mib Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Po Gdyni/Sopocie kręca się 3-4 Ferrari F430 z logo Martini. Fajnie wygląda przejazd przez miasto konwój :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Kiedy jeździły po Wawie m.in. Wiertniczą, Powsińską. Raz je widziałem na Żwirki i Wigury jak stały przed przejściem dla pieszych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 dzisiaj w konstancinie za to spotkalem ferrarke 430 spider... i kolejne camaro.. tyle ze tym razem czerwone i uwiecznilem je na zdjeciu :) Wstawie foto jak bede mial chwile bo pare zdjec sie uzbieralo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) A ja w weekend wypatrzyłem takie coś pod teatrem [Ferrari F355] Ehh oddalbym wszystko co mam (lacznie z nerka :D) z ten samochod - moje marzenie. Zadne inne ferrari tylko to :P. Sorry za spam, nie moglem sie powstrzymac ;) Edytowane 17 Września 2009 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drainer Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) dzisiaj biale audi r8 na lubelskich numerach pocinajace warszawska, na zdjeciach mi sie jakos bardziej podoba i myslalem ze to dluzsze jest o_O zrobilbym jedno ale troche ciezko jest robic nadjezdzającemu z naprzeciwka Edytowane 17 Września 2009 przez Drainer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Z ostatniej wyprawy :wink: I dwa rodzynki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Patrząc na nich wielkimi, złotymi oczami, stworzenie rozwinęło szerokie, złociste, nietoperze skrzydła i tak trwało nieruchome, każąc się podziwiać. Oprócz tych skrzydeł wszystko się zgadza. To ciemnoczerwone, co stoi obok, nie należy do mnie. Ale kontrast na żywo jest przeogromny jak ludzka głupota :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 A ja dzisiaj chwyciłem takie modele w odstępie minuty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Widziany kilka min temu :) Jeszcze w lublinie dostrzegłem czerwonego Dodge Challengera, lecz fotka jest bardzo słabej jakości. Pięknie poszedł bokiem od świateł zostawiając trochę gumy na asfalcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Tak, dokładnie taki :). Prawdziwe amerykańskie muscle 426 Hemi w naprawdę fajnym stanie. Przy odrobinie szczęścia kilka muscle carów można w Lublinie dostrzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 swoja droga w grudniu swoj salon w warszawie bedzie mial aston-martin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 (edytowane) Trochę się uzbierało fotek więc się podzielę: Nie wiem co to za alfa ale była piękna Po kolei: 599GTB, 430 Scuderia, 430 Scuderia, Maseratti Gran Turismo S. Przed nimi była jeszcze California, ale pojechała prawie jak przyszedłem Triumph Spitfire, Caterham 7, AC Cobra Piękna 512 Testarossa na sprzedaż :wub: Oprócz tego ostatnio będąc w autobusie w przeciągu 3 minut widziałem Alfę 8C, Porsche "szkaradę" Panamerę i Merca SLR. Edytowane 20 Września 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Gangstalimuzine :) Citroen Traction Avant 11BL z 1954 roku i najlepsze, że nie był restaurowany i jest praktycznie w 100% orginał, do tego na codzień porusza się po Szczecinie jest tez DS '60 i takze można go spotkać na mieście Edytowane 22 Września 2009 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Że niby ten ? ;) Fajne cacko. :) Tak sie sklada ze to jest ten troche brzydszy :-) (ale i tak wart grzechu) najpiekniejsze byly roczniki 1970 i 1971, ten na zdjeciu jest z lat 1972-74. Edytowane 22 Września 2009 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Tak sie sklada ze to jest ten troche brzydszy :-) (ale i tak wart grzechu) najpiekniejsze byly roczniki 1970 i 1971, ten na zdjeciu jest z lat 1972-74. Chodzi mi o to, że ten z fotki jest konkretnie z Lublina (fotka na lubelskim Statoilu), więc to dokładnie tego zapewne widział M-Power. ;) Edytowane 22 Września 2009 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Dziś w Stargardzie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 TROCHE sie nazbieralo... mysle ze nie trzeba opisywac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Co ciekawego jest w Maluchu czy Trabancie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 a powiedz mi jak czesto widujesz malucha czy trabanta na naszych drogach? Wbrew pozorom sa to coraz zadsze samochody. Pomysl sobie tak ze kup teraz malucha w b.dobrym stanie za 1000zl... i potrzymaj go z 10 lat... a zdziwisz sie jak wartosc jego wzrosnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Nie neguje tego, że ich wartość i egzotyczność z każdym rokiem rośnie, ale w moim Łobzięcinie Maluchy jeszcze jeżdżą, a i w Szczecinie można je spotkać. A pod budynkiem JMW Polibudy kiedyś stawał taki fajnie odpicowany Trabant kombi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Co ciekawego jest w Maluchu czy Trabancie?