Carson Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 jest ktos chetny na freeride? :) jakby co to ja jestem na oahu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Pozdrowienia dla Mazziego (o ile mazi_ppc to ty :lol2:) Od bety nie śmigałem z nikim z PPC. Mój nick KikiTG jakby ktoś kiedyś mnie znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 no wlasnie widze ze duzo osob jezdzi ale nie mozemy sie znalezc, proponuje zrobic jakas ustawke np jutro i wtedy powpisujemy siebie do 'friendsow'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 jak nie bede padniety jak dzisiaj to bardzo chetnie sie zjawie.. a teraz mykam do wanienki i grzac lozko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Tak dla przypomnienia latarnia/parking na południu. Zawsze tam sprawdzam/czekam ok 1min jak nie widzę nikogo z friends/club na mapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Dziś będe jeździł, na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Genio213 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Ludzie mam problem, nie wiem czy ktoś już o to pytał, bo ciężko wszystko rpzeczytać, ale jest tak: Mam gierkę oryginał, patch 1.66A, wszystko było ok, ale któregoś dnia gierka zaczęła mi się zawieszać podczas zapisywania gry, tzn. po wejściu lub wyjściu z domu, salonu czasem, ale za to zawsze zawiesza się po wyścigach, np. wyścigu "siła ślizgu", tzn po tym jak przeleją nam już pieniądze na konto, ekran się ściemnia i gra się zawiesza... Nie wiem w czym tkwi problem, gierke już raz przeinstalowałem. Pomóżcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 A no ta gierka tak ma, wgrałeś polską łatę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 poszukaj pliku buddycache.dat (documents&settings/all users/...) i go usun, problem zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Pojeździ ktoś? Jakby co to jestem na Oahu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Pojeździ ktoś? Jakby co to jestem na Oahu.Taki sam nick ? Właśnie uruchamiam grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Genio213 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Tak, mam polską łatę napisałem przecież, że mam patcha 1.66A, f1zZ usunąłem i nic nie dało :/ Pomoc techniczna też mi nie pomogła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Taki sam nick ? Właśnie uruchamiam grę.Tak ten sam. Ale cóż pojezdziłem godzinkę i nikt sie nie pojawił. Szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Pozdrowienia dla Mazziego (o ile mazi_ppc to ty :lol2:) Od bety nie śmigałem z nikim z PPC. Mój nick KikiTG jakby ktoś kiedyś mnie znalazł. no jezeli to z Toba za czasow bety przedzieralem sie przez bezdroza, pagory i lasy to ja:) cos ostatnio ze 2 tygodnie gry nie wlaczalem... eh... Conti, u mnie na 68gs gierka smiga calkiem niezle, fakt ze w miescie >25klatek, zas poza miastem >35. choc rozdzialka to tylko 1024x768, full detale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Conti, u mnie na 68gs gierka smiga calkiem niezle, fakt ze w miescie >25klatek, zas poza miastem >35. choc rozdzialka to tylko 1024x768, full detale. To muszę mieć coś źle skonfigurowane ... 800x600, 2xAA, low details, wyłączone liście, ptaki itp, wyłączona muzyka, podmienione tekstury z paczki dla 6800 ... miasto 24-28, poza 30-35 miejscami 60 .... Nawet zastanawiałem się nad zmianą grafy na 8600GT, ale pociąga to zmianą płyty głównej, a pod s939 z PCI-E obecnie trudno o coś sensownego ... A i efekty też w sumie nie wiem jakie by były. 1280 z 4xAA i full details to raczej nie pociągnie. Pewnie zaczekam na 8700 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 no jezeli to z Toba za czasow bety przedzieralem sie przez bezdroza, pagory i lasy to ja:)To ja :lol2: Wczoraj z braku znajomych zrobiłem sobie rundkę z Niemcem i Amerykaninem. Udało mi się też kilka instantów zrobić, ale co raz trudniej znaleźć chętnych na ścigagnie się. Albo sami leszcze, albo tylko freerunnerzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 To muszę mieć coś źle skonfigurowane ... 800x600, 2xAA, low details, wyłączone liście, ptaki itp, wyłączona muzyka, podmienione tekstury z paczki dla 6800 ... miasto 24-28, poza 30-35 miejscami 60 ....wylacz AA.. to zawsze duzo grafy zjada... zreszta pamietaj ze za super mocnej grafy to Ty nie masz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 aa to jeszcze pół biedy w porównaniu do hdr... Spróbujcie też sobie stanąć na obrzeżu jezdni i zataczać powoli kółka...popatrzcie na otoczenie, u mnie w żadnych ustawieniach (tzn od 1024 wzwyż) nie jest płynnie :( Coś mi się wydaje,że aby pograć w dzisiejsze gry płynnie trzeba poczekać na nową generacje kart :/ pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Mam problem pewnie prosty w rozwiązaniu, ale mnie już cholera trafia. Znajomy z Irlandii przywiózł TDU i dał mi, żeby popykać na necie. Założyłem konto na gamespyid.com i wpisuje je przy zakładaniu nowego profilu i po tutorialu trafia mnie cholera, bo konto jak się sprawdza w profilach nie jest zaznaczone jako te podpadające pod gamespy. Zrobiłem kilka kont i było to samo. Jak tą sprawę obejść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Wpadnie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Wpadnie ale strasznie wolno działa mi serwer TDU, nie moge nikogo wyszukać a na zalogowanie czekałem wyjątkowo długo. edyta: po restarcie wszystko abla, gdzieś tam sobie jeżdże. Edytowane 13 Września 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Właśnie znalazłem kierowcę atari Cwininger26. Testuje McLarena F1 LM, bo taki napis ma na felgach :rolleyes: Ciekawe kiedy patch wyjdzie, bo ponad miesiąc temu też jeździł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Dawać na Oahu panowie, trzeba coś pojeździć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Choć chcę to nie mogę. :D Serwery nie są dostępne. Spróbuję później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Możesz, możesz, cierpliwości :) Też musiałem chwile czekać ale za którymś razem się udało. Filtry nie działają ;] Jakby co jeżdże po Oahu Raceway. edyta: wywaliło mnie, teraz też nie mogę się połączyć, spróbujemy o 22. edyta2: dziś nie dane nam jest pojeździć... Edytowane 15 Września 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 qqrydza dołącz ten fajny widoczek,co pstryknąłeś z mojej chaty :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Hehe... ten widoczek to był taki wiesz... w biegu. Może dzisiaj będzie nas więcej do pieczenia chleba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Jak to zobaczyłem musiałem sie zatrzymać... ...co się stało z AA na barierkach :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 W miescie owszem :) rozumiem ze zainstalowales patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...