MaKaR Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 nie no kongratulejszon _VIP_ jesteś moim idolem :> mój zasraniec epox max 210 stabilne ale jak bede miał chajc to pocwicze go jeszcze :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 nie no kongratulejszon _VIP_ jesteś moim idolem :> mój zasraniec epox max 210 stabilne ale jak bede miał chajc to pocwicze go jeszcze :> już tak nie psiocz na epoxa, może masz lipnego proca ja mam już Fsb 240 w windzie, co prawda niestabilnie, ale to wina pamięci i biosu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 :lol: wybaczcie ta zwiazla wypowiedz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 gratuluje:) ja tez poprosze o tapetke-daje rade chcemisieruchac@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 link do tapety jest na pierwszej stronie ;) btw gratuluje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ciekawe jakie fsb bedzie wytrzymywal nowy chipset via kt880 z pamieciami ddr2? moze z 300 zostanie pobite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 > _Vip_ Zadowolony z nowego ramu ?? Jak z wydajnością ?? Zarzuć jakieś wyniki z aidy, super PI ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 > _Vip_ Zadowolony z nowego ramu ?? Jak z wydajnością ?? Zarzuć jakieś wyniki z aidy, super PI ... kostki zajefajne :D jak zrobie moda na Vcore2V to wtedy zrobie"pokaz sily" - 10x250,badz cierpliwy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 > _Vip_ Zadowolony z nowego ramu ?? Jak z wydajnością ?? Zarzuć jakieś wyniki z aidy, super PI ... kostki zajefajne :D jak zrobie moda na Vcore2V to wtedy zrobie"pokaz sily" - 10x250,badz cierpliwy :wink: rób rób, bo narazie tylko straszysz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 > _Vip_ Zadowolony z nowego ramu ?? Jak z wydajnością ?? Zarzuć jakieś wyniki z aidy, super PI ... kostki zajefajne :D jak zrobie moda na Vcore2V to wtedy zrobie"pokaz sily" - 10x250,badz cierpliwy :wink: rób rób, bo narazie tylko straszysz :D bo kurde lutownicy nie mam odpowiedniej no i troche stracham sie o mojego Solteczka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 ale wy dwaj jestescie upierdliwi :wink: Barton @9.5x250 Vcore1.85V Hynix 4.3ns @500DDR 2.5-3-4-6 Vmem2.6V FRN2-L @VDD1.6V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 dzieki panowie :D Te fsb250 to raczej taka ciekawostka, narazie jest calkowicie bezuzyteczne....do pelni stabilnosci trzeba robic mody na napiecia co niesie ze soba wzrost temperatury,a wizja suszary w postaci V7+ na HIGH mi sie nie usmiecha. Kazde zwiekszenie fsb wymaga dodatkowego pradu dla proca.Do stabilnego 10x250 proc potrzebowalby ok.2V ,tak wiec bez wody nic nie zrobie.Z pamieciami jeszcze bede walczyl : wink: No ale nawazniejsze ze sprzet potrafi :wink: Co do fsb300 ..... poczekajmy jeszcze jakies pol roku, moze rok :wink: A co sądzisz o 226W peltach + Blok (pod pelta) może to da radę schłodzić takie monstrum? trzeba pokazać w końcu, że Polak potrafi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 narazie czekam az ludzie z CFD zrobia zapinke dla plyt bez otworow do ich rev.2 ....jak juz okielznam jakies konkretne WC to bede myslal o peltkach...co nagle to po diable :wink: UPDATE : zreszta dla takiego peltka musialbym kupic zaslke pokroju Antec'a 550W ,a to juz naprawde mi sie nie podoba :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ten pelt ma pełną moc bodajże prz ok. 24V więc raczej ten zasilacz niespecjalnei by się przydał... A poza tym ciężko by było wodę schładzać (w końcu ponad 300W) ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 niewiem jeszcze jak sie bedzie zachowywal sprzet po modzie ale mysle ze dobre WC sobie poradzi z takim prockiem. Na liscie zakupow mam jeszcze jakis dobry monitor LCD17" bo moja stara pietnastka mnie juz dobija....przdalbysie jakis sponsor :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 A żeby nie było iż nie masz do kogo startować to spójrz na ten komp : od razu dodam magistrala 257,2 A o wyniku w 3dMarku już nie mówię bo zabija na miejscu - podobnie jak całe chłodzenie. A zresztą sami patrzcie: http://service.futuremark.com/compare?2k1=7061779 