kamilo23 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 A czy nie lepiej tez wyłączyć kto jest online. Bo wydaje mi się że to tez obciąża serwer ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 I zniknie wtedy white screen po poście?Moze. Przy błędzie, który występuje tylko u niektorych i nie wiadomo czemu wszystko jest mozliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Teraz forum strasznie muli, przynajmniej u mnie, [rzykladowy czas ladowania strony - 17,9262 sec. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Biala strona jest chyba zwiazana z iloscia ludzi na forum. Gdy pisze posta rano czy wczesnym przedpoludniem wszystko jest ok. Gdy pisze posta wieczorem w 99% mam biala strone po napisaniu posta :/ Tak czy siak mam nadzieje, ze zmiana sprzetu i uaktualnienie silnika forum zniweluje problem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Nie. O 3 nad ranem ludzi w ogóle nie ma, a problem występuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Nie. O 3 nad ranem ludzi w ogóle nie ma, a problem występuje. w nocy jest robiony backup, tez czasem siedze o 3 nad ranem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) A będzie mechanizm automatycznie usuwający obrazki z cytatów? (Jeśli nie, to podsuwam wam ten pomysł. ;-) ) Miłe udogodnienie by to było. Edytowane 13 Marca 2007 przez Sysak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No już mnie krew zalewa. Co zmnieniam godzinę w profilu, to się zaś ustawia 1 h do przodu i jest źle. Wystarczy, że wyjdę z forum i Operę wyłączę i zamiast 22 jest godzina 23. Szlag by to trafił. Nie wiem czy ja newbie jestem, czy coś na forum jest. Bleeh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Nie jestes sam z tym problemem... ja juz przestalem walczyc, nie jestem Don Kichotem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A ja mam do tyłu :blink: i tez nic nie pomaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A ja mam dobrze i nawet przy zmianie czasu sam się zmienił..... Nie wiem. Wyczyscie cache, skasujcie cookies, formatujcie dyski. Cos z tego powinno pomóc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A ja mam dobrze i nawet przy zmianie czasu sam się zmienił..... Nie wiem. Wyczyscie cache, skasujcie cookies, formatujcie dyski. Cos z tego powinno pomóc :D że tak ujmę - pupa zbita SGJ - dysk wyczyszczony, po formacie i na Twoim poście jest 00:52, a na zegarku systemowym 00:26 :| WTF ?? pozdrawiam sansaba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) ekhm, ten tego :unsure: zadziałało chyba... Ale przeciez mamy czas letni ?? Czy nie :| ?? No nic, ważne że godzina lata juz oki. pozdrawiam sansaba Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez sansaba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Letni, nie letni, te dodatkowe ustawienia to sobie mozna.... Nigdy z nimi nie działało prawidłowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A nie można było tak od razu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Letni, nie letni, te dodatkowe ustawienia to sobie mozna.... Nigdy z nimi nie działało prawidłowo. Hmmm, no to ja jakiś fartowny jestem. Po raz któryś stawiam winde na swoim sprzęcie, nie wiem ile razy stawiałem winde czy linuxa na sprzęcie mojej Lepszej Połowy, do tego instalki na lapku (pomijam różną mnogość różnych sys u różnych ludzi stawianych ;) ) i first time miałem wałki z godziną na forum - po raz pierwszy w całej mojej karierze tutaj ;) :blink: BTW - coś chyba zdziałaliście w temacie white screena ?? U mnie nie wystąpił jak narazie po reinstalu (po poprzednich występował) - za to mi się pure na operze rozjeżdżało ale już oki ;) pozdrawiam sansaba Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez sansaba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Po ostatniej migracji forum pod Opera 9.2 po dodaniu odpowiedzi w dowolnym temacie przenosi mnie do bialego ekranu ;) Wszyscy o tym wiedza. Problem występował już wcześniej ,chociaż nie zawsze. Teraz co 2-3 post = biała strona. Trzeba czekać aż admini coś na to poradzą. Tak ale wtedy to bylo co 20-30 postow albo rzadziej a teraz co drugi mi sie tak zdaza. Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez Michaelius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Po ostatniej migracji forum pod Opera 9.2 po dodaniu odpowiedzi w dowolnym temacie przenosi mnie do bialego ekranu ;) Wszyscy o tym wiedza. Problem występował już wcześniej ,chociaż nie zawsze. Teraz co 2-3 post = biała strona. Trzeba czekać aż admini coś na to poradzą. Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zauwazylem dzis calkiem sporo zdublowanych tematow (albo nawet 3-4x), to tez zapewne ma zwiazek z serwerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 To przez "biały ekran". Niektórzy widząc biały ekran zaczynają odswiezac strone, wysyłajac tym samym kolejny raz temat/post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Przy dluzszych tematach np takich na kilka stron. Wyswietla mi 1szy post i niekeidy jest on dluuuuuuugi, nie dzieje sie tak w kazdym temacie tylko w niektorych :/ Gdzie moge zmienic ustawienia zeby tego nie miec?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 SQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) SQL error code: Date: Monday 23rd 2007f April 2007 09:18:01 PM purepc.pl tez nie dzialalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Restart serwera. Spoko - PPC będzie żył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mi od tego bledu sie ff rozwalil... nie moge go juz odpalic, nawet po restarcie, wiesza sie na stronie startowej, opera tez. Wtf ? ^_^ Jede obecnie na win98se, o dziwo IE dziala... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 co sie dzieje z Padu Padu Center aka PPC?? przed zmiana serka chodzilo szybciej i stabilniej a teraz loteria. braki odpowiedzi, ladowanie sie stron tak szybkie, ze mozna fajke zapalic i ogolnie lol. i nie wazna jest tu i pora i ISP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nic sie nie dzieje. Albo dziala dobrze albo wcale. A inych problemów typu wolne dzialanie nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 to widocznie mialem niebywale szczescie i trafilem stadium przejsciowe typu dziala, ale wolno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Nic sie nie dzieje. Albo dziala dobrze albo wcale. A inych problemów typu wolne dzialanie nie ma. To prawda, wczoraj podczas dyskusji w temacie o blokach Kyńka był 3 razy moment gdzie forum nie działało wcale. Z tym, że takie kilku(nasto) minutowe przerwy co kilka(naście) minut przeglądania forum nie ułatwiają. Wcześniej było lepiej. Teraz nie ma tylko błedów 500.... Zawsze jakiś progress. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 wczoraj najprawdopodobniej udało się wyizolować problem który powodował "znikanie" serwisu - pomocna okazała się mała modyfikacja używanego przez nas eacceleratora. Jeśli nadal jakieś problemy w działaniu/nie działaniu/powolnym działaniu by występowały - czekam na informacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...