promieniowanie Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 jak mozna flatouta2 na wyrost ustawic?? :| Hehe mozna :lol2: ja mam grafike integre, dlatego. Dzieki za pomoc, rzeczywiscie ustawienia sa tylko z menu 'start'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Polecam najnowszego Clicka. Jest w nim Midway Arcade Treasures Deluxe Edition!!!! Czyli między innymi trylogia Mortal Kombat i Pit Fighter! W sumie 30 klasyków i jeszcze do tego L.A. Rush. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Odgrzebuję temat W realu widziałem straaaaszne przeceny, czyżby na urodziny? Test Drive Unlimited 20 PLN Neverwinter Nights 2 25 PLN Spellforce 2 20 PLN Dawn of War 5 PLN te kupiłem Jeszcze widziałem Full Spectrum Warrior 10 PLN Dark Messiah of M&M 25 PLN Gothic 3 25 PLN Punisher 10 PLN Broken Sword 4 Anioł Śmierci 20 PLN Football Manager 2008 10 PLN Fables 20 PLN Total War 2 20 PLN Przejdźcie się, może i u was są wyprzedaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 A skąd jesteś? :D Takiego Gothica 3 czy TDU z chęcia bym zakupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) A skąd jesteś? :D Takiego Gothica 3 czy TDU z chęcia bym zakupił. Radom Edytowane 19 Lutego 2008 przez rudy 102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Jaa,lece do reala za 25 minutek bede :) Jak beda i takie promocje u mnie to biore bankowo FM'a 08 i TDU :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Jaa,lece do reala za 25 minutek bede :) Jak beda i takie promocje u mnie to biore bankowo FM'a 08 i TDU :DI co były? Fable i Messiah w takiej cenie - miodziooo. Ale pewnie nie w kazdym realu beda takie promocje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 W kazdym na pweno nie bo u mnie nic takiego nie bylo a szkoda bo TDU za 20 zl :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 U mnie niestety też [gluteus maximus].A juz myslalem bo sporo ludzi było przy stoisku z gierkami..A tam nadal takie nowosci jak Sezon na Misia,Colin DIRT.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 W radomskim realu te gierki nie leżały na stoisku z multimediami, tylko była zrobiona swoista ekspozycja (zasłonięta reklamą) przy wyprzedażach sprzętu elektronicznego płyt itp. Tak, że przeszukujcie sklepy dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 dokładnie ;] w marketach czasem jest tak że na półce leży towar po zwyklej cenie a niedaleko w "koszu" po przecenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Broken Sword 4 Anioł Śmierci 20 PLN Jaaaaa Chceeeeeee ;] Niestety u mnie to nawet Reala nie ma ;) ale kiedyś właśnie taką wyprzedaż napotkałem w kolporterze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 No nic wpadne jeszcze moze jutro bo dzis tak jak mówiłem zaliczyłem tylko stoisko z gierkami,wrzuciłem do koszyka kilka płytek i wio do kasy.. :P Fajne takie promocje,ale FM 08 za 10 zł ? Masakra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 jutro po poludniu lukne co u mnie w rilu jest, bo stoiska z grami wzdloz kas to stoja od kwartalu, ale nic ciekawego tam nie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Jaką dobrą grę ( z promocji :D ) radzilibyście mi kupić ? Typ : Akcja, Wyścigi, gry wojenne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 eXtra Klasyka neXt -> 19.99 -> 9.99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Pewnie wiecie, ale nie zaszkodzi napisać. Gry z serii Extra Klasyka Next oraz Gold za pół ceny. Myśle, że warto tym bardziej, że są w tych seriach świetne gierki. Dodam tylko, że półki Carefourów, czy Tesco uginają się od gierek w promocji z tych serii ;) Edytowane 6 Marca 2008 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Jeśli wyprzedają "resztki magazynowe" to może niebawem pojawi się nowa seria EK :D Edytowane 6 Marca 2008 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 W MediaMarkt też jest wysyp. M.in. Oblivion za 39zł. Jadę. aaaa i Pinnacle Studio 11 Ultimate za 249 jakby kogoś interesowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Jesli idzie o Obliviona to zastanow sie czy warto. 39 zl to "promocja" bo Seller zwyczajowo lazi za 49 , ale ja nie o tym. Wersja GOTY Obliviona to 89-119 zl. Sam widzialem za 99 u siebie , masz calosc z 2 dodatkami w zasadzie za druga polowe podstawki z Sellera , czy warto?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Widziałem wersję GOTY do wyrwania za 99zł. Tylko nie jestem fanem RPG i nie wiem czy w ogóle dotrwam do tych dodatków ;) BTW: czy wersja GOTY różni się jakością wydania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 W wirtusie stoi nawet po 79 http://wirtus.pl/shop/produkt.php?Kategori...ProduktID=10677 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 W wirtusie stoi nawet po 79 http://wirtus.pl/shop/produkt.php?Kategori...ProduktID=10677 skusiłeś mnie ;) jadę osobiście odebrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 kurcze a ja 2 dni temu u siebie kupiłem TDU za 38 zł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Mi się udało dorwać TDU za 29.90zł w 3kropki.pl :) Stwierdziłem, że tyle mogę za niego dać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Orientuje się ktoś czy w Trójmieście dostanę jeszcze TDU w promocji? Jakiś market czy coś? Czy pozostaje mi zamówić na gram.pl (31.90zł + przesyłka)? -- edit: Już nieważne... Objechałem pełno marketów - nigdzie nie było ~~ W końcu w sklepie dla idiotów za 34.90zł kupiłem. Edytowane 13 Marca 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Wirtuś (bo tak się ten sklep nazywa, serio; to w ogóle spadkobierca dawnego wirtualny.com) to naprawdę fajne miejsce w sieci - często trafiają się konkretne promocje. Poza tym reagują tam błyskawicznie na sytuację rynkową - jak coś pojawia się gdzieś taniej albo ma nidługo trafić do taniej serii/czasopisma, to na Wirtusiu ( :P ) ceny lecą w dół. :) Tylko przesyłkę mogliby mieć trochę tańszą, bo 12 zł za priorytet, zwłaszcza przy kupowaniu jednej gry, to trochę drogawo. No i szatę graficzną mieli kiedyś lepszą. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Dal zainteresowanych wyszło kilka nowych gier w serii Kolekcja Klasyki. Na wirtus.pl wiekszosc po 19.90 Osobiscie zaopatrzylem sie w Max Payne Antologia i GTA Vice City Przy okazji uzupelnilem zbiór o Juiced 9.90 i NFS Porsche 29.90, a w prezencie jeszcze XIII Dodam, ze ceny nawet na allegro sa wyzsze !! Wiecej tutaj http://sklep.wirtus.com.pl/kategoria/kolekcja/strona/1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Z tego co ostatnio wychodzilo w tanich seriach prawdziwa perelka jest Jade Empire kawal naprawde dobrego RPG za <20 zeta. A Max Payna tez biore przy najblizszym zamowieniu w gram.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam Czy ktoś może mi powiedzieć, o co u licha chodzi w Piratach Sida Meiera? Napadam na statki (nie wiem nawet czy na właściwie), tańczę z córkę gubernatora i... TYLE? Kiedyś na Hyperze oglądałem coś o topliście piratów, szukaniu skarbów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...