DEFENCE Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 nie PlÓMkalem juz od strony 50 czy 51 trza zaczac :mrgreen: tylko nie jestem w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 czy :?: Oto jest pytanie :!: Kto pyta nie błądzi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Plóm czy blurp :?: Oto jest pytanie :!: Kto pyta nie błądzi :lol: Odpowiedz jest prosta nawet sam tytul postu juz rozwiazuje twoje pytanie PlÓm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 plóm po szkole :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 plóm po szkole :plum: to ja tez :Plóm: :plum: :ploom: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 plóm po szkole :plum: to ja tez :Plóm: :plum: :ploom: :) jesli Wy to ja tez 8) :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 No to ja również :P :Plóm: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 wy wszyscy po szkole :?: no to :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Ja nie po szkole - ale też PLÓM! :plum: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 PLÓM PLÓM PLÓM TRALA PLÓM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Nowy dysk PLÓM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Forum spowrotem ruszyło. plóm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Plóm plóm plóm :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 plómdobry :) btw. a gdzie Sikor?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Sikor wyjechał ... :cry: Będzie dopiero w poniedziałek :) Ja plómkam za niego :P :Plóm: :Plóm: ----------------- :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 a ja plómam z umiarem :plum: no to plóm z rana :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 :plum: :plum: PZU AZS jest juz jedna noga w finale Play Off :plum: :plum: jeszcze tylko dzisiaj musi wygrac ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 a ja tam jestem za Ivetem PLÓM :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 niestety dzisiaj przegrali przez......sedziego <span style="color:red;">[ciach!]</span> <span style="color:red;">[ciach!]</span>lony w dupe jego mac. ale we wtorek wygraja w belchatowie i beda w finale a potem juz tylko mecz z Papapolem i mistrzostwo ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Łoooooooolaboga , ale plómkacie... Czy ktos sie juz nie zaplómowal?? ( nie pytam sie o zablurpowanie bo zdecydowanie malo tego w tym topicu :wink: ) PLOOM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 a ja juz nie mogę się doszczekać rozpoczęcia sezonu MOTO GP :D Od lat kibicuję hiszpańskiej inkwizycji czyli: dawniej Alex Criville, a teraz Carlos Checa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 PLÓM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 :ploom: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jestem juz (deczko ? :plum:) podpity - ale jedyne co chce powiedziec, to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 PlÓm = muszę sobie kupić krzesło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Wooooaaahhhaaaaa Ale jestem zaplómiony że hej :D hep Po prosyu plóm i koniec bo nic innego mądrzejszego po dzisiejszej imprze nie przychodxi mi do głowy a może plóma?? Kto to wie czy plóm czy plum a może ploom, tak czy siak ledwo w kalwisze plóómkam, hyhyhy hej, i plómbranoc do jutra, hep :DS:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 ...eee!! to je moje!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 PLÓM ps. Czy jeżeli liczba postów w tym topicu przekroczy liczbę postów o FC Berkut'a to zostanie ten topic usunięty ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 PLÓM ps. Czy jeżeli liczba postów w tym topicu przekroczy liczbę postów o FC Berkut'a to zostanie ten topic usunięty ?? Berkut zrobi to osobiscie :P :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Plómdobry, należałoby w koncu wstać i zaplómkać.... :D Choć głowa tak średnio ma na to ochotę ;) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...