Gość CBZ Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Kultura kultura - kaczki kaczkami... PO bedzie mialo prze*rane, Tusk ma prze*rane... Jarek i jego brat, a w szczegolnosci ten drugi bedzie wiedzial co robic... To jest smutne, bardzo smutne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) I to widać dziś, przy wyborach marszałka :/ do jasnej cholery, czy w tym kraju nie da się normalnie rządzić? Czy te małe, prostackie ludki z wiadomej partii nie są w stanie pogodzić się z porażką? Teraz będzie seria zadawania pytań i stawianie Komorowskiego "pod ścianą" spreparowanych ad hoc (pewnie przez Kurskiego) zarzutów? Obstrukcja i jawne działanie przeciw dobru Polski. Już żenująco niskiego poziomu, który demonstował dziś prezydent (tylko wyborców pis, czy może wszystkich Polaków? Co on sobie myśli?). Wstyd mi za te 5 mln obywateli, głosujących za tymi pełnymi nienawiści ludźmi. edit- i pytań nie ma, ale i tak to co zaczyna wyprawiać pis przyprawia o ciarki na plecach. Edytowane 5 Listopada 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 jedyny człowiek w prezydium Sejmu, który będzie reprezentował większość ogólnonarodową, która jest dzisiaj w opozycji - przekonywał Kuchciński.no to mamy pierwsza na swiecie mniejsza wiekszosc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...mp;ticaid=14c4d Heh, niekt mnie nie przekona, że tel wypierdek nie ma manii prześladowczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 fajnie ktos skomentowal: Psychole i Schizole won! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Natomiast wypadało by wprowadzić finansowa odpowiedzialność urzędników i polityków za ich decyzje. I to nawet tak drastycznie by w samych skarpetkach zostawali ( z ograniczeniem przepisywania na rodzinę ). Ograniczyło by to głupie decyzje i to dość drastycznie.Ciekawi mnie gdzie bys znalazl ludzi, ktorzy by chcieli pracowac jako urzednicy po wprowadzeniu takich przepisow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 o! To jest mysl - nie byloby chetnych na urzednikow, to trzeba by zlikwidować urzędy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 W wiadomosciach informują że niedługo geje i lesbijki "zapukają" do drzwi Tuska. Chodzi między innymi o legalizację związków homoseksualnych itd... ;) Zobaczymy co im odpowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 A czemu nie pukali do drzwi Jarka? Przecież to on jest bardzo podeszłym w wieku kawalerem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 A czemu nie pukali do drzwi Jarka? Przecież to on jest bardzo podeszłym w wieku kawalerem...A co ma jedno do drugiego :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ma, bo naszemu bylemu prime-minister trzeba znalezc chlopa, ktory go wezmie w obroty i ustawi do pionu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Ma, bo naszemu bylemu prime-minister trzeba znalezc chlopa, ktory go wezmie w obroty i ustawi do pionu :lol: Widze, ze zglaszasz sie na ochotnika. Szkoda ze nie pomyslales wczesniej, moze nie musialbys emigrowac za praca, znalazla by sie jakas posadka w zarzadzie Orlenu czy innego KGHM. Entuzjastom PO polecam te dwie wiadomosci: rano: http://biznes.onet.pl/2,1635949,wiadomosci.html wieczorem: http://biznes.onet.pl/0,1636321,wiadomosci.html Czyli - PiS zglosilo budzet przed wyborami , a ten jako taki musial byc omawiany w komisji finansow, gdzie byli tez poslowie PO. W czesie kampanii PO twierdzilo,ze obnizy deficyt do 20mln. Dzis rano Chelbowski twierdzi,z e budzetu PiS nie ma i on go nie zna i bredzi o zasadzie dyskontynuacji (ktoraprzeciez nie niszczy dokumentu ani nie wymazuje wiedzy z glow poslow). Sypia sie komentarze "ekspertów", jaki to PiS zostawil bajzel, ajk to PO musi cudu dokonac, zeby budzet na czas napisac, bo prezydent rozwiaze parlament. Minelo kilka h i prosze, cud jest - Chelobowski nie dość że projekt PiS znalazł, to jeszcze przeczytał, przeanalizował i wydał opinie, ze z przedwyborczych obiecanek nici... @CBZ A to tak... Mam nadzieje, że powodem nie bylo odrzucenie