metal Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Juz doszedlem o co chodzi. Reforce. Ja musze grac w 60Hz zeby sie gra odpalala. 1491051[/snapback] mi to nie pomogło :[ eeeh, dziwne... Boxster a jak u ciebie? działa już? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 macie jakiegoś działającego linka do dema, najlepiej FTP lub HTML .. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 link do dema... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Piekne dzięki za link ssam 230 KB/s :D 30 minut i zaczynam pogrywać w demko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 mi to nie pomogło :[ eeeh, dziwne... Boxster a jak u ciebie? działa już? 1491119[/snapback] Jak nie pomoglo. Ja przywrocilem ustawienia oryginalne w reforcie bez wymuszania odswiezania i poszlo. Zreszta wymusilem 85Hz w CP do ATi i gra chodzi idealnie. Jedna wskazowka. U mnie chodzi nawet calkiem niezle wsio na max AAx2 i Anisox8 jedynie High na 512MB jest niegrywalne :mur: Gram na medium :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 mi to nie pomogło :[ eeeh, dziwne... Boxster a jak u ciebie? działa już? 1491119[/snapback] Jeżeli próbowałeś to odpalić na sprzęcie z podpisu (karta graf.), to nic dziwnego, że nie działa. Przeczytaj Readme, zresztą była mowa o tym, że będzie wymagać PS1.4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 ma ktos pomysl , jak zalozyc konto na multi ? albo czy mozna w jakis inny sposob sie polaczyc ? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 można sie połączyć, ale mi to zajeło pare(dziesiąt) minut ;/ zamiast pisać tam w menu nowego Account'a E-mail itp. to na dole są 2 lub 3 wybierałki kliknij tą pierwszą, bądź drugą(nie pamiętam, raz to robiłem na szybko) i powinien ci sie pokazać ekranik gdzie masz dwie opcje do wybrania na górze i 3 do wpisania wybierasz zamiast E-mail wybierasz name, pod spodem wpisujesz name, password itd. powinno zadziałać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Demko opływa wręcz miodem. Teraz ciężko zdecydować w co grać - gta czy to ;) Ustawiłem 1024 i detale na high i chodzi bardzo przyjemnie. Sprawdzę później na jakich ustawieniach zacznie ciąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Drunk_ZoZol jakie wybieralki ? gdzie niby one sa ? wez napisz dokladnie :? EDIT: znalazlem ;-) Edytowane 11 Czerwca 2005 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Jeżeli próbowałeś to odpalić na sprzęcie z podpisu (karta graf.), to nic dziwnego, że nie działa. Przeczytaj Readme, zresztą była mowa o tym, że będzie wymagać PS1.4. 1491205[/snapback] eeeh, szkoda, to se nie pogram :[[[ a kasy na odświeżenie kompa brak... rzucajcie screen'ami :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Zaraz ci powiem dokładniej tylko musze jeszcze gre odpalić, za 5 min. powinienem być Update: Już ci mówie, W okienku Account management masz na górze dwie opcje, Wybierasz retrieve account, zaznaczasz Nickname i uzupełniasz reszte ;) powinno działać PS2: włączyłem aa x2 i jest ok, o 1 Fps spadło ale da sie grać, w każdym razie jako pilot i snajper, jak sie łazi i zabija co chwila to potrafi przyciąć, dodam jeszcze że mam 100 pingu zawsze :/ więc to może od tego zależeć ;) Edytowane 11 Czerwca 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 działa wam AA bo u mnie nie chce chodzic :( i w ogóle grafa jest cienka jak by na low była :( kurcze cos chyba stery knocą bo w NFS:U tez AA mi nie chce działac i zmiana detali. mam najnowsze catalisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Jak nie pomoglo. Ja przywrocilem ustawienia oryginalne w reforcie bez wymuszania odswiezania i poszlo. Zreszta wymusilem 85Hz w CP do ATi i gra chodzi idealnie. Jedna wskazowka. U mnie chodzi nawet calkiem niezle wsio na max AAx2 i Anisox8 jedynie High na 512MB jest niegrywalne :mur: Gram na medium :angry: 1491188[/snapback] Też używam "reforce" i zapewne to w tym jest problem... mam taką nadzieję. Dam znać. Panowie może dajcie jakieś fotki porównawcze: LOW, MEDIUM, HIGH. Duża różnica w detalach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) w tym problem, że ze wszyskim na high i 1024 gra wyglada... brzydko =( do tego brak aa i anizo :x wymuszone mam na 4 i 8, a wyglada jakby w ogole nie bylo :| edit: detale mi sie przestawialy na low :lol: jak ustawie na high wszystko i 1024x768 to... nie da sie grac