thuGG Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Taki Big Daddy stoi sobie w Empiku w Arkadii w Warszawie, jest naprawde duzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No to jutro sie z nim zaprzyjaznie i zobacze przy okazji czy maja Bio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 hehe w pcgamerze angielskim mozna wygrac oryginalna figure skoczta do emopiku i jak maja ostatni numer to kupcie i zobaczycie :D trxzba tylko napiac wiersz dlacfczego ta gra jest taka wspaniala ;] fIREKAGE... ja jestem graczem od 17 lat i mowie ci ta gra roxxuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ma ktoś jeszcze demko na dysku ? Pytam bo mam problem z plikiem NxCooking.dll :|. Demko mi wywala błąd ze jest brak tego pliku i jest napisane ze re instalacja moze pomóc. Ofc instalke wywaliłem (1.8gb wiec po co to trzymac na dysku ;]). Jak ktoś może niech poszuka tego pliku (prawdopodobnie jest tam gdzie plik exe czyli w folderze Release - 2K Games\BioShock\Builds\Release) i wrzuci na jakis serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dziwne...w folderze z Bioshock'iem tego pliku nie znalazłem...ale...znalazł się przy okazji dema MOH:A spróbuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dziwne...w folderze z Bioshock'iem tego pliku nie znalazłem...ale...znalazł się przy okazji dema MOH:A spróbuj... No niestety nie pomogło. Nie mniej thx za checi ;). Trza czekać na fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 To jest chyba kawałek od Ageia PhysX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Przepraszam, za bardzo zaufalem komus z innego forum :), ale to Tatulek i to w tym jest najwazniejsze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No to jutro sie z nim zaprzyjaznie i zobacze przy okazji czy maja Bio.Zdaj raport z dostepnosci BS, jesli laska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 BioShock Tweak Guide chyba nie trzeba polecac ;) m.in jest tam podpowiedz jak odpalic AA na kartach ati. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moulder Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Czy można już gdzieś od ręki kupić wersję PC (Empik, MM...)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wrazenia po demie - cholera mam wolny komp :( Procz tego wymuszono na mnie nowe drivery do gf'a <_< Sama rozgrywka fajna - dziwny klimat, dziwne miasto i cholernia ciekawosc co sprawilo ze ludzie zaczeli szalec. No i ciarki na plecach przy dziewczynce mowiacej ze widzi aniola xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Orgiusz, to juz mania jakas. Ponad 10k w 3dm05 a Ty narzekasz, ze masz wolnego kompa. Na purepc poprzeczka jest calkiem gdzie indziej to ja rozumiem ale za wolny masz na mysli nie ciagnie Bioshocka w 1600x1200 AFx16 ? A no to fakt, komp LOW END ;) Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 KRS ;] W demku - bar, wejscie do kina - 8fps 1024 FSAA x4 Anizo x4 allhigh ;] :lol: Chyba ze na steamie bylo inna wersja <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Orgiusz przesadzasz :) Nie wiem czy moje gpu jest silniejsze od 7900, ale pewnie masz po o/c ;) a ja stock. Proc tylko @3.2 bo boxowe chłodzenie, i w ustawieniach 1280x1024 16x anzio 0xFSAA all high gra się bardzo komfortowo, poniżej ~35fps nie spada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Screen qqrydza ;] Za dzwiami gdzie stoi ( a wlasciwie dziala ) BigD jest sterta gruzu na ktorej FPS z sensownej wartosci leca na leb i szyje nie zastanawiajac sie czemu i