Skocz do zawartości
.Melon

Tanie gry

Rekomendowane odpowiedzi

Odgrzebuję temat

W realu widziałem straaaaszne przeceny, czyżby na urodziny?

Test Drive Unlimited 20 PLN

Neverwinter Nights 2 25 PLN

Spellforce 2 20 PLN

Dawn of War 5 PLN

te kupiłem

Jeszcze widziałem

Full Spectrum Warrior 10 PLN

Dark Messiah of M&M 25 PLN

Gothic 3 25 PLN

Punisher 10 PLN

Broken Sword 4 Anioł Śmierci 20 PLN

Football Manager 2008 10 PLN

Fables 20 PLN

Total War 2 20 PLN

Przejdźcie się, może i u was są wyprzedaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaa,lece do reala za 25 minutek bede :) Jak beda i takie promocje u mnie to biore bankowo FM'a 08 i TDU :D

I co były?

Fable i Messiah w takiej cenie - miodziooo. Ale pewnie nie w kazdym realu beda takie promocje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nic wpadne jeszcze moze jutro bo dzis tak jak mówiłem zaliczyłem tylko stoisko z gierkami,wrzuciłem do koszyka kilka płytek i wio do kasy.. :P Fajne takie promocje,ale FM 08 za 10 zł ? Masakra :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie wiecie, ale nie zaszkodzi napisać.

Gry z serii Extra Klasyka Next oraz Gold za pół ceny. Myśle, że warto tym bardziej, że są w tych seriach świetne gierki.

Dodam tylko, że półki Carefourów, czy Tesco uginają się od gierek w promocji z tych serii ;)

Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Jesli idzie o Obliviona to zastanow sie czy warto. 39 zl to "promocja" bo Seller zwyczajowo lazi za 49 , ale ja nie o tym. Wersja GOTY Obliviona to 89-119 zl. Sam widzialem za 99 u siebie , masz calosc z 2 dodatkami w zasadzie za druga polowe podstawki z Sellera , czy warto?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś czy w Trójmieście dostanę jeszcze TDU w promocji? Jakiś market czy coś?

Czy pozostaje mi zamówić na gram.pl (31.90zł + przesyłka)?

--

edit:

Już nieważne... Objechałem pełno marketów - nigdzie nie było ~~

W końcu w sklepie dla idiotów za 34.90zł kupiłem.

Edytowane przez MacOSek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wirtuś (bo tak się ten sklep nazywa, serio; to w ogóle spadkobierca dawnego wirtualny.com) to naprawdę fajne miejsce w sieci - często trafiają się konkretne promocje. Poza tym reagują tam błyskawicznie na sytuację rynkową - jak coś pojawia się gdzieś taniej albo ma nidługo trafić do taniej serii/czasopisma, to na Wirtusiu ( :P ) ceny lecą w dół. :)

Tylko przesyłkę mogliby mieć trochę tańszą, bo 12 zł za priorytet, zwłaszcza przy kupowaniu jednej gry, to trochę drogawo. No i szatę graficzną mieli kiedyś lepszą. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dal zainteresowanych wyszło kilka nowych gier w serii Kolekcja Klasyki. Na wirtus.pl wiekszosc po 19.90

Osobiscie zaopatrzylem sie w Max Payne Antologia i GTA Vice City

Przy okazji uzupelnilem zbiór o Juiced 9.90 i NFS Porsche 29.90, a w prezencie jeszcze XIII

Dodam, ze ceny nawet na allegro sa wyzsze !!

Wiecej tutaj http://sklep.wirtus.com.pl/kategoria/kolekcja/strona/1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi