sztandar Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ja jednak jestem zwolennikiem EF NA OSS 64 walki całych grup czołgów to jest to , ale jeśli ktoś woli Inantry to oczywiście SF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 No OSS jest najlepszą zdecydowanie IMO mapką z EF. GW taki sobie, nudny, a TQ to popis jedynie dla co-pilotow w Su34 :) Mozna tam pobombardowac jak nigdzie indziej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 witam,dawno mnie tu niebylo... ale do rzeczy,zmienilem platforme na ps2 i oczywiscie zakupilem bf2,niestety calkiem jestem odciety od swiata (czyt. netu) z wyjatkiem kafejek, dlatego ucieszylem sie jak zobaczylem ze na ps2 jest single mode,ale tez troche zalamany jestem bo bf2 na ps2 to calkiem inna gra! Grafika hmmm, pewnie to wina tv,ale pozostawia troche do zyczenia :( Pozatym zmiana sterowania z klawiatury i myszy na ten "smieszny" kontroler wybila mnie znacznie z rytmu :( chyba z godzinke sie przyzwyczajalem,a do tego single jest strasznie liniowe! Czy ktos juz gral to na sieci? Jak to wyglada? pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 BF2 na PS2 to klapa, widzialem to na wlasne oczy. Do tego w ogole odpada celowanie, ciezko jest, ciezko. Jezeli kupiles PS2 specjalnie dla BF2 to raczej zly wybor. IMO jest wiele fajnych strzelanek (tj. lepszych od bf2) na PS2 ;] np. halo (?). Grafika jaka jest taka jest i to nie jest wina tv raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Tryb dla jednego gracza jest idealny dla treningu obsługi pojazdów i mam nadzieję że w najnowszym patchu będzie można trenować z botami na mapach 64 ;) Tutaj trenowałem lądowanie w "oszczędnych" warunkach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Są mody w internecie, które udostępniają mapy 64 w singlu. Masz dostęp do wszystkich zabawek i grasz z botami. edit: Kiedyś też się tak bawiłem. Posadziłem śmigłowiec na żurawiu :) Edytowane 11 Maja 2006 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Są mody w internecie, które udostępniają mapy 64 w singlu. Masz dostęp do wszystkich zabawek i grasz z botami. Miałem kiedyś taki mod ale on dziwnie działał ( mapa 64, graczy 16 ( ! ) ) chyba że jest kilka mod'ów i po prostu trafiłem na ten najgorszy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoaDKilL Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) yo, zerknijcie na tego screena: http://wiki.bf2s.com/_detail/tactical-guid...ics&cache=cache wiecie jak można zrobić, żeby mieć tak takie podkreślone i sprecyzowane( kogo zabiełm np) komunikaty? Mam na myśli to co się pojawia po lewej stronie jak otrzumujesz bądź tracisz punkty. CzYŻ to NIE jEst ZA****e? :D muszę to mieć. http://wiki.bf2s.com/tactical-guides <---ciekawy topic (dla znających angielski) Edytowane 11 Maja 2006 przez RoaDKilL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 RoaDKilL - http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=13487&start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Nie wiecie, czy EA wymienia nośniki? Dwa dni temu padł mi nowy dysk (Samsung używany dwa tygodnie). Wczoraj odbudowałem sobie system, ale gdy przyszło do instalowania Battlefielda okazało się że płytka jest pęknięta :] Nie wiem jak i kiedy to się stało. Nie liczyłym, że się uda, ale jakoś poszło (raz tylko wyskoczyło "BMFC.exe file error"). Dobre i to. Bałem się, że płytka poprostu się rozleci w napędzie. Patche się bez problemu zainstalowały i mogę sobie pykać. Nie wiem, czy jeszcze raz ją włożyć do napędu i zrobić kopię, czy może próbować ją wymienić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Tak, Ea daje gware na swoje plyty. