Twój Pan Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 zdejmij i jeszcze raz załóż chłodzenie aż do skutku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 zdejmij i jeszcze raz załóż chłodzenie aż do skutku :D to robiłem juz nie raz :) zmiana pasty na taką z Pentagramów obnizyła temp o jakieś 2C :) (w porównaniu z pastą w pudełku ninji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Panowie orientuje się któryś z was jaki jest obecnie WR w Super Pi 1 MB ? Obojętnie na jakiej platformie. Jak ktoś wie jaki jest na opteronku to też poproszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Najprawdopodobniej Opek144 BOX przybedzie do mnie 23 grudnia z za zachodniej granicy (niemcy), jak to dobrze miec rodzinke w cywilizowanych krajach :smile: Zobaczymy czy bedzie lepszy od mojego Venice E6 :?: Czas pokaze . Edytowane 12 Grudnia 2005 przez sew_server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Panowie orientuje się któryś z was jaki jest obecnie WR w Super Pi 1 MB ? Obojętnie na jakiej platformie. Jak ktoś wie jaki jest na opteronku to też poproszę. AMD FX @ 3873mhz and 1m score: 21.781s Intel ma S pI 1M poniżej 18s ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) AMD FX @ 3873mhz and 1m score: 21.781s Intel ma S pI 1M poniżej 18s ... 7361mhz :) dobre no i wynik 'niezły' :) coś tanio -> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77172197 :D Edytowane 13 Grudnia 2005 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Czego tanio ? przecież boxowy cooler to padło ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Czego tanio ? przecież boxowy cooler to padło ... heh, była noc i myślałem ze o procek chodzi i komus sie walnęło w w aukcji :unsure: :unsure: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fragilis Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 ok mam problem nie moge sie zdecydowac a mam okazje by se proca leprzego sciagnac AMD Opteron 148 Venus 1GHz FSB Socket 939 za - w przeliczeniu 780 zl 64 bit Support: Yes Cooling Device: None - Processor Only Hyper-Transport Support: Yes L1 Cache: 64KB+64KB L2 Cache: 1MB Multimedia Instruction: MMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNOW! Professional Operating Frequency: 2.2GHz Process Type: 90 nm Series: Opteron Voltage: 1.35/1.4V AMD Athlon 64 3700+ San Diego 1GHz FSB Socket 939 - 800 zl 64 bit Support: Yes Cooling Device: Heatsink and Fan Hyper-Transport Support: Yes L1 Cache: 64KB+64KB L2 Cache: 1MB Multimedia Instruction: MMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNOW! Professional Operating Frequency: 2.2GHz Process Type: 90 nm Series: Athlon 64 Voltage: 1.35/1.4V Z tego wynika ze to jest to samo co leprze chodzi mi pod katem OC (co jest bardziej podatne do wypocin) of course ... prosze o opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Czego tanio ? przecież boxowy cooler to padło ... Co do wiatraka jaki znalazlem w X2 4400+ i Opt 165 mam inne zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) znacie moze jakis dobry sklep z opkami w berlinie bede wdzieczny za jakis link lub namiary ewentualnie jesli ktos sciaga dla siebie moglbym sie dolozyc do kosztow przesylki, lub cos w tych klimatach :) Edytowane 13 Grudnia 2005 przez beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Co do wiatraka jaki znalazlem w X2 4400+ i Opt 165 mam inne zdanie. czy to jest to samo cudko z heat pipami jak do FX'ow daja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
23marc Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 :-P Gdzie mozna kupic te cudo w warszawie wiem ze mozna kupic w tym sklepie KLICK on line ale to nie wawa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 nigdzie nie dostaniesz z wyj PC-SHOPA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boundrose Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 ok mam problem nie moge sie zdecydowac a mam okazje by se proca leprzego sciagnac wzialbym opteronka, ze wzgledu na wieksza szanse dobrego oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 chyba dobra wiadomość dla wszystkich :D http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20051213122715.html w skrócie: AMD oficjalnie zdementowało pogłoski, jakoby mieli zatrzymać produkcję opteronów na s939 brawo AMD!!! zielona strona mocy z nami ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gray Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Bez paniki Opterony 939 nadal będą produkowane Informacja została zdementowana piszą o tym na Dementi Opterony 939 będą nadal produkowane, tak piszą na www.xbitlabs.