zalotow przez Jarka, bo zranione uczucia to najgorsz (wg.mnie) powod do wyjazdu... Edytowane 6 Listopada 2007 przez komisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Nie pij do mnie, bo nie wiesz dlaczego wyjechalem z kraju - to raz. Po drugie - zglaszac na ochotnika to mozesz sie sam. Daruj sobie te puste komentarze i nie wnikaj, pisowczyku. Edytowane 6 Listopada 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Fundacja "Światło Prawdy" dostała 15 mln złotych na wody geotermalne. Czyżby o.Rydzyk wystawił rachunek i został on spłacony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Fundacja "Światło Prawdy" dostała 15 mln złotych na wody geotermalne. Czyżby o.Rydzyk wystawił rachunek i został on spłacony? Dobre. Widać te 12 co juz dostał to była zaliczka;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ciekawe jak bedzie teraz z dotacjami ;] Rydzyk chce miec wlasne zrodelko, bedzie sprzedawal teraz gotowa wode na herbate :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 komisarz znow zawital w nasze skromne progi- nie przejmuj sie nim CBZ, to znany frustrat z twojepc, niestety idealnie wpisujacy sie schemat wyborcy pewnego ugrupowania (BTW, jak tam dyskurs n/t rozdzielczosci? lol). Aha, jestes pewien tego obnizenia deficytu do 20 mln PLN? Czy tez wiekszych liczb zwyczajnie nie przerabiasz? @ Kaz!o- moze za mlody jestes, lub tez nie do konca zorientowany, ale plotki o wiadomej orientacji seksualnej naszej bylej szyi panstwa sa znane od dawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Widze, ze zglaszasz sie na ochotnika. Szkoda ze nie pomyslales wczesniej, moze nie musialbys emigrowac za praca, znalazla by sie jakas posadka w zarzadzie Orlenu czy innego KGHM. Entuzjastom PO polecam te dwie wiadomosci: rano: http://biznes.onet.pl/2,1635949,wiadomosci.html wieczorem: http://biznes.onet.pl/0,1636321,wiadomosci.html Czyli - PiS zglosilo budzet przed wyborami , a ten jako taki musial byc omawiany w komisji finansow, gdzie byli tez poslowie PO. W czesie kampanii PO twierdzilo,ze obnizy deficyt do 20mln. Dzis rano Chelbowski twierdzi,z e budzetu PiS nie ma i on go nie zna i bredzi o zasadzie dyskontynuacji (ktoraprzeciez nie niszczy dokumentu ani nie wymazuje wiedzy z glow poslow). Sypia sie komentarze "ekspertów", jaki to PiS zostawil bajzel, ajk to PO musi cudu dokonac, zeby budzet na czas napisac, bo prezydent rozwiaze parlament. Minelo kilka h i prosze, cud jest - Chelobowski nie dość że projekt PiS znalazł, to jeszcze przeczytał, przeanalizował i wydał opinie, ze z przedwyborczych obiecanek nici... @CBZ A to tak... Mam nadzieje, że powodem nie bylo odrzucenie zalotow przez Jarka, bo zranione uczucia to najgorsz (wg.mnie) powod do wyjazdu... o kurde to muszę powiedzieć koledze żeby jeszcze nie wracał:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 o kurde to muszę powiedzieć koledze żeby jeszcze nie wracał:D Teraz, gdy EURO spadło do 3,50 PLN, a dolar amerykański poniżej 2,50 PLN, to jest bardzo dobra rada... lepiej niech nie wraca, bo się może okazać, że mniej zarobił, niż gdyby pracował w Polsce... Ale z drugiej strony jest coś w tym... skoro pan Tusk obiecał nam zrobić z Polski drugą Irlandię, a przy tym wykazał się brakiem znajomości irlandzkiej rzeczywistości (co nota bene odsłonił pan Kwaśniewski), to może być niewesoło - dla niezorientowanych wspomnę, że w Irlandii zostało ok. 4 mln ludzi; reszta wyjechała za pracą do USA i Kanady! A zbyt silny złoty może skutecznie powstrzymać ich powrót do kraju... