kamilo23 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Napisz co juz ogladałeś to na pewno coś sie znajdzie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) 24, 30 Rock, Band of Brothers, Breaking Bad, Californication, Chuck, Damages, Desperate Housewives, Dexter, FlashForward, Friends, Fringe, Heroes, House M.D, How I Met Your Mother, It's Always Sunny in Philadelphia, Lost, Monk, Oz, Prison Break, Six Feet Under, South Park, Supernatural, That 70s Show, The Big Bang Theory, The IT Crowd, The Lost Room, The Mentalist, The Office, The Shield, The Simpsons, The Sopranos, The Unit, The Wire, The X-Files, Two and a Half Men, V, Weeds. To obejrzałem, jestem w trakcie lub nie podobało mi się. Zaznaczone podobały mi się wyjątkowo i coś na podobnym poziomie chciałbym obejrzeć :) Edytowane 7 Lutego 2010 przez 4in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Generation kill (miniserial) albo Jericho (były tylko 2 sezony) mogę śmiało polecić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Jerycho jak powiedział poprzednik zdecydowanie polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Caprica ruszyła, a w temacie cisza. Oglądał ktoś? Trzyma poziom pilota? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 24, 30 Rock, Band of Brothers, Breaking Bad, Californication, Chuck, Damages, Desperate Housewives, Dexter, FlashForward, Friends, Fringe, Heroes, House M.D, How I Met Your Mother, It's Always Sunny in Philadelphia, Lost, Monk, Oz, Prison Break, Six Feet Under, South Park, Supernatural, That 70s Show, The Big Bang Theory, The IT Crowd, The Lost Room, The Mentalist, The Office, The Shield, The Simpsons, The Sopranos, The Unit, The Wire, The X-Files, Two and a Half Men, V, Weeds. To obejrzałem, jestem w trakcie lub nie podobało mi się. Zaznaczone podobały mi się wyjątkowo i coś na podobnym poziomie chciałbym obejrzeć :) Zobacz: Lie to me (w miare nowy, powiedzmy, ze cos w stylu mentalisty), Life, 4400 (ala xmeni, herosi), jericho (niestety anulowany, mimo prostestow publiki), moonlight (o wampirach), new amsterdam, reaper, skins, rome (czasy starozytne), nip/tuck, greek, scrubs (hoży doktorzy), sons of anarchy, entourage [ekipa](serial genialny, Johny Drama i Ari Gold miazda), my name is earl, damages, the vampire diaries, spartacus (nowosc), desperate housewifes (nie tylko dla Pan ;) Kolejnosc przypadkowa, tematyka rozna, kilka napewno Cie zainteresuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 do tego jeszcze true blood, secret diary of a call girl, sexy dirty money Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anita17 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja uwielbiam Dr House (czasem paskudny, ale ma dużo uroku), CSI NY i Miami, poza tym nie muszą istnieć dla mnie inne seriale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Caprica ruszyła, a w temacie cisza. Oglądał ktoś? Trzyma poziom pilota? imo trzyma i warto przeznaczyć na niego te ~40min tygodniowo ;) zwłaszcza jeśli ma się za sobą BSG bo całkiem ciekawie pokazują jak Cyloni powstają i np wątek małego admirała Adamy i jego ojca nieźle im wyszedł. Jeśli ktoś oczekuje non stop akcji to niech się za to nie zabiera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Caprica ruszyła, a w temacie cisza. Oglądał ktoś? Trzyma poziom pilota?Tak, trzyma poziom serialu obyczajowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 zgadzam się, podczas oglądania pilota w mojej głowie przewijało się ciągle WTF ? i jakoś mnie do następnych odcinków nie ciągnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Pytanie z kolei "jaki serial polecacie?" ;p Chodzi mi tu o jakieś pure-sadistic sci-fi. No może nie aż tak, ale akcja-akcja-akcja. Po betonie typu 3 sezon BSG czy SGU to mam dosyć seriali obyczajowych ;p Z tego co już obejrzałem: SG-1, SGA, BSG, wszelkie możliwe Star Treki, Firefly, Farscape, Babylon 5, Earth 2, Space: Above and Beyond i pewnie jeszcze jeden czy dwa o których zapomniałem. Aha, Hałsa też oglądam ;p Chodzi mi tu o normalne s-f w przestrzeni, nie żadne biadolenie o przyszłości ziemi etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 X-Files !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 :lol2: Mnie sie np podoba Star Wars The Clone Wars, animacja ale dość przyjemna do oglądania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 A są jeszcze jakieś sci-fi spełniające te wymagania? Chyba tylko red dwarfa mogę pod to podciągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Starhunter? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 TBBT i HIMYM - dzisiejsze kapitalne odcinki. :D Na prawdę polecam ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Ciekawy jest nowy odcinek House'a, całkowicie poświęcony Lisie i jej życiu. Fajna odskocznia od zwyczajowej formuły, polecam. Denerwuje mnie Lucas, oj denerwuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Co do Hausa to rzeczywiście odcinek ciekawie pomyślany ale i tak dziś Chuck rządzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 heroes 4x19 - to był chyba odcinek finałowy tego sezonu choć pewien nie jestem bo 19 odc to o 6 mniej niż standardowy sezon serialu. Festiwal trwa. Marzenie o świetnym zakończeniu serialu, który od bohatera stoczył się do zera prysnęło. Oto rozpoczęto kolejny wolumen, który zapowiada się na sezon finałowy, na sezon dobry ale czy tak będzie szczerzę wątpię po tym co pokazano sezonem 4, który był najzwyczajniej słaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Tak to był odcinek finałowy. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Jakby ktoś z Was miał problem w znalezieniu odpowiedniego serialu, to polecam zapoznać się z tą listą: http://www.filmweb.pl/Najlepsze+seriale+20...u,News,id=57142 Zapoznałem się z kilkoma nieznanymi mi dotąd i oto, co mogę napisać: Glee - raczej dla młodzieży, i to tej damskiej części Cougar Town - lekki, luzacki, raczej dla kobiet Bored to death - do californication mu daleko, ale ma przebłyski Breaking Bad - to szczerze polecam, mnie wciągnął - ciekawy pomysł i realizacja Party Down - i na koniec perełka - serial o firmie cateringowej i pojechanych pracownikach, każdy odcinek inna impreza w odmiennych klimatach, oryginalny humor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Poleci ktoś jaki serial z dobrym wątkiem komediowym (coś w stylu entourage, dobrych tekstów z californication, wątku 'buy more' z chucka)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Starhunter?Nie mów że obejrzałeś wszystko?! Ja ledwo do 5 odc dociągłem...akcja taaakaaa wooolna i nuuudna - jak lubie sci fi to nie dałem rady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Poleci ktoś jaki serial z dobrym wątkiem komediowym (coś w stylu entourage, dobrych tekstów z californication, wątku 'buy more' z chucka)? Glee, HIMYM, TBBT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Glee obejrze, how i meet your mother zaliczone, the big bang theory bardziej mnie irytowało niż bawiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Zainteresuj sie Community - calkiem niezle imho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Ok, dzięki, jak zalicze te 2 tytuły to wrócę tu po więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 ja troche pomarudze lost - mimo ze banan na gebie to jednak troche rozczarowywuje. WIECEJ AKCJI! graty za pomysl z alternatywna(?) historia. himym - oprocz paru swietnych motywow z barneyem to ten sezon slabizna! house - nic nadzwyczajnego ten ostatni odcinek. chyba na sile staraja sie urozmaicic ten serial, kiedy przepis na fajny odcinek/caly sezon jest prosty - ciekawy przypadek, porzadny dlugoterminowy watek w tle i do tego ogolne zachowanie housa(zarty, riposty, metafory, zachowania) na dobrym poziomie. btw - ktory odcinek ma byc rezyserowany przez hugh lauriego? supernatural - skonczcie z tym przekonywaniem sie nawzajem. niech sie wreszcie konkretna akcja zacznie! mentalista - przyjemnie sie oglada, ale przydal by sie jakis ogolny watek. pochwale za to: big bang theory - raz bylo lepiej, raz gorzej ale ogolnie bylo ok. natomiast teraz jest miazga. shelly mistrz! chuck - jak kazdy mialem obawy co do 3 sezonu, ale serial dalej trzyma dobry poziom. oby tak dalej two and a half men - ten serial jest niesamowity. zdarzaly sie lipne wtorki - big bang i himym zawodzilo, ale dwoch i pol? nigdy! sesja powoli zbliza sie do konca, czas ogarnac jakis nowy serial. mysle nad obczajeniem mad men. w ameryce maja fiola na punkcie tego serialu. nagrod to mu nie zaluja. nie jestem przekonany co do wampirow, ale podobno true blood daje rade. na pewno rzuce na to okiem. coraz wiecej osob zachwala ekipe - pasuje kiedys obczaic. party down tez bym chetnie obczail, bo widzialem kawalek jakiegos odcinka i bylo spoko. 24 bedzie musialo poczekac. do wakacji. o ile wogole sie doczeka. narazie jestem na etapie, gdzie mega akcja, ale tylko akcja mnie nie zachwyca. a tak wogole to ktos wie moze kiedy californication 4 sezon ma byc? ktos cos mowil, ze na wiosne mial byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 ten odcinek był właśnie w reżyserii Lauriego ;) ; a entourage obowiązkowo zacznij oglądać jak będziesz miał czas bo jak obejrzysz pierwsze 2-3 odcinki to już masz nockę nie przespaną ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...