??????? Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 1000x426 to ja rowniez mam. Prezetacje mam w poniedzialek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Danrok 289? W jaki sposób to jest naliczone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 W = M + F* + 0,1 JP + 0,1 JO M- matma - rozsz+podst F - fiza -rozsz+podst JP - język polski - rozsz+podst JO - jezyk obcy nowożytny rozsz+podst Jeśli czegoś nie zdawaleś to po prostu nie dodajesz pkt, jesli nie zdawałes czegos na rozszerzeniu to też liczysz tylko podstawe. zapraszam na studiuj.pwr.wroc.pl - tam jest wszystko, tylko nie rób mi konkurencji:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Heh nie no ja do Wawy się wybieram :wink: Myślałem że wszędzie podobnie liczą punkty ale jednak się myliłem Punkty=0.4*podstawa + 0.6*rozszerzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Tak jak wszyscy psioczyli na matmę tak będą wychwalać fizykę :razz: Znacznie prostsza niż kiedykolwiek była i niech żałuje ten kto nie pisał :wink: Prosta znaczy prosta dla wszystkich, będa decydować głupie błędy. Matfiz z którym chodziliśmy na kółko napisał w godzinę i nie wiedzieli czy mogą wyjść wszyscy mówią o kilku pkt do tyłu nie więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 możecie rozjaśnić sytuację z zestawami na ustny angielski? Jest tylko 50 zestawów na cały kraj? Jak to jest z numerami - przemieszane w każdym regionie czy zupełnie inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 zestawy z tego co wiem to sa poprzydzielane do poszczegolnych wojewodztw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Podobno jest po 50 na każde województwo ale kto ich tam wie, a z numerkami to jest różnie jeden kolega trafił 5 inny zaś jakiś powyżej 100... Od jutra zabieram się za ustny polski ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ale mam stres przed ustnym z polakaa :|:| masakra na 13:30 mam. Wolalbym miec na 8 i nie stresowac sie bez sensu przez pol dnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Mnie również dopadł stres przed ustnym angielskim, boję się jak cholera, chyba sobie coś strzelę przed wejściem. Mam na 13 i wchodzę pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ja mam o 13:15 anglika ustnego oczywiscie podstawka :D jestem 9 tak wiec na pewno po 3 wejde... I u mnie zero stresu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Mam do was takie pytanie odnośnie ustnej z polskiego ;) Dostał ktoś pytanie typu: "Czemu wybrałeś ten temat" ?? :lol: Bo ja nie wiem co miałbym odpowiedź na temat impresjonizmu :lol: I trochę się boje z tym moim szczęściem , że mogę takie pytanie dostać :lol: 3 godzinki zakuwałem dzisiaj prace , jutro tak poważniej to powtórzę , powykreślam coś jak będzie za długie ;) Powodzenia tym co jeszcze zdają ustne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Z tego co slyszałem to czasami zadaja takie pytanie. U nas najczesciej komisja pytała o to ktore opracowanie bylo najmniej potrzebne i dlaczego :D Edytowane 21 Maja 2007 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Z tego co slyszałem to czasami zadaja takie pytanie. U nas najczesciej komisja pytała o to ktore opracowanie bylo najmniej potrzebne i dlaczego :DAle głupie pytanie, może trzeba zrobić tak jak Polański. :lol: @Spylon Nie ma czego się bać. Ja wylosowałem średni zestaw, pomotałem się strasznie (jak nigdy) klientka nie zrozumiała nawet dobrze tego co chciałem powiedzieć, a wynik 80%. :lol: Przed polskim jesnak stres jest, jutro egzamin a ja dopiero dziś się zacząłem pracy uczyć. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Z tego co slyszałem to czasami zadaja takie pytanie. U nas najczesciej komisja pytała o to ktore opracowanie bylo najmniej potrzebne i dlaczego :D "XXX było najmniej potrzebne, ponieważ zawierało najmniej przydatnych informacji patrzą pod kątem mojej prezentacji maturalnej. Inne teksty z literatury przedmioty szerzej opisywała interesujące mnie zagadnienia" Mam do was takie pytanie odnośnie ustnej z polskiego ;) Dostał ktoś pytanie typu: "Czemu wybrałeś ten temat" ?? :lol: "Temat xxx najbardziej przypadł mi do gustu. Jest on moim zdaniem interesujący oraz można go przedstawić w ciekawy/oryginalny sposób. Również dana tematyka nie jest mi obca/zainteresowała mnie w przyszłości, więc postanowiłem wybrać ten a nie inny temat na moja prezentację" Jutro oral, prawie nic nie umiem :D Trzeba kombinować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 no ja już koniec :) 2 razy po 15 ...WAKACJE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 jo 12 jo wakacje jo ale ekstraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiecej stresu niz to warte ale wiadomo nie da sie tego powminac :-) dobrze ze juz za mna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Już po angolu, uff, 70% tylko, pomotałem z zaproponowaniem jakiegoś bzdetu. Obrazek miałem w miarę luźny - gościa na wózku i jego matkę, coś pokombinowałem i zdałem. W ogóle wszedłem tam posrany strasznie i równie wyszedłem posrany. BTW a w środę ustny polski o 14 się zaczyna, a ja wchodzę 3 od końca, jutro muszę napisać pracę wkońcu, jakoś wcześniej nie mogłem się zebrać, wiem, wiem - leń jestem :(. Edytowane 21 Maja 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) gościa na wózku i jego matkę, U mnie w klasie ktoś to miał, a województwo nieco inne :) Jutro oral z polaka o 14:30... idę się uczyć. Dziś dwie osoby z klasy udupili na polaku, babka jest podobną bardzo cięta i zadaje wybitne pytania mające zerowy związek z tematem :-| . Łisz mi lak.... macz lak :) Edytowane 21 Maja 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ja z dniem dzisiejszym zakonczylem mature na angielskim ustnym z 19pkt ;) Oznacza to ze wakacje juz mi sie zaczeły :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ja z dniem dzisiejszym zakonczylem mature na angielskim ustnym z 19pkt ;) Oznacza to ze wakacje juz mi sie zaczeły :D :D Nieźle :) Ja jeszcze środa... potem dzień wakacji, a potem 4 miesiące pracy... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Polski ustny 17:00 dzis. Wlasnie zaczynam wkuwac prace az do skutku (kawa tusipect kawa tusipect kawa tusipect) Szczerze zaczynam srac po gaciach bo wiem ze nic nie wiem na razie a mam do wykucia 4 strony [; Literature znam i pamietam co i jak ale wkuwanie wstepu i dupereli do textu sigh ... Zapomnialem juz jak to jest po 2 latach pracy a nie szkoly :( Ciezko sie skupic. Szybkie pytanie dotyczace amnestii: Czy jak sie nie zaliczy polskiego pisemnego i ustnego to amnestia obejmuje zarowno ustny jak i pisemny czy te 2 egzaminy so 'rozdzielone' ? Wiec jak wtopie ustny i pisemny to pipa z amnestii na Polski? Edytowane 21 Maja 2007 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 amnestia obejmuje max jeden przedmiot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 ... i chyba ustnych wcale nie obejmuje, ale mogę się mylić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) pozatym amnestia ustnych nie obejmuje ;> chyba ze sie myle :D edit faster Edytowane 21 Maja 2007 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 amnestia obejmuje max jeden przedmiot No tak 1 przedmiot ale polski ustny / pisemny to ten sam przedmiot. I nie wiem czy mam rozumiec przez to ze tak moze objac ustny + pisemny czy tylko 1 z nich albo tylko pisemny. PS. Kawa #3 in progress. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Aurora tylko Ty uważaj z tym wkuwaniem prezentacji na pamięc - to się średnio sprawdza;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 1 pisemny, giertychowka nie obejmuje ustnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Wiem under, nie jestem jednym z tych co na sile jada z 3z albo 4z... Prace rozumiem, literature takze, historycznie takze (temat o Zydach w xix i xx wieku) ale gorzej zeby to jednak bylo poukladane i jak zaczne mowic zeby to mialo wiekszy sens a nie beda mowic o A , potem o B i wroce do A ;d Angielski ustny 20/20 pomimo ze nie mialem pojecia jak to nawet wyglada chociaz akurat englishem to ja moge sie bawic z komisja, gdybym nie wzial sie za prace przez ostatnie 2 lata pewnie zaliczylbym Proficiency [; Pisemny min 65% bez pracy pisemnej (rozszerzone ofc), wos rozszerzony so so ale praca pisemna nadrobie jako ze w temacie bylem, a przez ostatnie 2 lata nie mialem w ogole stycznosci, tak samo z Polskim pisemnym. Nie moge powiedziec ze bylem slaby w szkole (3 Lo Unii Lubelskiej w Lublinie /cry) ale cuz, sytuacja byla taka ze wybralem prace anizeli dalsza edukacje przez ostatnie 2 lata. Nawet mi sie to znudzilo :P Chyba czas najzwyszy zaczac edukacje wyzsza anizeli zarabiac narazie 2.2k na reke [; Zapewne oplaci sie. @ ryba - /cry Nie pomyslalem wczesniej zeby amfe zalatwic :F Edytowane 21 Maja 2007 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 ja dzis o 10.55 na ustny polski :/ tylko kiepawo ze uczyc zaczelem sie wczoraj hehe ale dam rade, lac wode potrafie to mysle ze te 6 pkt bedzie. a na niemieckim ustnym bylem na takim kacu... ze glowa mala i tylko 17pkt :/ a zagielem egzaminatorki hehe zyczcie mi powodzenia a ja nie bede dziekowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...