Źle postawione pytanie :wink: Powinno raczej się zapytać co jest ciekawego/egzotycznego w TT, trójce cabrio czy datsunie 350/70z? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Ja od paru miesięcy mam wrażenie że Neo nie robi zdjęć tylko rowerom i autobusom MPK bo wszystko inne jest uwieczniane przez niego ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Ja od paru miesięcy mam wrażenie że Neo nie robi zdjęć tylko rowerom i autobusom MPK bo wszystko inne jest uwieczniane przez niego ; ) Touche :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Fakt, niektore samochody sfotografowane przez Neo_x sa mniej egzotyczne, jednak co poniektorym, nawet nie chcialoby sie wyciagac komorki z kieszeni, zeby ustrzelic co ciekawsze okazy. Miedzy innymi dzieki takim osobom jak Neo_x - ten topic nie umiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) Ja od paru miesięcy mam wrażenie że Neo nie robi zdjęć tylko rowerom i autobusom MPK bo wszystko inne jest uwieczniane przez niego ; ) Fakt, niektore samochody sfotografowane przez Neo_x sa mniej egzotyczne, jednak co poniektorym, nawet nie chcialoby sie wyciagac komorki z kieszeni, zeby ustrzelic co ciekawsze okazy. Miedzy innymi dzieki takim osobom jak Neo_x - ten topic nie umiera.Telefon sobie zawsze lezy na póleczce w samochodzie i czeka na okazje ;) Jednak widze ze od srody temat zacznie umierac w takim razie poniewaz razygnuje z zawodu kierowcy... i zostaje chwilowo bezrobotnym do poki nie znajde czegos innego :) No chyba ze znowu bedzie to kierowca ale na innych warunkach ;) AAAAA... zapomnial bym tak przy okazji ;) Sliczny merolek... w sobote bylismy w domu dziecka w kaliskach (80 km od wawy).. tzw motocyklisci. Kolega ma znajomego ktory wlasnie posiada taka odrestaurowana maszynke i przyjechal nia wozic dzieciaki. Chwile poczulem sie jak hrabia jak zostalem wozony tym na tylnym siedzeniu. Uczucie zajefajne... jazda takim autkiem to naprawde klasa. Na zakretach tak sie pochyla ze klamkami obciera o asfalt ale jazda po prostej bajka. Autko z bodajrze 63 roku. silnik 1.8 diesel... spalanie rzedu 6-7 litrow. Zmiana biegow przy kierownicy. Wersja amerykanska. Oryginalne radio... troche drewna na desce rozdzielczej. Sprowadzony 2 lata temu ze stanow. Bagaznik takiej wielkosci ze spokojnie bylo by tam mozna wygodnie polozyc 2 osoby. Z godzine gadalismy z kolega z tym typkiem.. zreszta bardzo sympatycznym i chcacym dzielic sie swoja pasja :) Po godzinie rozmowa przeszla na temat o motocyklach ;) A tutaj nie bardzo wiedzialem jak zaaragowac.. i czy wrzucic to w wiestuning czy tutaj... najlepsze bylo to ze na szybie z tylu byla kartka SPRZEDAM Edytowane 28 Września 2009 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Dzisiaj cichutko przebulgotał mi na wylocie Kielc biały GTR. Aż żal było patrzeć jak felgi meczą się na dziurawej nawierzchni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 a powiedz mi jak czesto widujesz malucha czy trabanta na naszych drogach? Wbrew pozorom sa to coraz zadsze samochody. Pomysl sobie tak ze kup teraz malucha w b.dobrym stanie za 1000zl... i potrzymaj go z 10 lat... a zdziwisz sie jak wartosc jego wzrosnie...Są maluchy i maluchy - jeśli mowa o egzemplarzu z początków produkcji (a już najlepiej na włoskich częściach), to masz rację. Jeśli zaś myślisz o wersji FL albo nie daj Buddo rdzewiejących elegantach, to można się srodze pomylić, inwestując w taką sztukę. Nawiasem mówiąc nigdy nie rozumiałem, choć podziwiam, zamiłowanie do przechowywania po garażach i stodołach motoryzacyjnych białych kruków. Ani tym nie pojeździ, ani nie pokaże, ot domowe muzeum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Kiedyś na zakopiańskiej jechałem kawałek za żółtym gallardo spider, ostatnio za czerwoną corvettą Z-06. Obydwa boskie i bosko brzmią, aż radio ściszyłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Ciekawy/egzotyczny sposób parkowania... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...