Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie mam problem, nie wiem czy ktoś już o to pytał, bo ciężko wszystko rpzeczytać, ale jest tak:

Mam gierkę oryginał, patch 1.66A, wszystko było ok, ale któregoś dnia gierka zaczęła mi się zawieszać podczas zapisywania gry, tzn. po wejściu lub wyjściu z domu, salonu czasem, ale za to zawsze zawiesza się po wyścigach, np. wyścigu "siła ślizgu", tzn po tym jak przeleją nam już pieniądze na konto, ekran się ściemnia i gra się zawiesza... Nie wiem w czym tkwi problem, gierke już raz przeinstalowałem. Pomóżcie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrowienia dla Mazziego (o ile mazi_ppc to ty :lol2:) Od bety nie śmigałem z nikim z PPC. Mój nick KikiTG jakby ktoś kiedyś mnie znalazł.

no jezeli to z Toba za czasow bety przedzieralem sie przez bezdroza, pagory i lasy to ja:)

cos ostatnio ze 2 tygodnie gry nie wlaczalem... eh...

Conti, u mnie na 68gs gierka smiga calkiem niezle, fakt ze w miescie >25klatek, zas poza miastem >35. choc rozdzialka to tylko 1024x768, full detale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Conti, u mnie na 68gs gierka smiga calkiem niezle, fakt ze w miescie >25klatek, zas poza miastem >35. choc rozdzialka to tylko 1024x768, full detale.

To muszę mieć coś źle skonfigurowane ... 800x600, 2xAA, low details, wyłączone liście, ptaki itp, wyłączona muzyka, podmienione tekstury z paczki dla 6800 ... miasto 24-28, poza 30-35 miejscami 60 ....

Nawet zastanawiałem się nad zmianą grafy na 8600GT, ale pociąga to zmianą płyty głównej, a pod s939 z PCI-E obecnie trudno o coś sensownego ... A i efekty też w sumie nie wiem jakie by były. 1280 z 4xAA i full details to raczej nie pociągnie. Pewnie zaczekam na 8700 ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jezeli to z Toba za czasow bety przedzieralem sie przez bezdroza, pagory i lasy to ja:)

To ja :lol2: Wczoraj z braku znajomych zrobiłem sobie rundkę z Niemcem i Amerykaninem. Udało mi się też kilka instantów zrobić, ale co raz trudniej znaleźć chętnych na ścigagnie się. Albo sami leszcze, albo tylko freerunnerzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To muszę mieć coś źle skonfigurowane ... 800x600, 2xAA, low details, wyłączone liście, ptaki itp, wyłączona muzyka, podmienione tekstury z paczki dla 6800 ... miasto 24-28, poza 30-35 miejscami 60 ....

wylacz AA.. to zawsze duzo grafy zjada... zreszta pamietaj ze za super mocnej grafy to Ty nie masz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aa to jeszcze pół biedy w porównaniu do hdr...

Spróbujcie też sobie stanąć na obrzeżu jezdni i zataczać powoli kółka...popatrzcie na otoczenie, u mnie w żadnych ustawieniach (tzn od 1024 wzwyż) nie jest płynnie :(

Coś mi się wydaje,że aby pograć w dzisiejsze gry płynnie trzeba poczekać na nową generacje kart :/

pzd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem pewnie prosty w rozwiązaniu, ale mnie już cholera trafia. Znajomy z Irlandii przywiózł TDU i dał mi, żeby popykać na necie. Założyłem konto na gamespyid.com i wpisuje je przy zakładaniu nowego profilu i po tutorialu trafia mnie cholera, bo konto jak się sprawdza w profilach nie jest zaznaczone jako te podpadające pod gamespy. Zrobiłem kilka kont i było to samo. Jak tą sprawę obejść?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadnie ale strasznie wolno działa mi serwer TDU, nie moge nikogo wyszukać a na zalogowanie czekałem wyjątkowo długo.

edyta: po restarcie wszystko abla, gdzieś tam sobie jeżdże.

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz, możesz, cierpliwości :) Też musiałem chwile czekać ale za którymś razem się udało.

Filtry nie działają ;]

Jakby co jeżdże po Oahu Raceway.

edyta: wywaliło mnie, teraz też nie mogę się połączyć, spróbujemy o 22.

edyta2: dziś nie dane nam jest pojeździć...

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi