kojeczny Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Jak bransoleta, to tylko z kopertą metalową. Broń Boże plastik - lubi się łamać, a potem zegarek tylko na złom. Seiko 5 to 300 zł. Casio Edifice - ja mam EFA-126, chwalę sobie, chociaż teraz myślę już o czymś może trochę ładniejszym, nowszym, droższym i na dłużej niż 3 lata 8O Edytowane 4 Lutego 2012 przez kojeczny 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Jak wygląda sprawa z Fossilami? Np. FS4616: sklep z zegarkami Top-Time.pl albo FOSSIL CH2738 Chodzi mi o trwałość, jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Chciałem się pochwalić rezultatem renowacji Atlantica Worldmastera mojego dziadka. Zegarek datowany na drugą połowę lat 50 czyli bite pół wieku ma na karku. Jakiś czas temu zacząłem szukać czegoś do garnituru czyli raczej okazjonalnego noszenia. Wtedy przypomniałem sobie, że takie coś leży gdzieś w domowych szufladach. Stwierdziłem, że oddam do renowacji: raz że wartość sentymentalna, a dwa że można mieć dobry czasomierz za ułamek ceny nowego Atlantica. IMO wyszło to bardzo ładnie. 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Eloszka wszystkim! Poszukuje zegarka z dobrym pulsometrem za max 400 zł, czyli najlepiej z marki Polar ewentualnie Garmin. Póki co znalazłem Polar ft4, ale szukam czy nie ma czegoś lepszego. Funkcja dane na komputer i gps to dla mnie zbtyteczny bajer. Istnieją jakieś inne ciekawe propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) maSTH212 - efekt wyjątkowy. Zegarek również. A mnie spotkała miła niespodzianka. Dostałem od żony piękny zegarek, który z rok temu zrobił na mnie wrażenie na półce sklepowej. Real foto Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Wygrałeś Jak już odkopane to Chciałem się pochwalić rezultatem renowacji Atlantica Worldmastera mojego dziadka. Zegarek datowany na drugą połowę lat 50 czyli bite pół wieku ma na karku. Jakiś czas temu zacząłem szukać czegoś do garnituru czyli raczej okazjonalnego noszenia. Wtedy przypomniałem sobie, że takie coś leży gdzieś w domowych szufladach. Stwierdziłem, że oddam do renowacji: raz że wartość sentymentalna, a dwa że można mieć dobry czasomierz za ułamek ceny nowego Atlantica. IMO wyszło to bardzo ładnie. Ja mam po dziadku cos takiego Podobno cos koło lat 30tych dokładnie nie wiem bo się nie znam. Troche zniszczony wizualnie ale mechanizm działa bez zarzutu Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Miazga. Po renowacji będzie cacuszko. Wysłane z Memo Pad HD 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Na szybko cyknałem fote kompaktem jak wyglada Omega na dzień dzisiejszy :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Miazga. Po renowacji będzie cacuszko. Wysłane z Memo Pad HD 7 ile taka przyjemność (renowacja) kosztuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja dałem circa 300, sporo zależy od stanu i co chcesz robić. Wysłane z Memo Pad HD 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja za przegląd mechanizmu, nasmarowanie i skórzany pasek dałem flaszke. Z zewnątrz ogarnąłem sam pastą Meguiarsa do auta Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 O, targowisko próżności. Nuże, dołączmy. Timex, modelu nie pamiętam, prezent kupiony w Aparcie i chyba to powoduje, że bliżej mu do biżuterii niż twardziela z jakiejś serii Casio Brutal Przemysławka. Niestety cyfrowych zegarków nie trawię, odkąd skończyłem 15 lat, zapewne byłyby dużo wytrzymalsze. Obecny oddałem już raz do zegarmistrza, kiedy wskazówki poluzowały się na ośkach, najpewniej na skutek jakiegoś uderzenia, którego nie przypominam sobie jako żywo. Nie miałem czasu czekać, aż Apart upora się z wysłaniem zegarka gdzieś w priedesswiatnyj tuman do swojego autoryzowanego serwisu, zegarmistrz wziął 40 zł i uwinął się w pół dnia. Funkcje, które ma, a których nie używam, to kompas głupiejący w pobliżu większej ilości metalu (ekhm...) i stoper. Funkcje, które ma i których używam, to druga strefa czasowa i datownik. Swoją drogą żeby do zegarka potrzebna była instrukcja obsługi ... Nie wziąłem z domu, coś niechcący nacisnąłem i teraz ta druga strefa czasowa to chyba jakiś Sachalin zamiast Europy Środkowej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzloc Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Witam, ja się zastanawiam, czy by nie kupić sobie tego zegarka http://alegratka.pl/ogloszenie/zegarek-cimier-classmatic-limited-22738661.html?h=568a5832d92bf6c5, ale może w tej cenie mielibyście do polecenia coś innego (lepszego)? W sumie nie bardzo się na tym znam, moge określić tylko czy dany model podoba mi się pod kątem wyglądu i ciężaru na dłoni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termosu Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Witam