na co. Nie wiem czemu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 To ewidentnie jest coś nie tak , aż tak fps nie powinnien ci spadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Orgiusz gra ciebie nie polubiła :] bywa. może reinstalka sytemu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Eee? AAx4 i dziwne że zwalnia? Po to są karty z serii 8800 aby można było odpalać all na full ale nie 7900/8600. Litości :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Orgiusz przesadzasz :) Nie wiem czy moje gpu jest silniejsze od 7900, ale pewnie masz po o/c ;) a ja stock. Proc tylko @3.2 bo boxowe chłodzenie, i w ustawieniach 1280x1024 16x anzio 0xFSAA all high gra się bardzo komfortowo, poniżej ~35fps nie spada.Akurat x1900xt czy x1950xt ma w bio więcej fpsów od 7900 dwukrotnie i jak tu nie wiedzieć czy x19xx jest silniejsze od 7900gs`a ?? Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 28 kwiecien + minimalizm. Sry dziekuje :lol: A procz tego demko plynne... Mniej wiecej bo sciny na 1gb daja o sobie znac. Moze czas na dodatkowa pamiec i druga karte? :wink: Pioorek Dzieki za oswiecenie. Wroc jak sprawdzisz roznice w tamtym miejscu miedzy FSAA 0 a FSAA x4, k? Pozatym samo wygladzanie w tej grze troche odmiennie chodzi w porownaniu do calej reszty ktora widzialem. Gregor1230 Sterowniki? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 @Gregor nie wiem nie sprawdzałem na portalach gdzie testowali bioshocka jaka karta ile ma fsp :lol: dlatego tak napisałem. W pracy nie mam czasu szukać takich rzeczy po necie :P a w domciu wolę inne zajęcia ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Ale na forum grasujesz i w topicku o bio gdzieś były ładne wykresiki i całkiem wiarygodne dodam ;). Orgiusz ja jadę na tych betach do bio i jest spoko, jednak w css spadek straszny miejscami 20 fps mniej niż na poprzednich :(. Teraz lekko reanimowałem swoją padline wsadzając x2 i jest całkiem całkiem aczkolwiek bioshock zbytnio nie używa dwóch jaj tak jak np w moha czy colinku dirt. Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Eee? AAx4 i dziwne że zwalnia? Po to są karty z serii 8800 aby można było odpalać all na full ale nie 7900/8600. Litości :lol:.Pitolisz facet umnie na 8600 z AA*4 gierka chula bardzo dobrze , tzn chulała :wink: Pozatym samo wygladzanie w tej grze troche odmiennie chodzi w porownaniu do calej reszty ktora widzialem.Może dlatego , że o dziwo w tej grze ząbki bez AA są dziwnie małe i nie tak wyrażne jak w innych grach. Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Na stronie z tweakami mignelo mi gdzies haslo alternative-antyaliasing... Nie wiem. W kazdym badz razie bardziej mi to przypominalo wybiorcze wygladzanie zamiast glupiego x4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Na stronie z tweakami mignelo mi gdzies haslo alternative-antyaliasing... Nie wiem. W kazdym badz razie bardziej mi to przypominalo wybiorcze wygladzanie zamiast glupiego x4...czyli bez fsaa chodzi dobrze? jako, ze 7900 srednio sie lubi z tym trybem renderingu i fsaa, moze wlasnie sie Tobie odpala jakas jego "softwareowa" wersja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Orgiusz, wylacz AA i zobacz, co wtedy bedzie, bo u mnie w 1600x900 i 1280x1024 all high demo chodzilo jak zloto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dawno w nic nie gralem, to znaczy jakies 2 miesiace ;) Sciagnalem sobie demko, zainstalowalem, i... Dzizas :D Jaka grafika, efekty, ta woda, ogien... Brak mi slow, po