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 IMO jest wiele fajnych strzelanek (tj. lepszych od bf2) na PS2 ;] np. halo (?). Nie sluchaj go!!! xDDD on klamie HALO jest na PC i Xaa [; a nie na PS2 xDD SORRKA ZA OT - MUSIALEM TO NAPISAC ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 ;(:< ale wpadka :lol: Sry ;] - podalem pierwsza lepsza konsolowa gre. BF2 jest stworzony na PC'ta a nie na konsole. Na to drugie jest duzo fajnych strzelanek ;] Nie dlugo w sumie powinien patch nowy do bfa wyjsc z tym trybem coop :lol: Oprocz nowego trybu pewnie dojda nowe bugi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Battlefield 2142 E3 Trailer (1:52min, 34MB) edit: Po awarii dysku i ponownej instalacji gierki, również ponownie musiałem ściągnąć boosterpack EF. Gierkę spaczowałem do 1.21, bo tego wymagał booster. Zainstalowałem go i teraz chciałem zapodać łątkę 1.22. A tu krzyczy, że potrzebuje wersji 1.21. Czyżby zaktualizowali download do v1.22?? Może mi ktoś potwierdzić ten numerek? 1.1.2696-528.0 To jest po instalacji łatek do 1.21 plus wczoraj-ściągnięty boosterpack. EDIT: Dobra, pokićkało mi się ;) Booster przerobił mi znowu na wersję 1.2. Musiałem odnowa paczować do 1.21, a później do 1.22 Edytowane 13 Maja 2006 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 cyt: "Dorwalem sie do full'a u znajomego i widze u niego 10map,a na stronie bf jest opis 12, brakuje kubra dam i mashtuur city. O co biega? czy byly jakies wersje okrojone,czy to poprostu dopisane mapki? Jesli tak to gdzie je ściągnąć,bo zabardzo niewidze pojedynczych map, tylko mody i map'packi. " Da się w singlu uruchomić jakoś te mapy ? Swoją drogą szkoda że ich nie dali do singla podobnie jak obcięcie map do 16-tek ( co do modów na 64 to nie działa to jak powinno , ale jeśli znacie jakiś dobry mod na którym będzie 64 graczy ( botów ) to proszę o link .... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Tak, Ea daje gware na swoje plyty. Pzdr Zadzwoń do EA Polska do Pana o nazwisku Pocztarski Grzegorz. Nigdy go nie ma w biurze ale kiedyś go zastaniesz. On załatwia wymianę nośnika. Musisz przesłać uszkodzony nośnik, pudełko, rachunek/fakturę poda Ci adres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Na klanówkach juz wyzywają ea od najgorszych za tego mającego wyjśc patha... Bark Jump Squad`u, zakończy się strasznym kampieniem i popsuje rozgrwkę.. Mnienajbardziej dziwi to ze claymory rozpoznają swoich od wroga :? coz, co gra to zasada :) A złej baletnicy to i połamane nogi przeszkadzają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Na klanówkach juz wyzywają ea od najgorszych za tego mającego wyjśc patha... Bark Jump Squad`u, zakończy się strasznym kampieniem i popsuje rozgrwkę.. Mnienajbardziej dziwi to ze claymory rozpoznają swoich od wroga :? coz, co gra to zasada :) A złej baletnicy to i połamane nogi przeszkadzają ;) Cóż sęk w tym , że brak squad jumpingu zabije teamplaya , a to właśnie piękno klanówek i samego BF-a zgranie , jeden nawet super gracz meczu nie wygra trzeba druzyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Witam! Pisze, bo ostatnio STRASZNIE SIĘ WK%$#*ŁEM na bf2!!! Zdobylem 20000pkt i dostalem awans na Master Sergeant! Mając 22000pkt zdobylem wymagane oznaczenia na First Sergeant, czyli "Basic Knife Combat Badge, Basic Pistol Combat Badge, Basic Assault Combat Badge, Basic Anti-tank Combat Badge, Basic Sniper Combat Badge, Basic Spec Ops Combat Badge, Basic Support Combat Badge, Basic Engineer Combat Badge, Basic Medic Combat Badge"! A awansu na First Sergeant NIE dostalem do tej pory! :mur: To jest normalne? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 To trzeba wszystkie te odznaki zdobyc na ten stopien? ;o Trza latac z nozem/pistolem ? Ale lipa. Juz wole grac normalnie niz tracic czas na awanse -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 BF2 na PS2 to klapa, widzialem to na wlasne oczy. Do tego w ogole odpada celowanie, ciezko jest, ciezko. Jezeli kupiles PS2 specjalnie dla BF2 to raczej zly wybor. IMO jest wiele fajnych strzelanek (tj. lepszych od bf2) na PS2 ;] np. halo (?). Grafika jaka jest taka jest i to nie jest wina tv raczej. hehe niekupilem dla bf2,a co do celowania to fakt ze jest ciezko,jednak imho i tak jest latwiej niz gra na necie przeciwko napalencom i starym wygom ;) (kiedys lupalem przez 4h 1vs1 i wynik byl 40:2 dla tamtego :( ) @Kyle oczywiscie ze sie da pare(nascie) stron wczesniej jest kilka linkow do stron poswieconych single...mozesz grac na mapkach 64 i wpakowac nawet 100botow :blink: ale do tego potrzeba