Mam zamiar zakupić zegarek g-shock i uwagę zwróciły mi te 2 pozycje:Casio GA-100-1A1 http://www.ceneo.pl/7325436 Casio DW-5600E-1V http://www.ceneo.pl/649837 Któś jest w ich posiadaniu i pomoże w wyborze?Chyba że macie coś ciekawszego do 400złPozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankarp Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Nie chcę zakładać akurat innego tematu tak wiec piszę tutaj.Szukam obecnie porządnego zegarka tak do 2000 zł. Mogę dać więcej ale aby był porządnie wykonany. Brałem pod uwagę Certinę oraz Tissota ale ostatecznie spodobały mi się dwa modele Doxy. Konkretnie: [spamerskie linki] Drugi jest trochę droższy ale jest na mechanizmie automatycznym. Ten pierwszy szczerze powiedziawszy bardziej podoba mi się z wyglądu ale jest na baterię. Co będzie lepsze? Edytowane 16 Czerwca 2015 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Ja prawie kupiłem to, tak mi się spodobał (skojarzył mi się z Submarinerem, moim marzeniem). Na szczęście szybko zmądrzałem i na drugi dzień mi przeszło. Promo w Rivierze w Gdyni. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez SEKS_INSTRUKTOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cyfer Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Nie chcę zakładać akurat innego tematu tak wiec piszę tutaj.Szukam obecnie porządnego zegarka tak do 2000 zł. Mogę dać więcej ale aby był porządnie wykonany. Brałem pod uwagę Certinę oraz Tissota ale ostatecznie spodobały mi się dwa modele Doxy. Konkretnie: [spamerskie linki] Drugi jest trochę droższy ale jest na mechanizmie automatycznym. Ten pierwszy szczerze powiedziawszy bardziej podoba mi się z wyglądu ale jest na baterię. Co będzie lepsze? Marka jest jak najbardziej w porządku. Doxa ma świetne zegarki z bardzo dobrym mechanizmem . W Polsce jest to trochę wyższa półka, za granicą jest dość średnia. Niemniej w tej grupie cenowej jest to chyba najlepsza możliwa opcja. Z tych dwóch zegarków na pewno zdecydowałbym się na ten na mechanizmie automatycznym. Będzie Ci służył dobrze spokojnie przez kilkadziesiąt lat. Edytowane 16 Czerwca 2015 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 jankarp i cyfer zaliczyli banana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1987kamil Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Szukam zegarka do 500 zł, męskiego, ktoś coś? Prostota i jakość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Bering Classic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1987kamil Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 dzięki, to na prezent dla brata, niezbyt mam czas szukać i wybierać, obczaje sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja prawie kupiłem to, tak mi się spodobał (skojarzył mi się z Submarinerem, moim marzeniem). Na szczęście szybko zmądrzałem i na drugi dzień mi przeszło. No a ja stałem się dzisiaj posiadaczem takiego divera : Canonem: Zdjęcie z klapka Z5: Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 No a ja stałem się dzisiaj posiadaczem takiego divera : Canonem: Zdjęcie z klapka Z5: Polecam. Nice. Zanurkujesz z nim na 200m? :) U mnie siedzi Lorus RT361DX9. Pierwotnie polowałem na RS961AX9 ale nie mieli na stanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 Nice. Zanurkujesz z nim na 200m? :) Ja w ogóle nie nurkuję. ;) Zegarek wybrany ze względu na mechanizm - L688.2 + wygląd. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Nowy zakup :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 A skarbowka wie za co to kupiles? Po drugie. Nigdy nie lubilem zegarkow tylko wskazowkowych. Musi byc wyswietlacz. Musi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Nikt Cię nie pytał o zdanie mikrobie. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Nowy zakup :) takie małe pytanie - wskażowki "świecą w ciemnosci" ? i co to za model puszki bo dosc fajnie wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Ja to bym raczej zapytal, czy idzie z niego godzine odczytac, bo tyle tych wskaznikow/wskazowek, ze nie wiadomo na co patrzec ;) (aby nie bylo, jestem zwolennikiem standardowych zegarkow, a nie uposledzonych el. namiastek) edit: - takie cudo w "70 zrobili i mimo takiej wszechstronnosci wytrzymywalo 3-6 miesiecy na 3 malutkich paluszkach, a teraz smartwatche ledwo pol dnia daja rade xD Edytowane 17 Listopada 2016 przez Małpożer 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) To ja mam pytanie. Szukam zegarka na co dzień wymagania: -chronograf -czarny -bransoleta -do 1K zł Jest kilka Casio Edifice np. ale jednego Edifice już mam wiec chętnie sprawiłbym sobie coś innego. Edytowane 17 Listopada 2016 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...