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 komisarz znow zawital w nasze skromne progi- nie przejmuj sie nim CBZ, to znany frustrat z twojepc, niestety idealnie wpisujacy sie schemat wyborcy pewnego ugrupowania (BTW, jak tam dyskurs n/t rozdzielczosci? lol). Aha, jestes pewien tego obnizenia deficytu do 20 mln PLN? Czy tez wiekszych liczb zwyczajnie nie przerabiasz? @ Kaz!o- moze za mlody jestes, lub tez nie do konca zorientowany, ale plotki o wiadomej orientacji seksualnej naszej bylej szyi panstwa sa znane od dawna. Nie przejmuje sie nim wcale, tylko krew mnie zalewa, gdy ktos prawi farmazony nie znajac realiow. "Nie ma głupich pytań. Zanim wsiadłem za kierownicę samodzielnie, przemieszczałem się po Warszawie taksówkami - dwukrotnie usłyszałem, od dwóch różnych taksówkarzy komentarze na temat Kaczyńskiego, niedwuznacznie sugerujące, że żoliborskie mieszkanie niejedno widziało, a właściwie niejednego. Nie wnikam, jak jest naprawdę, czy Kaczyński bezżenny to zwykła kryptociota megahipokrytyczna, czy też, szoferska brać ściemniła. Zakładam jedynie ostrożnie, że, najczęsciej, nie ma dymu bez ognia. Powtarzam jednynie, co zasłyszałem, a obrońcom honoru (khem, kodeks honorowy Gumoskiego wyklucza pedałów z pocztu ludzi honoru, zatem, zakładając, że Kaczka partyjna to pedał - nie ma czego bronić) PiS grzecznie wyjaśniam, że jestem poza granicami polskiej jurysdykcji i mogą mi naskoczyć." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 A Tobie co? @CBZ - racz oszczedzic nam czytania takich bredni, bez wzgledu na to, skad sie one wziely. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 @costi, to tyczylo sie wypowiedzi draak'a, i tylko jego, zapomnialem tez dodac na koncu - :lol: Czy to wystarczy ? Nie moge miec poczucia humoru, jaki by nie byl - w sprawie homofobii pana Jarka ? Troche luzu, bo czasami nie wiem kto na kogo glosowal, kto lubi kaczki, a kto nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 kaczka obrażając Tuska obraża także społeczeństwo twierdząc: Nie bardzo nadaję się na Tuska. Nie wychowałem się jednak na podwórku, jak on sam przyznaje, ale w trochę lepszych miejscach. Mam więc pewne opory przed łganiem w żywe oczy. http://www.tvn24.pl/-1,1527648,wiadomosc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 kaczka obrażając Tuska obraża także społeczeństwo twierdząc: Nie bardzo nadaję się na Tuska. Nie wychowałem się jednak na podwórku, jak on sam przyznaje, ale w trochę lepszych miejscach. Mam więc pewne opory przed łganiem w żywe oczy. http://www.tvn24.pl/-1,1527648,wiadomosc.html Ehhh bez komentarza to co byly premier mowi. Jak dla mnie to sie coraz bardziej pograza, no coz im bardziej tym lepiej. To co mowi to jest nie wiem czy zalosne czy smieszne, a moze obie rzeczy na raz. Ja sie ciesze ze juz nie bede widzial jego twarzy tak czesto jak do tej pory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Lol, a jak jechaliscie po kaczynskich PO CAŁOSCI dwa lata temu to nie obrazaliscie społeczeństwa? :lol: Kupa smiechu. Nie rozpłaczcie się, to tylko słowa. Co za "fanboystwo" Tuska :lol: Edytowane 8 Listopada 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Lol, a jak jechaliscie po kaczynskich PO CAŁOSCI dwa lata temu to nie obrazaliscie społeczeństwa? :lol: Kupa smiechu. Nie rozpłaczcie się, to tylko słowa. Co za "fanboystwo" Tuska :lol: @apo5 Czy problem lokalizacji stadionu w Warszawie na 2012 rok to przypadek, czy przypadkiem rozpoczęcie EM 2012 ma nastąpić w Gdańsku? Ale Warszawa za to właśnie (brak stadionu i rozpoczęcie EM 2012 w Gdańsku) lubi PO... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Z tego co wiem, to pod katem rozpoczcia mowi sie raczej o Chorzowie - bo Gdansk tez stadionu poki co nie ma i tak samo nawet nie zaczeli go budowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Lol, a jak jechaliscie po kaczynskich PO CAŁOSCI dwa lata temu to nie obrazaliscie społeczeństwa? :lol: Kupa smiechu. Nie rozpłaczcie się, to tylko słowa. Co za "fanboystwo" Tuska :lol: zaczynasz być żenujący, podobnie jak czytam Twoje wypowiedzi na temat X360 (fanboy) na siłę nie zauważasz problemu, nawet nie masz jasnych argumentów by bronić kaczora tylko wyskakujesz nam tu z wypowiedziami pozbawionymi sensu. wg kaczora ... " Nie wychowałem się jednak na podwórku, jak on sam przyznaje, ale w trochę lepszych miejscach. Mam więc pewne opory przed łganiem w żywe oczy. " ten kto wychował się "na podwórku" a nie przy cycku mamusi jest człowiekiem bez honoru, oszustem itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...