WoDzU_2 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Ja się szykuję ;] W sumie obijam dzisiaj cały dzień po matmie, która poszła mi z tego co widzę w kluczu rewelacyjnie (~90% rozszerzenie). Nie wybieram się jednak na PW, tylko na PWr, ewentualnie PolŚl jak nie będę miał za co.. ;/Zdolna bestia. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Raczej szczęście miało dużo do powiedzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Szlag mnie zaraz trafi https://www.oke.krakow.pl/sio/login_form.php?kto=1 W naszej szkole nie maja nawet pojecia o tym... a chcialbym znac wyniki jak najwczesniej ;/ Jak zdobyc haslo do swojego konta bez pomocy szkoly? :S PS. Anglik ustny rozszerzenie 100% , 20/20 :P Teraz tylko histora rozszerzona i moge sie zastrzelic ;) Edytowane 15 Maja 2007 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 http://www.oke.lodz.pl/info.php?i=115 u mnie nie ma takiej opcji czy jestem ślepy? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 oh @#!@3213 Zapomnialem ze zdaje w wawie >< Zapominam sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Jak jak dobrze pojdzie okolo 70% z rozsz majcy bede mial, czyli tak srednio. A bledy to same taki glupie, jak wczoraj patrzylem na odpowiedzi to sie zastanawialem jak cos takiego moglem zrobic :D A na oke narazie nie ma jeszcze wynikow, ale moze jutro cos ruszy, bo bedzie przerwa w dzialaniu systemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Jam ma na stronce OKE wpisany wynik z oralnego angola, a kiedy reszty (pisemnych) moge sie spodziewać? Może ktoś sprzed roku wie? ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Nie wiem, ja tam codziennie patrze :D Może jutro wieczorem sie cos pojawi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały7 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Jam ma na stronce OKE wpisany wynik z oralnego angola, a kiedy reszty (pisemnych) moge sie spodziewać? Może ktoś sprzed roku wie? ; ] nie wcześniej niż na tydzień przed oficjalnymi wynikami - chyba tak było rok temu - ale mogę się mylić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 nie wcześniej niż na tydzień przed oficjalnymi wynikami - chyba tak było rok temu - ale mogę się mylić :D Wyniki były później niż w szkole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 moja pani na 2 dni przed ustnym polskim zaczela grype żołądkową... po prostu extra ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) moja pani na 2 dni przed ustnym polskim zaczela grype żołądkową... po prostu extra ;/ Współczuje, ale wole grype niż tak jak mój kumpel-3 maja wieczorem złamał prawą ręke... którą pisze... W nocy przeszedł kurs pisania lewą ręką i coś tam nabazgrał :P Mógł zgłosić ze chce w innym terminie, ale musiałby wszystko przełożyć, naczy pisemne, a wyjeżdża końcem maja.. Edytowane 15 Maja 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Teoretycznie nieoficjalnie wyniki na OKE powinny byc kolo 20-25maja. Tak bylo rok temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Poszukuje pilnie streszczenia bądź opracowania książki Malowany Ptak Jerzego Kosińskiego... Jutro mam ustną i przydałoby się ma ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Widział ktoś taki odnośnik do sprawdzenia wyników na stronie http://www.oke.jaworzno.pl/ ? W mojej szkole nic o tym nie mówili, żadnych loginów, haseł, nic. Wie ktoś co z tym teraz można zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 no ja juz po polaku :D musze sie pochwalic, 100% :lol: kielon na odwage byl pomocny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 ja przed chwila wróciłem z ogloszenia wyników matury z anglika - 60% Czyli reasumując zdałem mature :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 No właśnie, wie ktoś, skąd zdobyć hasło do swojego konta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) No właśnie, wie ktoś, skąd zdobyć hasło do swojego konta?W szkole Ci powinni podać, zapytaj w sekretariacie ale nie zdziw się jak nic nie będą wiedzieć na ten temat bo polskie szkoły jeszcze są trochę zacofane... Edytowane 15 Maja 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 W szkole Ci powinni podać, zapytaj w sekretariacie ale nie zdziw się jak nic nie będą wiedzieć na ten temat bo polskie szkoły jeszcze są trochę zacofane...Jest szansa, że dostanę, choć mam dziwne przeczucie, że sekretarka zrobi wielkie oczy. :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Ja też pójdę po maturze z fizyki po ten login :D Problem w tym, że nie ma miejsca na stronie OKE z Jaworzna, żeby go wpisać:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 No ja wlasnie tez nie widze nigdzie miejsca na ten login i haslo na OKE Jaworzno ;) Kto tu zdaje jutro chemie ? ;) Coś czuje , że wszystko pozapominam do jutra , mały stres mnie dopadł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 No ja wlasnie tez nie widze nigdzie miejsca na ten login i haslo na OKE Jaworzno ;) Kto tu zdaje jutro chemie ? ;) Coś czuje , że wszystko pozapominam do jutra , mały stres mnie dopadł :lol:ja zdajem;] licze na 90% ale wiem że nie osiane tyle :P każdy wynik pow 70% mile widziany jak nie to sie wk...... :lol: adźmy dobrej mysli :unsure: podstawka czy roz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 jo ja zdaje chemie xD z przyczyn najrozniejszych nie wyjde z 10% ;/;/ Pytanie takie. Jest to moj przedmiot dodatkowy czyli nie musze go zdac aby otrzymac mature. Jednak czy przez to ze bedzie nie zaliczony beda jakies problemy ze studiami ? juz szukac jakis prywatnych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 sawyer podstawe zdaje ;) Nie wybieram sie na dzienne studia ;) Nawet nie licze wysoko , ważne żeby było 30% i amnestie na polski można brać ;) Teraz znów będzie tydzień przerwy do ustnych z polaka i później znów tydzień do ustnych z angla :/ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Jest szansa, że dostanę, choć mam dziwne przeczucie, że sekretarka zrobi wielkie oczy. :blink: :lol2: Tak bedzie >< Tak bylo w moim przypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 znacie może jakąś odpowiednią mp3 żeby wrzucić do prezentacji w power poincie? Prezentacja o Holocauście. Wiadomo w jakim klimacie ta muzyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Ja też jutro będę z chemią walczył :) W piątek jeszce fizyka i wakac....,a nie, przecież jeszcze sesja :-P gl & hf :) Edytowane 15 Maja 2007 przez $l@ven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semyazz Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Apropo matmy jeszcze ;P Nie słyszał ktoś może jakiś opinii od nauczycieli czy kogoś podobnego ;P czy zeszłoroczna matura z matmy byłą trudniejsza ? czy łatwiejsza ;P Bo nie chce mi sie arkuszy przeglądać ;P A ciekawi mnie czy progi na uczelniach chociaż trochę spadną czy nie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 jo ja zdaje chemie xD z przyczyn najrozniejszych nie wyjde z 10% ;/;/ Pytanie takie. Jest to moj przedmiot dodatkowy czyli nie musze go zdac aby otrzymac mature. Jednak czy przez to ze bedzie nie zaliczony beda jakies problemy ze studiami ? juz szukac jakis prywatnych ? jeszcze jedno w tym roku na maturze pisze biologie i chemie. Mozliwe ze w przyszlym roku chcialbym poprawic biologie, da sie zrobic tak by na maturze nie widniala chemia ? czy jezeli teraz wybralem przedmiot dodatkowy to musze jakis wziac np. za rok zamiast chemi geografie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...