marco Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 a ile ja wyslalem raportow? :evil: Nie starasz się 80 ;) A. Ilości od czasu migracji na obecny system raportów czyli jakoś od lipca ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 marco, czy mógłbyś rzucić jakieś info, co dzieje się ze skórką desert? Pamiętam, że były jakieś problemy z przeniesieniem jej na nowy silnik forum. Projekt został porzucony czy można się spodziewać powrotu króla? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 marco, czy mógłbyś rzucić jakieś info, co dzieje się ze skórką desert? Pamiętam, że były jakieś problemy z przeniesieniem jej na nowy silnik forum. Projekt został porzucony czy można się spodziewać powrotu króla? ;> Generalnie jest zawieszona do odwołania. Jeśli ktoś byłby zainteresowany jej przekonwertowaniem z stanu "działa w IPB 2.1" do "działa w 2.3" to chętnie udostępnię materiały i odwdzięczę się koszulką, kubkiem i smyczą Pure'a ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 nie wiem czy bylo , ale przy odczytywaniu PW , przy probie klikniecia na PurePC.pl - Forum Dyskusyjne , wyskakuje : przepraszaqmy nie ma takiej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 A. Ilości od czasu migracji na obecny system raportów czyli jakoś od lipca ;>No i to wiele wyjaśnia, bo coś mała mi się ta liczba wydawała ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 proba przejscia z oslej na glowna IP takie jak teraz efekt: http://screeny.pl/25076 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 proba przejscia z oslej na glowna IP takie jak teraz efekt: Dzięki - od dawna próbowałem ustrzelić ten błąd. Swoją drogą masz wyłączone ciasteczka czy coś z nimi zmieniane? Bo normalnie nie powinno doklejać identyfikatora sesji do URLa Chyba naprawione ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dzięki - od dawna próbowałem ustrzelić ten błąd. Swoją drogą masz wyłączone ciasteczka czy coś z nimi zmieniane? Bo normalnie nie powinno doklejać identyfikatora sesji do URLa Chyba naprawione ;) Z ciasteczkami jest wszystko OK, adresy wygladaja normalnie tylko jak ta strona wyskakuje to w adresie pojawia sie identyfikator sesji. Blad pojawial sie sporadycznie i jakis kwadrans po napisaniu posta dzialalo juz normalnie, wiec nie umiem powiedziec czy jest naprawione, bo od 11:20 blad sie nie powtorzyl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Co sie stało z czcionkami na forum, jakies dziwne małe teraz są. Czemu zmieniliście czcionkę. Poprzednia była ok. :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Co sie stało z czcionkami na forum, jakies dziwne małe teraz są. Czemu zmieniliście czcionkę. Poprzednia była ok. :sad:Jest o tym dyskujsa na testowym, jest temat wspomniany w polskich znakach a ty jeszcze tu o tym piszesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) nie zauwazyłem wczoraj było ok jeszcze... niezwłocznie przenosze sie do tamtych tematów Edytowane 10 Stycznia 2009 przez boxer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jest o tym dyskujsa na testowym, jest temat wspomniany w polskich znakach a ty jeszcze tu o tym piszesz... :wink: Nie dobry boxer! Napisał w najodpowiedniejszym temacie na forum, a skierowano go na testowe. Bo przecież tam się toczy TAKA dyskusja.... plóm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 :wink: Nie dobry boxer! Napisał w najodpowiedniejszym temacie na forum, a skierowano go na testowe. Bo przecież tam się toczy TAKA dyskusja.... plóm. Touche ;) Bardziej chodziło mi o to, aby nie prowadzić tej samej dyskusji w trzech miejscach na forum. No przezież wiesz jak to działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 No właśnie wiem. Testowe będzie skasowane w nocy i tyle będzie z tej wydumanej dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 :wink: Nie dobry boxer! Napisał w najodpowiedniejszym temacie na forum, a skierowano go na testowe. Bo przecież tam się toczy TAKA dyskusja.... plóm. Testowe to pierwszy dział, do którego zaglądam po wejściu na forum ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) A mnie wystarcza Firefox i możliwość powiększenia strony jak i czcionki . Chociaż to nie do końca wygodne, bo przy okazji strona się rozjeżdża na boki. Ale domyślnie ustawione jest troszkę nieczytelna. Czcionka jest IMO za mała. Do tego nie odznacza przeczytanych postów w danym temacie. Nie zmienia się kolor koperty (Pure Niebieski ) koło tematów, zaraz po przeczytaniu ostatniego posta. Niby to szczegół, ale np już dziś parę razy mnie to zmyliło. Można zerknąć na kolumnę "Ostatnia akcja", ale po co jak tak wygodniej. No i wspomniany IPS Driver Error na samym dole. Dziś rano też miałem problemy z wejściem na forum, bo wywalało błąd 504 Gateway Time-out. Ale teraz już jest ok. Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Znowu się zaczyna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) A u mnie nie działa go to last unread tzn posty przeczytane są nieprzeczytanymi z dnia dzisiejszego ;) ff.3.ziro.pińć Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Arni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 U mnie jest to samo, na dowolnej przegladarce - nie oznacza prawidlowo przeczytanych postow. Godzina: dowolna, IP: nie wiem, ale na pewno wiecej niz jedno ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 U mnie jest to samo, na dowolnej przegladarce - nie oznacza prawidlowo przeczytanych postow. Godzina: dowolna, IP: nie wiem, ale na pewno wiecej niz jedno ;) mee to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wlasnie zauwazylem, ze na Operze 9.63 oznacza tematy jak trzeba (znika ikonka nieprzeczytanych postow po odwiedzeniu tematu). Mam tez normalne czcionki i nie mam "IPS Driver error" na dole. Czyzby naprawione? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Czcionki wróciły do normalnych :) I posty też już oznacza dobrze. FF 3.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wszystko wróciło do normy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Nie śledzę tematu, więc nie wiem czy taki probłem był już opisywany. Otóż na Operze 9.5, gdy chcę wysłać PW do kogoś, to po wpisaniu wiadomości i tematu i kliknięciu wyślij, okno z wiadomością się czyści i wyświetla się błąd: "Wiadomość nie została wysłana - nie wpisano wiadomości", czy coś w tym stylu. Edytowane 14 Stycznia 2009 przez thuGG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Czyżby jakiś problem z serwerem? Nie mogłem wejść ani na forum, ani na purepc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 brak mozliwosci odpowiadania/zakladania nowych tematow w dziale: PurePC.pl - Forum Dyskusyjne > Sprzęt i Podkręcanie > Karty Graficzne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Bo tam ma być, masz u góry kategorie kart graficznych i tam zakładaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Czy Wy też macie liczbę stron tematu pod postem pierwszego usera ? edyta: thx działa Edytowane 17 Stycznia 2009 przez stolara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Z prawej strony pierwszego postu przycisk Opcje -> Przełącz na Standardowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 http://img144.imageshack.us/my.php?image=aaavu9.jpg 1 odpowiedź. 0 wyświetleń? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...