JROX Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 No już. Żeby nie cały rok <_< Sezon na na moto jest i ma być pogoda jak najlepsza :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Poranek 4.07 Poranek 6.07 Grr żeby aż tak zmieniła się pogoda w ciągu 2 dni... I to ma być lipiec? Blee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) OMG!! calą niedziele pada, część miasta zalane , a miał być bezdeszczowy dzień nie ma to jak dobrze przepowiedziana pogoda :lol: Intensywne i długotrwałe opady deszczu zablokowały kilka ulic w mieście. Zalane są też piwnice i garaże.Trudno przejechać ulicą Chopina, Derdowskiego, Ku Słońcu, 26 kwietnia.- Chopina na odcinku Bronisławy do Wszystkich Świętych wody jest po kolana – mówi nasza Czytelniczka pani Anna. – Nie można przejechać samochodem. Autobusy jechały dołem, przez Arkońską.Straż pożarna ma pełne ręce roboty.- Mamy kilkadziesiąt zgłoszeń. Wyjeżdżamy co chwilę na interwencje, głównie wybijają studzienki, zalewa piwnice i garaże podziemne – mówi dyżurny z państwowej straży pożarnej. Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Niezły hardcore :o . U mnie nigdy tak nie było... to chyba dobrze nie ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Wczoraj w Warszawie jak zaczeło padać to aż czarno było i nie widziałem ulicy :P Naszczeście przestało po jakimś czasie i żadnych zalań nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Przez ten czas gdy mieliście sajgon z pogodą w Danzig przez te dni tylko chmury i sporadycznie pokropiło. Wczoraj jednak jak pizgło prądem z nieba strasznie, 3 albo 4 razy aż mnie z krzesła obaliło mimo ,że katowałm muze na słuchawkach.Popadało kilka minut i tyle. Teraz nad morzem nie da się oddychać. Brakuje ulewy i wiatru chociarz troche dla świerzości... Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez -talib- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 no i znow sie robi nie wesoło http://wiadomosci.onet.pl/1601767,11,item.html zdjęcia rzeki którą mam w odległości może 150 metrów od domu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...ecb27f8045.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...ddd85321cf.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 U mnie ok lało 3 dni pod rząd ale nic nie narobiło. A u ciebie niezbyt miło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Brrr u mnie most(stary most na Sole, na onecie nawet o tym pisze wooow) zamknęli dla ruchu kołowego.... A jak się idzie to czuje się jak drga, brakuje niecałe 2m a się przeleje przez most jak 10 lat temu co słabo pamiętam... Nieciekawie to wygląda. A dalej leje. W okolicznych wsiach ludzi pozalewało, parę mostów zamknęli(parę mostków już wzięło,tak mi w sql mówili). Przynajmniej mnie ze szkoły zwolnili. Zaraz pare fotek(z telefonu) z mostu wrzucę. Edytowane 7 Września 2007 przez Mac' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 A pamiętacie jak całkiem niedawno straszna burza przeszła nad mazurami? Utonęlo podobno 9 osób w śniardwach.Najlepsze było to że w ciagu 30 min wszytsko się wypogodziło i poświeciło jeszcze słońce. Wichura była straszna ,ja chłop o wadze 105kg troche siły mam a drzwi w domku nie mogłem dobrze utrzymać jak otworzyłem.Dziewczyne normalnie z drzwiami pociągnęło.Coś strasznego się dzieje. Nie wspomne już o piorunach następnego dnia.Jak sie obudziliśmy to strach było zasnąć tak waliło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Byłem wtedy w Ustrzykach Górnych...pioruny w Bieszczadach tak ładowały że jasno normalnie było :blink: u mnie ostatnio cały czas deszcz, dziś się coś wypogodziło...pogoda w pasku firefox'owskim się co chwilę zmienia ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Odkopuję :) pomoże ktoś balkon odśnieżyć ? ;)...sypie aż miło za oknem :)... Jutrzejsze nagłówki - 'zima zaskoczyła kierowców' ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Jutrzejsze nagłówki - 'zima zaskoczyła kierowców' ;praczej "zima zaskoczyła drogowców" jak co roku hehehe ja tam już w zimóweczki okułem furaka :D u mnie też śniegiem popyla ostro ale jest plusowa temp wiec się pewno za dnia stopi i będzie ciapa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Sucho i paskudnie zimno... Czyli świetna pogoda na oc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Paskudnie zimno? U mnie +2.5/3'C za oknem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 A u mnie zasypane i -0.6*C :lol2: Mam nadzieje że jeszcze dosypie i będzie mróz trzymał. A jak nie to nie się topi i robi +8* żeby dało radę jeszcze przyjemnie pojeździć na moto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 W Beskidach solidna zima. W wyższych partiach śniegu od kolan po pas, czyli to co tygryski lubią najbardziej. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Jak by to ująć :D :mrgreen: Edytowane 12 Listopada 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Bytom - też podsypany śniegiem :) Ciekawe czy będzie już tak do końca roku, czy jednak jeszcze przyjdzie jakieś ocieplenie ... :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Śnieg i temperatura na plusie równa sie: ale kurde beznadziejna pogoda+mokre spodnie+korki :( Niech porządnie weźmie mróz i ten śnieg zostanie to będzie fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) W Wolnym Mieście popadało w nocy ale do południa pseudo śniek znikł a caly dzień na plusie było czyli mokro und zimno ;/. Jak zima to minusowe temperatury maja być! a nie jakieś tam chlapy i inne syfy... Edytowane 12 Listopada 2007 przez -talib- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Bytom - też podsypany śniegiem Potwierdzam ;) Widzę że już parę osób jest z tego miasta :) Update 22:03 Edytowane 12 Listopada 2007 przez Fracha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 A u mnie tak: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 u mnie dalej sypie ostro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Śnieg i temperatura na plusie równa sie: ale kurde beznadziejna pogoda+mokre spodnie+korki :( Niech porządnie weźmie mróz i ten śnieg zostanie to będzie fajnie :)Jaki snieg, jakie korki? :blink: W nocy troche posypalo, ale o 6.30 rano, jak jechalem do pracy, to sladu nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Jaki snieg, jakie korki? :blink: W nocy troche posypalo, ale o 6.30 rano, jak jechalem do pracy, to sladu nie bylo.Akurat jak wracałem ze szkoły po 16 ze środka Mokotowa, Aleje Niepodległości, Odyńca, Racławicka i skrzyżowanie ze Żwirkami to ledwie dało sie przejechać. Śnieg wtedy padał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Gdyby ten śnieg zaraz po spadnięciu się nie roztapiał, to by było lepiej, a tak to nie ma różnicy od deszczu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 A teraz mamy piękną mgłę na Śląsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 I nie tylko...bloku obok nie widać :blink:... dobrze przynajmniej, że się mniej więcej ten śnieg trzyma a nie topi obecnie bo całkiem kijowo by było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 czemu tak zimno jest ? ;{ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...