Skocz do zawartości
Dijkstra

Jeżeli szukasz/jesteś ofiarą jakiegoś plum bądź plóm ;]

Rekomendowane odpowiedzi

mam nowego duronka  :Plóm: 

a athlonek sie poszedl  :kijem:

No spoko a ja nie mam dwoch kol w samochodzie bo mi dzisiaj zaj....... plóm :cry: :cry: :cry:

hmm - jezeli dobze kombinuje - to zostały ci jeszcze dwa koła !

to czym sie przejmujesz ? :Plóm:

plóm!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a plumkne sobie po "zmeczeniu' kilku zlocistych szklanic. dzisiaj potwierdzily sie moje przypuszczenia ,ze wiekszosc lasek to want cash :( ja pierdole taki interes....

:plum: moze do rana mi przejdzie, ale teraz to bym zabijal, dobrze, ze siedze juz w domu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne Niemiec, ale ja jak wysłałem im kwit od razu na pierwszym roku, to do tej pory się mną nie zainteresowali :D

Choć pani mi wystawiła do 200x, że będę się "uczył". Hehe, biedna powinna napisać, że będę studiował :D

:plum::Plóm::ploom:

O Boshe, następny nieświadomy :roll: .

Ładnych parę plómów temu tłumaczyłem to Niemcowi i teraz miał podobne doświadczenie.

Poczytaj:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=768756#768756

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=769357#769357

a plumkne sobie po "zmeczeniu' kilku zlocistych szklanic. dzisiaj potwierdzily sie moje przypuszczenia ,ze wiekszosc lasek to want cash :( ja pierdole taki interes....

:plum: moze do rana mi przejdzie, ale teraz to bym zabijal, dobrze, ze siedze juz w domu....

Niemiec dont stresuj się, tego kwiatu pół światu, jak mawia moja Babcia.

Grunt to wybrzydzać. Co ja się naszukałem, zanim znalazłem moją Kasię.

Podstawa, to nie angażować się zbyt mocno na samym początku, potem wszystko, wczesniej czy później, wyjdzie :P.

W większości też mi się trafiały jakieś paszkwile umysłowe, ale warto było poczekać na Tego Kogoś. :D

Ave plóm!

To co, będzie 3000? :>

Ave!

Będzie, będzie, nie wszystko od razu :D

PLÓM

:Plóm: :plum: :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PLÓMDOBRY!

O Boshe, następny nieświadomy  . 

Ładnych parę plómów temu tłumaczyłem to Niemcowi i teraz miał podobne doświadczenie.

Nie wiem czy to zależy od jednostki, ale kiedyś tam coś przysłali raz. To wtedy do nich zadzwoniłem i po krótkiej, kulturalnej i rzeczowej rozmowie, stwierdzili że faktycznie studiuję i ten kwit przyszedł przez przeoczenie. Sam już nie wiem jak to jest.

Nie będę narazie się przejmował :D Jakby co, będę miał siękogo poradzić :D

Na rzaie :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to zależy od jednostki, ale kiedyś tam coś przysłali raz. To wtedy do nich zadzwoniłem i po krótkiej, kulturalnej i rzeczowej rozmowie, stwierdzili że faktycznie studiuję i ten kwit przyszedł przez przeoczenie. Sam już nie wiem jak to jest.

Nie będę narazie się przejmował :D Jakby co, będę miał siękogo poradzić :D

Na rzaie :ploom:

Jest tak, jak napisane w ustawie. Masz obowiązek latać z kwitkiem sam, bez wezwania.

ustęp 7. poborowy, któremu udzielono odroczenia, o którym mowa w ust. 1 pkt 4-6, po zakończeniu roku szkolnego (studiów), nie później jednak niż w terminie 14 dni od dnia rozpoczęcia kolejnego roku szkolnego (studiów), przedstawia wojskowemu komendantowi uzupełnień właściwemu ze względu na miejsce pobytu stałego (zamieszkania) lub pobytu czasowego trwającego ponad dwa miesiące zaświadczenie o ukończeniu poprzedniego i rozpoczęciu nowego roku nauki (studiów).

Ja miałem pecha, trafiłem na służbistę i już prawie czułem ucisk hełmofonu na mych biednych skroniach.

A poza tym, co Ci szkodzi dostarczyć im świch? Studiujesz, zaświadczenie masz na legala.

Zyskasz święty spokój.

Mam po prostu uczulenie na mundurowych i nie chiałbym Cię zobaczyć na Tweak'u z nick'iem Szeregowy kazik2000 :) .

BTW i co Ci z mojej rady, jak już będziesz miał zapewniony wikt i opierunek :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poplumkał bym sobie tu z wami ale od ponad tygodnia nie mam dostepu na forum testowe. Troche musiałem kombinować zeby się tu dostać. :Plóm:  :plum:

A to czemu?

bym zapomniał - PLÓM :plum:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poplumkał bym sobie tu z wami ale od ponad tygodnia nie mam dostepu na forum testowe. Troche musiałem kombinować zeby się tu dostać. :Plóm:  :plum:

To się poawanturuj u Paranoika, albo u miłościwie nam panującego Liska.

No bo co to kurna jest :?: Rozumiem brak dostępu do Windowsa, czy jakiegoś tam kręcenia, ale do PLÓM'a :?: 8O .

PLÓM

:Plóm: :plum: :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczęscie nie moge wejśc tylko bezposrednio na forum testowe(niezidentyfikowany błąd forum). Moge za to wejsc do znajdujących sie tu tematów jeżeli mam linki do nich, a link do pluma znajduje sie w statystykach.

PLÓM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...