marco Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Jak widać już jest na forum nowa wersja :) Bardzo proszę zgłaszajcie wszelkie problemy w: http://tweak.pl/flyspray Główne zmiany Nowy Skin: Darkness Nowy skin: Charcoal Nowy skin: Rooq Nowy, szybszy sposób zgłaszania wiadomości do moderatora Nowy mój asystent Nowy edytor standardowy postów Edytor WYSIWYG dla wspierających edycje przeglądarek (IE 5+, Mozilla 1.4+ i inne bazujące na Gecko od tej wersji w tym Firefox i Galleon). Opera dopiero w wersji 9 będzie mogła być zaimplementowana Wykorzystanie AJAX np w szybkiej edycji posta Poprawione tłumaczenie nowy tag BBCODE: spoiler (uwaga! należy go zakończyć! czyli [/) automatyczne pomniejszanie zbyt dużych obrazków w postach automatyczne witanie nowych użytkowników Poprawki interfejsu Lepsze zarządzanie sondami Dodatkowe opcje przy tworzeniu nowego tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) No w koncu forum dziala, a czemu od razu sie nie dowiemy? :D EDIT: Hmm czemu rozbudowana edycja posta wywala sie pod Opera? :( EDIT2: Wszystkie tematy mam jako nieprzeczytane :/ Edytowane 6 Listopada 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ilosc zalet i ich wypisywanie pewnie zajmie tyle czasu... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Kosmetyke widać na 1szy rzut oka ale dopiero 3 min. korzystam a juz 2 errory wylapalem :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) i w menu pisania posta nie ma ikonki do opcji ukrycia spoilera, chociaz na testowym juz sie w to chlopaki bawią Edytowane 6 Listopada 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Marco mam pytanko w skinie Darkness na głównej stronie forum są zielone kropki przy każdym dziale tak już zostanie czy będą inne np takie z charcoal albo z deserta tylko ciemne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Fajnie chłopaki, że Wam się ciągle chce coś tu udoskonalać, poprawiać etc. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 No pieknie, pieknie :D. Najpierw opis na gg Marco, no to szybko bez zachamowan na tweaka, a tutaj taka mila niespodzianka :wink:. Dzieki, jednak myslicie, czasami o zwyklym szarym user'ze :). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Dzieki! Rooq jest zajefajne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jest mały problem. Gdzie mój mod?:> ;]]] Kurcze, teraz nie marudź że są błędy. Trzeba było wcześniej testować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Skórka Darkness jest genialna. Jedyny minus jest taki, że nie widać 99% sygnaturek userów, gdyż są zazwyczaj pisane ciemną czcionką. Z tego tez powodu wracam do Desert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Na test.tweak.pl nie byłem do Darka przekonany, ale teraz jest dla mnie najlepszy. Myślałem że będe używał Rooq ale wg. mnie psuje go ta czarna czcionka. A co do sigów. Po prostu nie wolno używać koloru black ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Nie dzialaja mi trzy ostatnie skory (Charcoal, Rooq i Desert) :/ Jak je wybieram to niby stronka sie laduje ale skora jest taka jak poprzednio Edit: OK problem sie sam rozwiazal :P Edytowane 6 Listopada 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 A ja mam takie pytanko: Post Marka ma datę "wczoraj, 00,xx" - Czy ta data nie powinna sie liczyć jako "dzisiaj, 00.xx" ?? :) PS: oo fajnie mozna powiekszyc okienko edycji posta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Wszystko fajnie - darkness nie jest taki zły - tylko teraz niektóre sygnaturki wyglądają fatalnie - czerwone, czy niebieskie... A że pod innymi skinami wyglądają dobrze - nikt ich nie zmienie - więc robi się troszkę oczojebnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Nie jest źle, narazie żadnego błędu nie napotkałem... Ładnie wygląda i jest fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jest bardzo fajnie, Rooq syci na całego. Kilka zmian już wprowadzono, natomiast następne są w fazie obmyślania i planowania. Tylko czekać jak Tweak zmieni się nie do poznania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Marco mam pytanko w skinie Darkness na głównej stronie forum są zielone kropki przy każdym dziale tak już zostanie czy będą inne np takie z charcoal albo z deserta tylko ciemne ? Dokładnie ja jestem na Darkness i jak wcześniej wspomniałem, przydałoby się zmienić te zielone kropki (np. czerwony albo granatowy). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jest cool, teraz jak kogoś interesuje mój sig to niech sobie skopiuje i wklei do jakiegoś edytora :) mam nadzieje ze wreszcie moderzt przestaną liczyc wersy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Co oznacza? automatyczne witanie nowych użytkownikówNa czym to polega? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Co oznacza? Na czym to polega? Pewnie nowy user dostaje PW powitalne Edytor WYSIWYG dla wspierających edycje przeglądarek (IE 5+, Mozilla 1.4+ i inne bazujące na Gecko od tej wersji w tym Firefox i Galleon). Opera dopiero w wersji 9 będzie mogła być zaimplementowana Wykorzystanie AJAX np w szybkiej edycji posta W obecnej operze juz dziala, chyba ze gadamy o czym innym. Edytowane 6 Listopada 2005 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Darkness jest fajny, ale jest pare rzeczy, ktore warto wg mnie poprawic: domyslny kolor sygnaturki jest prawie nieczytelny.. raczej powinien on byc bliski kolorowi zwyklego tekstu, tak jak jest w innych skinach, a nie jakis niebieski, ktorego nie widac ikonka zamknietego tematu ma moim zdaniem zbyt maly znaczek informujacy o zamknieciu (ten czerwony) fajnie by bylo jeszcze, zeby posty byly kolorowane na przemian minimalnie innym odcieniem, poki co widze, ze tylko desert tak ma Reszta wydaje sie byc ok. No moze jeszcze tlo w "okienku" (z progress barem) po zatwierdzeniu szybkiej edycji jest biale.. przy reszcie kolorow darkness'a to niezle daje po galach. Edytowane 6 Listopada 2005 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Ok fajnie jest moj ulubiony Rooq tylko czcionka imho troszke nie tenteges ;) Bardziej mi odp taka jak jest na ( http://hl2-forum.info/ ) czyli default. Po 2 moze zmiana favicion ? bo ta default favikonka juz mi zbrzydla i jest na kazdym forum prawie :) Edytowane 6 Listopada 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Mniam wkoncu darknes :) az ze inne poprawki przy okazji to mniej wazne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 W rooq przy przeglądaniu działu nie zaznacza na której jesteśmy stronie i nie działa mi szybka edycha postów -_- Taki mały mankament, ale ogónie wszystko ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 W rooq przy przeglądaniu działu nie zaznacza na której jesteśmy stronie i nie działa mi szybka edycha postów -_- Taki mały mankament, ale ogónie wszystko ok ;]Jejciu... Na kazdym skinie nie dziala narazie. Zgloszone do flyspray, wiec pozostaje czekac. Ciekawe ile razy jeszcze zostanie to poruszone:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Uwagi co do rooq: * nie zaznacza strony * nie podkreśla linków * nie ma ikonek przy buttonach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Nie uzywaj Rooq ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 E tam - jest najfajniejszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 " Do moderatorów", oto moja propozycja ikonek do darkness: Temat otwarty Temat zamknięty Proszę o komentarze. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...