troszke mocnejszego sprzetu (moj semp@2400 udzwignal po 64booty dla kazdej strony-niezle imho) Uwazaj na mapki,bo to ze jest 64 nieznaczy ze bedzie dzialac jak 64, niektore sa sztucznie powiekszone,ale tylko obszar,a boty zachowuja sie tak jak na small map pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) hehe niekupilem dla bf2,a co do celowania to fakt ze jest ciezko,jednak imho i tak jest latwiej niz gra na necie przeciwko napalencom i starym wygom ;) (kiedys lupalem przez 4h 1vs1 i wynik byl 40:2 dla tamtego :( ) @Kyle oczywiscie ze sie da pare(nascie) stron wczesniej jest kilka linkow do stron poswieconych single...mozesz grac na mapkach 64 i wpakowac nawet 100botow :blink: ale do tego potrzeba troszke mocnejszego sprzetu (moj semp@2400 udzwignal po 64booty dla kazdej strony-niezle imho) Uwazaj na mapki,bo to ze jest 64 nieznaczy ze bedzie dzialac jak 64, niektore sa sztucznie powiekszone,ale tylko obszar,a boty zachowuja sie tak jak na small map pzd No właśnie taki problem napotkałem ..... może wraz z nadciągającym patchem będzie można potrenować na mapach 64 w porządny sposób z botami ... wszystkich mapach i bez jakichś mod'ów. Edytowane 16 Maja 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Witam Mój kumpel ma problem. Ma neo 512 . Jeżeli chce grać przez neta to gra mu się zawiesza (pogra pare chwil) dotyczy to też Battlefield 1942. Oczywiście wszystkie orgianły. PB akualizowany. Jeżeli gra z botami to jest wszystko ok. Sprawdzaliśmy ma 2 różnych modelach modemu. Jego komp A 3200 VENICE 1 Gb Ramu 360W czifteka :) 6600 GT Reinstalowany system. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Może ma jakiś problem z ustawieniami firewalla dla tej gry. Trochę to dziwne. Gra może zwisnąć, jak nie ma ustalonych reguł dostępu do sieci i firewall nie może się przebić na ekran ze swoim komunikatem. No ale wtedy, to wogóle nie powinien mić możliwość rozpoczęcia rozgrywki. Może ma przyblokowane tylko niektóre porty potrzebne dla tej gry? Próbował bez firewalla grać? Kiedyś miałem taki problem, że BF2 strasznie lagował (tylko ta gra). Lagi ustępowały po wyłączeniu ZoneAlarm. Albo się skaszanił, albo był "niekompatybilny" z gierką. Nic nie mogłem wskórać w ustawieniach. Problem rozwiązałem przez zmianę firewalla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Nie ma żadnego firewalla. Win XP SP 1 Patche ma. Trochę to dziwne ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Witam! Nie uzyskalem odpowiedzi dlatego pisze jeszcze raz...Prosze o odpowiedz na moj popzedni post! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Witam Mam kilka pytan odnośnie BF2. Kupilem wlasnie oryginala w wersji PL i dostalem instrukcje w jezyku francuskim, dlaczego nie w polskim??? Drugie pytanie czy warto takze zainwestowac w Jednostki specialne i Euro Force poniewaz zastanawiam sie takze nad ich kupnem (prosze o krotka odpowiedz tak lub nie :P). Trzecia sprawa to zawiodlem sie troszke na grafice tej gry albo cos mi tutaj nie gra,,, Ustawilem detale na wysoka jakosc i jakos szczerze nie ejst zadawalajaca tzn nie ejst jakos super piekna jak np. w F.E.A.R czy mozna cos z tym zrobic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Witam Mam kilka pytan odnośnie BF2. Kupilem wlasnie oryginala w wersji PL i dostalem instrukcje w jezyku francuskim, dlaczego nie w polskim??? Drugie pytanie czy warto takze zainwestowac w Jednostki specialne i Euro Force poniewaz zastanawiam sie takze nad ich kupnem (prosze o krotka odpowiedz tak lub nie :P). Trzecia sprawa to zawiodlem sie troszke na grafice tej gry albo cos mi tutaj nie gra,,, Ustawilem detale na wysoka jakosc i jakos szczerze nie ejst zadawalajaca tzn nie ejst jakos super piekna jak np. w F.E.A.R czy mozna cos z tym zrobic??? Daj jakiś screen ? Może coś nie włączyłeś ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 oto i screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 oto i screeny wiesz co to jest wygladzanie krawedzi i filtrowanie ? to wlacz AAx4 i Anizo x8 to bedzie ladnie ;d i stery na jakosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...