marco Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Na chwilę obecną nope. Na chwilę obecną testujemy IPB 3 i jeśli w nim też będzie ładnie się komponowało to wrócimy do tematu w momencie migracji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 A ta migracja to na kiedy przewidywana? Po wyjściu finalnej trójki czy już w betę wchodzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 A ta migracja to na kiedy przewidywana? Po wyjściu finalnej trójki czy już w betę wchodzicie? Jak uznamy, że jesteśmy gotowi i oprogramowanie jest gotowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Detal: W skórce rooq w poście linki nie odróżniają się od tekstu. (Dopiero jak się na nie najedzie kursorem) Dajcie im inny kolor. Edytowane 21 Maja 2009 przez Sysak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Da się wyłączyć ten podgląd pierwszego posta na każdej stronie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Da się wyłączyć ten podgląd pierwszego posta na każdej stronie ? Nawet w tym temacie jest odpowiedź na to pytanie. Edytowane 23 Maja 2009 przez panfranek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Nawet w tym temacie jest odpowiedź na to pytanie. Przestawiło się na linearny, zawsze lepsze to niż drzewo. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Jeśli ktoś jest zainteresowany to na: http://forum3.purepc.pl jest testowa instalacja nowego silnika forum z przeniesioną bazą sprzed kilku dni, więc można się logować loginem i hasłem takim jak na rzeczywistym forum. Oczywiście to są wczesne testy, masę rzeczy nie działa, działa źle, inaczej czy dziwnie. Mogą być pady zupełne, wyłączenia, spowolnienia i takie tam - testujemy różne rzeczy. Migrować będziemy na pewno, ale nie jest to kwestia tygodni tylko raczej miesięcy. Fajnie będzie zrobić to w 3 kwartale, ale jeśli będzie to 4Q to też tragedii nie będzie. Wiele rzeczy jest w nowej wersji wreszcie zrobione sensownie i nie trzeba do podstawowych funkcjonalności dokładać masy haków i cudować, żeby jako-tako działało, co mnie osobiście bardzo cieszy, gdyż obniża ilość własnych poprawek które trzeba supportować (a mamy ich bardzo dużo poczynając od silnika wyszukiwania który jest zupełnie inny od tego z domyślnej dystrybucji przez system raportów kończąc na pewnych usprawnieniach moderacyjnych). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Proszę o ustawienie testowego w 3.0, bo nie ma gdzie potestować pisania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Proszę o ustawienie testowego w 3.0, bo nie ma gdzie potestować pisania. Można pisać gdzie się chce, spokojnie, nikt nie będzie warnów z tego tytułu wystawiał (chyba, że testowych ;). Rzeczywiście testowe na testowym forum nie działa, nawet nie wiem czemu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Forum i wortal ledwo zipią - tylko u mnie, czy jakaś awaria? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 (edytowane) adblock tymczasowo włączony, można się zaje*ać, gdy wszystkie zakładki stoją w jednym miejscu: "oczekiwanie na ad.purepc.pl" Edytowane 25 Maja 2009 przez kwasior500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Forum i wortal ledwo zipią - tylko u mnie, czy jakaś awaria? Nie zauważyłem problemu na monitoringu. Czy możesz potwierdzić czy nadal problem występuje i jeśli tak to prosiłbym o więcej danych: * dokładna godzina przynajmniej jednej próby wejścia * IP * mile widziany traceroute/mtr adblock tymczasowo włączony, można się zaje*ać, gdy wszystkie zakładki stoją w jednym miejscu: "oczekiwanie na ad.purepc.pl" Patrząc po stratach na ostatnich hopie do Ciebie to albo masz spory problem z łączem, albo torrenty lecące na max'a ;) Zobacz proszę przy nieco mniejszym obciążeniu łącza ;> EDIT: Ponieważ są skargi na ad.purepc.pl dodałem dodatkowe monitorowanie bazy danych na partycji który "napędza" ten serwer. Wyniki raczej późnym wieczorem, musi być jakiś większy ruch, żeby coś z nich dało się sensownego wyczytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 @ marco - Problem trwał ~10 minut, już wszystko w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 @ marco - Problem trwał ~10 minut, już wszystko w porządku.NIe ~10 minut tylko kilka godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Dzisiaj rzeczywiście problemy