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Bez paniki Opterony 939 nadal będą produkowane Informacja została zdementowana piszą o tym na Dementi Opterony 939 będą nadal produkowane, tak piszą na www.xbitlabs.com a Ty czytałeś post wyżej ???????????? bo to "troche" smiesznie wygląda ... chyba dobra wiadomość dla wszystkich icon_biggrin3.gif http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20051213122715.html w skrócie: AMD oficjalnie zdementowało pogłoski, jakoby mieli zatrzymać produkcję opteronów na s939 brawo AMD!!! zielona strona mocy z nami icon_wink2.gif pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Co do wiatraka jaki znalazlem w X2 4400+ i Opt 165 mam inne zdanie. Z tego co znalazłem na szybkiego w sieci to wynika ze to żadna rewelka, tutaj poglądowy obrazek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Właśnie zamówiłem Opterona 150,pewnie w nastepnym tygodniu sprawdzę jak sie kręci. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 heh ten cooler nie wyglada na nic cudownego :P p.s gdyby tak do kazdego nowszego procka fx dawali jakiegos scythe katana, ninje albo frezera 64 nawet :P to by bylo cos... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gray Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 a Ty czytałeś post wyżej ???????????? bo to "troche" smiesznie wygląda ... To raczej nie moja wina lecz działania forum. Nie zawsze otwiera i pokazuje wszystkie wiersze wątku. Np. otwiera się fleszowa reklama a potem nic dalej. 1. Jak zapisywałem tą wiadomość nie było widać poprzedniej. 2. Po zapisie nie było widać mojej. 3. Zapisałem jeszcze jedną i zamiast nowej wyedytowała się ta z punktu 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Z tego co znalazłem na szybkiego w sieci to wynika ze to żadna rewelka, tutaj poglądowy obrazek http://www.gamepc.com/images/labs/rev-opteron246-coolerLG.jpg Prosze nie cytowac obrazkow. Costi Nieee to nie taki. To jakis badziew :) Szkoda ze nie mam cyfry... Wiec powiem tak 4 "hitpipy" gesciutkie (nawet bardzo geste) zeberka aluminiowe i calkiem niezle wypolerowana miedziana stopka. To w X2 4400+. W Opteronie 165 znalazlem cooler z troche mniejszy radiatorem (nizszym), rowniez z 4 pipami i wiatrakiem 8cm (standard to 7cm). Jak na BOXowy cooler to jestem zachwycony. Edytowane 14 Grudnia 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 :) Na allegro pojawiły się opki: 144 OEM, 144 BOX, 146 BOX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 :) Na allegro pojawiły się opki: 144 OEM, 144 BOX, 146 BOX. Pojawily ale ich brak :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
23marc Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 :( jedyny internetowy sklep PC-SHOP.PL gdzie byly dostepne te opterony zostal tymczasowo? zamkniety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 raczej jeszcze nie otwarty :D ale mozesz śmiało kupowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Nieee to nie taki. To jakis badziew :) Szkoda ze nie mam cyfry... Wiec powiem tak 4 "hitpipy" gesciutkie (nawet bardzo geste) zeberka aluminiowe i calkiem niezle wypolerowana miedziana stopka. To w X2 4400+. W Opteronie 165 znalazlem cooler z troche mniejszy radiatorem (nizszym), rowniez z 4 pipami i wiatrakiem 8cm (standard to 7cm). Jak na BOXowy cooler to jestem zachwycony. takie cos? : http://sprocket.babyblue.jp/html/pics/big/..._02_cooler1.jpg http://sprocket.babyblue.jp/html/pics/big/..._02_cooler4.jpg Edytowane 14 Grudnia 2005 przez themOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Tak, cosik takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Kurcze, jakie drogie te Opterony... 144 za 720zł, ja swojego za 550zł nabyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...