tak tnie :D sprzet to athlon 2.4 ghz 768 ramu i radek 9800 pro Edytowane 11 Czerwca 2005 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Roznica pomiedzy low a High jest bardzo duza. Jak odpalilem gre na poczatku 800x600 i wszystko na low to wygladala obrzydliwie. Potem dopiero ustawilem wszystko na maxa i gra wyglada znosnie choc nie rewelacyjnie. Podobaja mi sie pojazdy, bardzo postacie i bronie sa tez na wysokim poziomie. Dzwiek na SS dalem Hardware, High i EAXem i miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Większa różnica jest między low-medium, niż medium-high. Da domyślnych ustawieniach minimalnych bez cieni i z teksturami na low wygląda bardzo biednie. Na high już całkiem przyzwoicie, tyle że gram na medium( tekstury high), ze względu na wydajność. Pozytywnie wyróżniają się czołgi i postacie, gorzej z terenem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Boxster ja tez mam 6600gt gra u mnie chodzi cacy tylko 512 ramu musialem dorzucic wiec pewnie problem w sterach w grze sa jakies stery 77.30 sprobuj na nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Boxster ja tez mam 6600gt gra u mnie chodzi cacy tylko 512 ramu musialem dorzucic wiec pewnie problem w sterach w grze sa jakies stery 77.30 sprobuj na nich 1491603[/snapback] Przecież pisałem że instalce pozwoliłem na wszystko, czyli m.in. właśnie na te stery 77.30. Najprawdopodobniej demo ma jakieś problemy z odświeżaniem. Sprawdzę ok 21 i dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zawiodłem się :( Choć pojazdy są super zrobione, to sterowanie żołnierzami jest do [gluteus maximus]: 1. brak trybu lean right,left (wychylania) 2. prone - kucanie - trzeba trzymać cały czas klawisz aby kucać 3. skakanie (jump) zbyt duże - jakby mieli w tylkach dopalacze, jak skakalem to przez 30 sekund nie mogli mnie zabic 4. nie ma symulacji oddechu u snipera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poli_x Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 jak dla mnie gra jest wspaniała 1152x768 wszystko na HIGH bez analisingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 @poli_x Zrób edit i podj na jakim sprzęcie, coz tego że znamy rozdziałke i FPS, skoro reszta to "tajemnica". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 hej mam problem z tą girka a właściwie z uruchomieniem jej tzn : gierka sie instaluje normalnie ale wymaga DX 9.0c no i w tym problem bo podczas instalacji DX wyskakuje komunikat ze niema zgodności z systemem Win XP :? mozecie w jakis sposób pomuc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 kurcze 1024 i wszystko na maxa ... jest w zasięgu po kupnie ramu... na 512 nie da sie wogóle grac , i trzeba zjechać detalami w dół błe [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) 1280x1024, max detale, fsaa 4x , anizo 16x i o dziwo NIC nie haczy : O jaką soundcard trzeba miec zeby moc wlaczyc ultrahigh quality? i czemu nie moge włączyć creative x-fi? Edytowane 11 Czerwca 2005 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Elbios możesz zrobić screena z gry :) bo u mnie wygląda giera tragicznie. i strasznie ale to strasznie długo wczytuje :( Edytowane 11 Czerwca 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 maskakra na 512mb ramu nie dodytac tej gry nawet kijem :( ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 bawil sie ktos 3danalyzerem zeby to na gf4ti odpalic?!?! jestem troche niezorientowany bo dopiero na necie jestem teraz i nie wiem czy sciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Elbios możesz zrobić screena z gry :) bo u mnie wygląda giera tragicznie. i strasznie ale to strasznie długo wczytuje :( 1491713[/snapback] U mnie single player z chyba 16 botami (nie da sie tego zmienic) wczytuje sie jakies 40 sekund. Gra chodzi świetnie mimo wlaczonego gg i firefoxa w tle :blink: screeny: http://www.republika.pl/elbios/bf1.JPG http://www.republika.pl/elbios/bf2.JPG http://www.republika.pl/elbios/bf3.JPG http://www.republika.pl/elbios/bf4.JPG Edytowane 11 Czerwca 2005 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 wszystko na HIGH 1024/768 bez analisingu i filtrowania wygląda to jak u 'poli x' działa bez zająknięć, dla posiadaczy ATI polecam catalizatory 5.6 znacznie płynniej niż na 5.5, tyle że ja gram po win xp64 (trial żeby nie było niejasności) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...