są i potwierdzamy. Niestety padł zaliczyły wszystkie usługi google od których częściowo zależymy i zanim dojdzie timeout to chwilkę to niestety trwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Google padlo, na chwile wstało i znowu własnie padło.... w dodatku w najgorszym mozliwym momencie. Bez ABP nie idzie w tej chwili przeglądarki uzywac bo na kazdej stronie stoi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 A to dziwne, bo ja na Safari nie zanotowałem nawet najmniejszego problemu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) panowie ja rozumiem cenzure na wulgaryzmy ale slowo ciach!ly ( pie.rdoly ) to chyba lekka przesada Edytowane 28 Maja 2009 przez Pietia(lania) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) Cenzurowane są wszystkie słowa zawierające pie.rdo. Troszkę przesada z tymi pierd.ołami :) Edytowane 28 Maja 2009 przez kwasior500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 panowie ja rozumiem cenzure na wulgaryzmy ale slowo [ciach!]ly ( pie.rdoly ) to chyba lekka przesada Oj czepiasz się. Podchodzi pod część innego wyrażenia i dlatego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Czyzby wcielo przyklejony temat o Radeonach 4870/4850 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) http://forum.purepc.pl/Smietnik-f11/Ati-Ra...tml&hl=4850 wyszukiwarka go znajduje, jednak odpalić go się nie udaje edit. coś się naprawiło Edytowane 1 Czerwca 2009 przez kwasior500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 tadaa.wav Wiedzialem ze cos smietnik za duzy sie zrobil. Sry za pewne nieprawidlowosci w czyszczeniu ale krew mnie zalala jak zobaczylem ATI/Nvidia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jaka znowu cenzura - pierdoły :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Coś się dzieje z tym tematem, bo co chwilę się otwiera i zamyka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Coś się dzieje z tym tematem, bo co chwilę się otwiera i zamyka ;) Temat jest cały czas zamknięty. Po prostu moderacja i administracja ma możliwość pisania w zamkniętych tematach. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zdaję sobie z tego sprawę, ale jaki jest sens dalej to ciągnąć? Każdy się wypowiedział i niech temat pójdzie do archiwum czy gdzie tam uważacie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zdaję sobie z tego sprawę, ale jaki jest sens dalej to ciągnąć? Każdy się wypowiedział i niech temat pójdzie do archiwum czy gdzie tam uważacie.. Tu nie ma czego ciągnąć i ciągnięte nie będzie. Dlatego też i temat jest zamknięty. Po prostu została przedstawiona ostateczna decyzja odnośnie sporu. A temat zostanie, jako nauczka i instrukcja obsługi dla przyszłych ewentualnych bojowników o wolność i demokrację. ;] I na tym koniec. W tym temacie również. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatt Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam a mi sie stalo takie cos ze jest pierwsz post a pod nim jakby zbior wszystkich postow - - zzizzy Ech... Weź tego BloodIrona - co ma czerwone PCB d... 10 kwi 2009, 11:16 - - maxymili Co do pcie2.0 to daje tyle, że jest większe napi... 10 kwi 2009, 11:36 - - qos taa ;] bios jest - http://www.biostar-usa.com/app/... 11 kwi 2009, 11:27 - - Gi3r3k Brałbym P5Q-E, do kupienia w granicach 500zł. N... 11 kwi 2009, 11:39 - - qos P5Q-e ma niestety problemy z wysokim FSB. Teraz zn... 15 kwi 2009, 19:11 - - maxymili W 3850 264mb była zauważalna. W 4870 512 i fullh... 16 kwi 2009, 15:05 - - qos Tak wiec p35 odpada Rozgladajac sie za plytami w... 20 kwi 2009, 15:58 - - Fredek Hmm generalnie X38 to bym nie brał, jakoś specja... 21 kwi 2009, 21:29 - - golojg różnica między pci-e 1.1 a 2.0?? hmm jakieś 1-... 21 kwi 2009, 21:44 - - qos No i udało sie - teraz mam wybór - ta DFi na p35... 8 cze 2009, 23:31 |- - qos bump! Pomózcie 14 cze 2009, 12:09 - - buziaczek weź dfi dk p45 t2rs plus, sam mam taką i mogę �... 14 cze 2009, 12:48 - - mobot ja bym polecil p5b dlx [allegro] ew premium [esc].... 14 cze 2009, 14:13 - - qos No teraz dla mnie w grze pozostały Te dwie DFI - ... 14 cze 2009, 15:09 |- - buziaczek p45 jest wykonane w niższym procesie technologicz... 14 cze 2009, 15:30 Jak zrobic aby normalnie byly wszystkie posty widoczne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...