dzik86 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) A ja z kolei wrocilem z pilki :D Edytowane 11 Lipca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Panowie teraz z innej beczki - Leo Benhakker naszym nowym selekcjonerem... http://mundial.wp.pl/kat,26721,wid,8389229...mp;ticaid=11f1b Jak dla mnie kazdy dobry ,ktory spoza naszego kraju. Janas do domu ;) Co o nim myslicie? Przegladalem jego sukcesy i az takich sensacji to on nie dokonal, ale pare mistrzostw Holandii i Hiszpanii bylo. No i poprowadzil Holandie do 1/8 finalu MS (1990). Jak dla mnie calkiem dobry wybor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) jak dla mnie bomba :D W końcu jakiś zagraniczny Coutch :D i jeszcze z holandii nam sie trafił normalnie wypas ;) Tylko ciekawe jak sobie poradzi z nasza niezbyt dobra reprezentacją ? Edytowane 11 Lipca 2006 przez Proofit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Pewnie mu nerwy wysiada po kilku pierwszych treningach i se odpusci :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 jak dla mnie bomba :D W końcu jakiś zagraniczny Coutch :D i jeszcze z holandii nam sie trafił normalnie wypas ;) .... Zdania rozpoczynamy wielką literą. Inaczej jest to błąd ortograficzny. 10% +1 dzień ZPP. EDIT: Nazwy państw też piszemy dużą literą. Nie zauważyłem. + 1 dzień ZPP. @dzik86 Masz refleks. Już się za Ciebie zabierałem. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) ... zobaczy ze same lamy , to jeszcze zaplaci PZPN zeby mogl w spokoju odejsc :D Sikor <---- Akurat jeszcze wolno edycja mi sie wlaczala :D Edytowane 11 Lipca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Mam Rometa Ogara 205, stan idealny, chcesz kupić? :lol:Ogar to chyba nie skuter B-) Sikor a nie snia Ci sie w nocy nicki userow ktorym dales ZPP i %? Edytowane 11 Lipca 2006 przez KaxxL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 To motorower :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ogar to chyba nie skuter B-) Eee tam skuter, doczepisz sobie owiewki będziesz miał ścigacza. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 No, fakt. Jest Ciebie dużo na książkach. Czasami zapodajesz całkiem fajowe konkursy. :-PNiebawem będzie następny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Sikor a nie snia Ci sie w nocy nicki userow ktorym dales ZPP i %? Ja mysle ze sami userzy ;] z twarzy, nie z nicka. Edytowane 11 Lipca 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 ... z twrzy, nie z nicka.Chyba z avatara... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Szkoła uczy i wychowuje. :razz: Ale się dzisiaj narobiłem, za to wpadły 3 strongi w ręke mniam :) . Ci.... nie rozpijamy młodzieży. :lol2: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Pytanie z innej beczki - ile może zarabiać inżynier ds. odzyskiwania danych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Za odyskiwanie sobie sporo zadaja, wiec pewnie nie malo dostaje taki ;) Kszonek widze ze teraz zastapiles Grzecha w ilosci pisaniu postow na dzien ;) Nowy postfu.. khe khe ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Pytanie z innej beczki - ile może zarabiać inżynier ds. odzyskiwania danych ?Tak naprawdę to zależy od tego, w jakiej firmie pracuje i ile ta firma jest skłonna mu płacić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 No i wrzucilem MiniXP. Zalety: - system po angielsku :] - piekielnie szybki - malo zajmuje Wady: - brak ICS (udostepnienie Netu) - brak polskich znakow :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Do czego nadaje sie miniXP? bo jak mniemam jest pewnie mocno okrojona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Kto chetny jutro nad Zegrze jechac?:) Zebralem juz 15 osob ;) Ktos sie pisze jeszcze? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Kto chetny jutro nad Zegrze jechac?:) Zebralem juz 15 osob ;) Ktos sie pisze jeszcze? :D A pojedziesz sam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Tak naprawdę to zależy od tego, w jakiej firmie pracuje i ile ta firma jest skłonna mu płacić. Firma Ontrack :arrow: http://www.ontrack.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Pozdrowienia z małej wiochy pod Warszawą spamery :) Ciężko się przegląda forum na GPRSie, bez obrazków i z wyłączonymi JavaScriptami, żeby jak najmniej kilo ciągnęło/wysyłało, ale jakoś da radę Niestety mój wyjazd przedłuży się do soboty (chociaż pewien nie jestem) Fajnie jest tak leżeć z laptopem na łóżku, szkoda że nie Centrino i bateria zdechła :( Ale przynajmniej Bluetooth jest :) EDIT: Przełożyłem telefon w inne miejsce, gdzie jest lepszy zasięg i szybciej net działa :razz: Edytowane 11 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) A pojedziesz sam... Ojjjj nie :) EDIT: "The girl next door" szczerze moge powiedziec ze jest to jeden z najlepszych filmow jakie ostatnio ogladalem :) Edytowane 11 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 To miniXP to fajna sprawa - poczytałem o tym trochę. Muszę się z nim zapoznać głębiej ;-). Dobranoc wszystkim! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 EDIT: "The girl next door" szczerze moge powiedziec ze jest to jeden z najlepszych filmow jakie ostatnio ogladalem :) To chyba mało filmów oglądasz, a tak BTW to fajna scena była jak z tymi laskami na impreze szkolną przyszli. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Dobry spamy. :P Co tu tak cicho przez całą noc ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Grzeczni chłopcy o tej godzinie śpią a nie siedzą na necie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Dobry Dzień ! :P Mało osób tu ostatnio pisze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 1) Mają ZPP. 2) Boją się płetwy Sikora. 3) Mają wakacje. Nie wiem jeszcze jakie mogą być powody. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Dziendobry Wszystkim!!!!! Mało osób tu ostatnio pisze...Jeszcze kilka się trzyma :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...