Milan1899 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 ja mam juz 3-miesieczna przerwe od css i bf2 :/ ze wzgledu na na staly ~200-300 ping. Jednak juz mysle o normalnym ~20-30 pingu i plywaniu po mapie ... mhm ;) Tylko nie wiem, czy brac teraz neo z nowej promocji z 1 mbit ~70 pln, czy czekac do styczna na neo bez telefonu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Poczekać do stycznia, to jest spora szansa, że sobie wybijesz z głowy ciupanie w tą gre ;] Mniej nerwów, więcej czasu, same plusy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Poczekać do stycznia, to jest spora szansa, że sobie wybijesz z głowy ciupanie w tą gre ;] Mniej nerwów, więcej czasu, same plusy ;) :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Poczekać do stycznia, to jest spora szansa, że sobie wybijesz z głowy ciupanie w tą gre ;] Mniej nerwów, więcej czasu, same plusy ;)narcyz (20:26) gdzie Ty [ciach!]a jesteś? nie mam piwa, ale grać mi się chce!! :ploom: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) No ja tez musze troche ograniczyć "ciupanie" na 15 ocen w szkole 10 to negatywne ;]. Aczkolwiek w piatek/sobote gotów to gry prawie zawsze. ;] Edytowane 12 Października 2006 przez HUD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ktoś się orientuje kiedy będzie promocja na naboje do Kałasza? :lol: [ciach!], to co oni zrobili z tym kupowaniem to po prostu śmiech na sali. Jeszcze jak ktoś nie używa bindów (np. ja), to już szczytem wszystkiego jest zmiana Equipment z 8 na 6. :-| !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ammo jest teraz ze free to raz. Dwa to ze ceny są do poniedziałku dużo tanszcze (ak z ammo 2500$). Trzy to że na niektórych serwach ceny już sie pozmieniały na te co maja być dopierow w pon. I tak ak kosztuje prawie 2900$. Deserta nie da sie kupic w 1 rundzie bo kosztuje kolo 1k$. Najlepsze jest to ze przewidywaniach na nastepny week (juz po pierwszym updejcie cen) m4 ma kosztować 4,4k$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Na początku to sie załamałem jak to zobaczyłem.... musze jakies bindy napisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Dobrze jest przynajmniej kasy trochę więcej :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 To może być ciekawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Zapraszam na server Only dust 2 ip w sigu :-P U nas mp_dynamicpricing ustawione jest na 0 więc ceny pozostaną stare takie jak były przed updatem Edytowane 3 Listopada 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Od poniedziałku rusza kolejny update cen, w tym M4 - 5000 $ :D . Nawet AWP bedzie tańsze :D Dla jeszcze niewtajemniczonych http://www.steampowered.com/stats/csmarket/ Większość graczy nowy system cen wciąż doprowadza do szału, ale IMO wnosi dużo świeżości do CS:S, wymusza po części nowe taktyki (walczysz tym co tańsze a nie tym co lubisz :D) Edytowane 11 Listopada 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 buahaha Valve normalnie syci po calosci jak nie jakis zafajdany radar to teraz dali nowe ceny broni -,- OEMDŻI n/c xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Ale cena deserta poprostu powala [[[[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Ale będą dylematy... kupić deserta za prawie 4k czy awp za niecały tysiak więcej :D Jak dla mnie już te 2k było stanowczo za dużą kwotą ale to to już na prawdę przegięcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 a ja sobie skombinowalem konto, i koncze zasysanie lost coast, bo nie przeszedlem...mam nadzieje, ze mnie nie pokusi zeby css instalowac... :oops: A lost coast to nie czasem zwykła prezentacja ulepszonego silnika (m.in dodany HDR) ? :lol: Bo jak swojego czasu to ssałem ze Steama ,gry było może na 10-15 minut ;) Ja ostatnio zacząłem znów grać w CS:S ale forma już nie ta sama :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Przecież te ceny są z d00py. Jeszcze troche i ta gra zamieni się w Simsy. Na początku mapy trzeba będzie zbudować sobie respa, a co 2-3 rudny nakarmić i wysadzić naszą postać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Night Hawk po prawie 1k $ :mur: A kiedyś kosztował 650$... Teraz jak zaczynam w Terror to muszę z Dualami biegać :lol: Tak samo AK za ponad 3.5k... Nie wspominam już o kamizelce + hełmie... Jest 1 +, scout jest tańszy, a AWP droższe :mrgreen: ;] No i jak kupimy broń to mamy już full magazynek :lol2: :blink: Edytowane 12 Listopada 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Night Hawk po prawie 1k $ :mur: A kiedyś kosztował 650$... Teraz jak zaczynam w Terror to muszę z Dualami biegać :lol: Tak samo AK za ponad 3.5k... Nie wspominam już o kamizelce + hełmie... Jest 1 +, scout jest tańszy, a AWP droższe :mrgreen: ;] No i jak kupimy broń to mamy już full magazynek :lol2: :blink:Jedynie to mi w tym pożal się boże updacie podoba ;] :-P mp_dynamicpricing 0 i po sprawie, mało to jest takich serwerów ? między innymi Only d2 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Fajnie że autoszmata potaniała, tylko co z tego skoro 3/4 idioadminów blokuje tą broń....:mur: Naprade mam coraz większa ochote olać tą gre.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Jedynie to mi w tym pożal się boże updacie podoba ;] :-P Dobra, ale po co komu 30 naboi do awp o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Niektorzy trafiaja dopiero za 10 razem wiec.... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Ceny są od wczoraj po updejcie, ale największe zainteresowanie wzbudziły u mnie przewidywane ceny od nowego tygodnia: deagle - ok $7000 i glock - $1 :lol:. Ciekawe czy ten system się kiedykolwiek ustabilizuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Te ceny to sa jakies primaaprillisowe zarty? Bo nie rozumiem za bardzo o co valve chodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Zart to moze zbyt subtelne okreslenie [; Dobrze przynajmniej ze mozna to wylaczyc jak admin ma wyzszy wynik w tescie na inteligencje ;] BTW Tak patrze na slodkiego boadra cs'a i rzucil mi sie w oczy temat o jakims wynalazku ambitnego gnojka co generuje steam_id zaczynajace sie na 77. I ostatnio jest chyba masa beta testerow - kfiatek moze potwierdzic jednego przychlasta. Jakby serwer nie odmawial to bym wrzucil slodki popis umiejetnosci braku konfiguracji MH [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Tja, gra z cheaterami to sama przyjemność :| Po chwili dałem sobie spokój, bo tylko się człowiek wq... rza jak patrzy na gościa, który "widzi wszystyko". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Niektorzy po prostu slysza wszystko ;) Od czasu do czasu zdaza mi sie przez to wyleciec z serwera za sprawa votekick albo admina.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Slow co ma oznaczać ten screen ? :lol: [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Tja, gra z cheaterami to sama przyjemność :| Po chwili dałem sobie spokój, bo tylko się człowiek wq... rza jak patrzy na gościa, który "widzi wszystyko".A wiec to tam popełzłeś za Organiuszem...^^ Masz za kare, ja naprawde mam po 30-40minutach gry dosyc, cieżko jest ciągnac dwie gierki sieciowe jednoczesnie;] Ale pochwale sie niepotrzebnie, bo wreszcie mam nowa grafe!!!11 Teraz moge sobie nawet pograc z hdrem na duscie i w ogole jest fajnie :lol: Te cenki które zafundowała nam krypta0 są po prostu słodkie.Wczoraj z przyzwyczajenia kupiłem kałacha[3.5k] i sobie postrzelałem. Ekstra, szkoda ze puszkami i butelkami których pełno na mapach nie da sie rzucac, bo one najwyraźniej są gratis :lol: Edytowane 15 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Ceny idą w górę a zarobki te same... normalnie jak w życiu :D Dziwi mnie tylko że cena awp (która jak dla mnie powinna być największa) niewiele się różni od tej wyjściowej a w dodatku jeszcze tanieje :) Nie żebym narzekał bo gram głownie właśnie z tą bronią ale strasznie dziwaczny to zabieg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...