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 A żeby nie było iż nie masz do kogo startować to spójrz na ten komp : od razu dodam magistrala 257,2 A o wyniku w 3dMarku już nie mówię bo zabija na miejscu - podobnie jak całe chłodzenie. A zresztą sami patrzcie:http://service.futuremark.com/compare?2k1=7061779 ja jestem hobbysta-overclocker ,a nie maniak fps (nie mylic z fsb :wink: ) no ale sprzecik mocarny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Fajnie mu 3dMark wykrywa proca: AMD Duron Processor 2572 MHz 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 to troche inna bajka, to jest A64 a nie anhlon XP, to takjakby porównywać p3 z fsb 133 z z p4 które ma 200 albon jak kto woli 800 MHz, IMHO bezsensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 250mhz :| oj gratuluje gratuluje :D hmm ciekawe czy wygrzewanie cos da na moje elixiry :] moze wyciagne na nich 180 :] (teraz 173) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Fajnie, tylko bym musiał z mostu spaść by wytrzepać tyle kasy na samą taką możliwość schłodzenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 250mhz :| oj gratuluje gratuluje :D hmm ciekawe czy wygrzewanie cos da na moje elixiry :] moze wyciagne na nich 180 :] (teraz 173) :D Grzej :) znalazłem stare hynixy 266 @ 400 cl 2,5 3-3-7 i sprzedałem :) na moim epoxie zapodałem już VDD 2.4 V :twisted: i post FSB 245, i mam teraz dylemat czy L12 i zmienić pamięci (takie same jak u VIPa) bo na Epox nie działają :( "o dziwo" :oops: mostki to NB A1 i Sb A3 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 powiem tak ..... dzis mialem pracowity dzionek :lol: najpierw Vmod teraz moge sobie plynnie zwiekszac Vcore do 2.05V 8) no a pozniej zmiana chlodzonka na NB no i wyszo z tego ... Takiej grzalki to jeszcze nigdy niewidzialem ,wystarczy kilka minut i juz mamy piecyk.........naraze tylko do netu i zadan niemeczacych zbytnio CPU,pozniej to juz temeratura rosnie w oszalamiajacym tempie :evil: ... no ale z WC poszalejemy 8) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 szalony facet! :) nie boisz sie swojego 5V@5,19?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 hardcorer overclocker. BTW fajne chlodzenie NB, widzialem je na allegro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 qrde a ja sprzedalem mojego bartona 2500+@2500 mhz tak bym sie z wami poscigal ....tylko pytanie czy na moim mobo wyciagne taka magistrale :? ...wiem tylko ze na tej konfiguracji przy 230 fsb komp sie nie wlacza ,ale prawdopodobnie jest to wina ramu gdyz nawet juz przy 210 wali bledami w memtescie ;) (na asusie szedl 220 fsb bezblednie ) ...chyba bedzie trzeba go zmienic na cos ciut szybszego ,przynajmniej o jakies 50 mhz :twisted: wtedy sie okaze ;) @vip fajny sprzecik ;) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 powiem tak ..... dzis mialem pracowity dzionek :lol: najpierw Vmod teraz moge sobie plynnie zwiekszac Vcore do 2.05V 8) Vmodzik ładny. Mam tylko jedno pytanie - sam lutowałeś??? BO ja się jakoś nie mogę przemóc szczególnie iż w lotaniu jestem marny. Myślałem więc o przyklejeniu klejem eletroprzewodzącym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 nio :) sam lutowalem o 8:25 rano ,jeszcze w bokserkach....i to jeszcze ciulata lutownica kolbowa,stracha mialem,ale dzien wczesniej wszystko obmyslilem i merytorycznie bylem przygotowany :wink: teraz to juz z pelnym spokojem bym to przylutowal......najwazniejszy jest odpowiednio cienki przewod i troszeczke kalafonii na nozke ukladu,pozniej wystarczy tylko delikatnie przylozyc lutownice i po MoBo...eee po krzyku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 po dluzszyc ogledzinach zauwazyle ze procek na 10x250 traci stabilnosc z momentam kiedy ABSII (odczyt z diody termicznej) przekroczy 50'C...przy 54'C jest BSOD.....wiec dosc trudne zadanie przed moim przyszlym WC..w stresie ABSII ponizej 50'C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 czekaj Vip ja Ci jeszcze pokaze ze epox tez da rade :P narazie mam 235 ale jak zrobie vdd moda...i pamieci wykrzeje w piekarniku to zobaczysz :twisted: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...