prostu cos wspanialego, czekam na pelna, niech tylko bedzie w pobliskim sklepie - z miejsca kupuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja wlasnie skonczylem i chcialem sie podzielic wrazeniami... Cos zaje**ego to jest to ze wydaje ci sie ze juz koniec gry a tu idziesz dalej... Gra trzyma fason do konca, zaden z leveli nie przypomina poprzedniego... A koncowka, co ja wam bede mowil az mi lzy polecialy powaznie, moze miekne na stare lata ale naprawde super super super, ale nie ma tak zebym sie nie przyczepil... brakowalo mi mozliwosci zagrania w koszykowke, jak to mialo miejsce w system shock-u2 i w obu Deus ex-ach... 25Ł, szczerze ? to najlepiej wydane 25 funtow :) Za jakis czas do gry wroce, bo jest tego warta !!! Kupowac grac delektowac sie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) O.k. Nie gramy w to bo się nie opłaca. Dzięki Firekage, że nas ostrzegłeś bo moglibyśmy wtopić. A co do wieku... ile masz lat? 5 czy 55? Przede wszystkim mam 25 lat , z grami a dokladniej z ta rozrywka mam kontakt od lat 90 , zaczynalem nie na C64 a na orientalnym Shneiderze... <_< , C64 byl pozniej , przed nim jeszcze ZX. To jest moja opinia , nie musisz sie z nia zgadzac , a picie do wieku chyba raczej pokazuje , ze sam jestes niedojrzaly emocjonalnie. Mam inne zdanie o tej grze , i?? Moze mi prosta siepanka juz nie wystarcza , dlatego pewnie przeszedlem Fallouty i zbieram moc do Tacticsa , moze dlatego znowu w Kotora sobie pogram... A to specjalnie dla Ciebie : 2734521[/snapback] Dziekie Firekage za poprawe nastroju w ten nudny dzien w pracy :lol: Z pewnoscia demo pokazuje, co nas czeka w fullu, z pewnoscia... :lol: Demo to nawet nie 1/50 tych wspanialosci, ktore sa w pelnej wersji, ale skad ty to mozesz wiedziec, jesli z fulla to widziales jedynie okladke w sieci? Z pewnoscia wiesz po co jest wypuszczane DEMO?? Po demie GTR2 , GTL polecialem i zakupilem to , gram non stop , zaczynalem w zeszlym roku z GTR1. W demku masz pokazana grafike , patenty wiec chyba normalne i oczywiste jest to ,ze te patenty beda jedynie mniej lub bardziej rozwiniete w fullu. Grales w demo Collinow? Cos wiecej bylo , skoro model jazdy mozna bylo obczaic?? Skoncz Wasc. Demo jest po to bym oblukal czy warto w to grac czy nie. Nie podoba mi sie BS , i ? Mam do tego prawo , demo mnie znudzilo , dema Airborne to nawet nie przeszedlem. Przednio bawilem sie za to w starenkiego Fallouta 1 , Fallouta 2 , przednio bawie sie w The Longest Journey czy R6V <_< FIREKAGE... ja jestem graczem od 17 lat i mowie ci ta gra roxxuje ;] Graczem sam jestem z 17 lat , mnie nie roxuje , raczej ziebi. ZA 30-50 zl kupie , za 80 i drozej mam ciekawsze gry. Niedlugo GRAW wlazi do Sellera , w to bede cioral. Gearsa oczekuje , ale nie BS. Temu przyznaje jedynie swietna optymalizacje. Co mam na to poradzic ,ze nie mam banana z mordowania jak przy FEAR?? Co na to poradze , ze mi sie Far Cry podoba bardziej i koncze go bodajze z 10 raz? KRS ;] W demku - bar, wejscie do kina - 8fps 1024 FSAA x4 Anizo x4 allhigh ;] :lol: Chyba ze na steamie bylo inna wersja <_< Origiuszu , wylacz AA. U mnie na 7900GS to samo mialem , gdy odpalalem z. Gra zwalniala mocno. Eee? AAx4 i dziwne że zwalnia? Po to są karty z serii 8800 aby można było odpalać all na full ale nie 7900/8600. Litości :lol:. Z tego co wiem , to AA n 8xxx jest lepiej dopracowany czy szybszy niz na 7xxx wiec z czego sie smiac? Odpale demo na 8600 i sam sobie sprawdze AA. Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...