marco Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jest problem z wklejaniem linków z Chrome: Fractal Design Tesla 550W - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Z jakiej skórki korzystasz? Czy używasz zwykłego edytora postów czy tego WYSIWYG? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Pure-red i tego na szybką odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Co z tym pogrubianiem nazw tematów z nowymi ub nieprzeczytanymi postami? Brak pogrubienia występuje na wszystkich skórkach. Było bardziej przejrzyściej wtedy. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Właśnie na drugiej przeglądarce zaczaiłem, że nie bangla mi przełączenie skóry dla niezalogowanego. Daje się co prawda przełączyć z surface na ipboard, ale to jednorazowa zmiana i po wejściu w dowolną nową stronę z powrotem jest surface. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Polska trudna jenzyk Witaj ..., Niniejsza wiadomość jest automatycznym powiadomieniem o operacji wykonanej na Twoim post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Właśnie na drugiej przeglądarce zaczaiłem, że nie bangla mi przełączenie skóry dla niezalogowanego. Daje się co prawda przełączyć z surface na ipboard, ale to jednorazowa zmiana i po wejściu w dowolną nową stronę z powrotem jest surface. Generalnie dla niezarejestrowanego ma być tylko surface z maksymalną ilością reklam ;) Polska trudna jenzyk Sam wiesz jak kijowo wyglądają tłumaczenia w ipb i że nie wiedzą, że istnieją takie dziwne języki gdzie rzeczownik się odmienia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 A tego twora "Similar Topics " "No similar topics were found" przetłumaczyc idzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Jak w obecjen wersji wlaczyc obserwacje tematu? w niektorych tematach mam ladny button "wylacz obserwacje tematu" ale za chiny nie moge znalesc w temacie nieobserwowanym miejsca w ktorym moglbym to zrobic. kiedys z tego co pamietam bylo "opcje tematu" czy jakos tak zaraz obok szukajki. O 10.1 i CleanCut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 (edytowane) U samej góry danego topiku jest przycisk "Obserwuj temat" Edytowane 26 Czerwca 2010 przez rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 U samej góry danego topiku jest przycisk "Obserwuj temat" serio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Właśnie chciałem napisać, że na skóce CleanCut nie ma przycisku "Obserwuj temat". W pewnym momencie zrobiło mi się tak, że w niektórych tematach miałem ten przycisk, a w niektórych nie. Potem już w ogóle nie go nie było. Myślałem, że to coś z ustawieniami konta, ale wystarczyło zmienić skórkę i przycisk wrócił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Czy ktoś wie dlaczego nie mogę edytować swoich postów na FF v3.6.4 ? Najnormalniej w świecie nie ma przycisku do zatwierdzania zmian, związku z czym musiałem tego dokonać na IE8 co mnie raczej zmartwiło ;/ Skórka: Light Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Czy ktoś wie dlaczego nie mogę edytować swoich postów na FF v3.6.4 ? Najnormalniej w świecie nie ma przycisku do zatwierdzania zmian, związku z czym musiałem tego dokonać na IE8 co mnie raczej zmartwiło ;/ Skórka: Light Pokaż zrzut ekranowy, u mnie ok na FX 3.6.4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Pokaż zrzut ekranowy, u mnie ok na FX 3.6.4 Proszę bardzo: FF v3.6.4 : http://img13.imageshack.us/img13/5200/ff3y.png IE8 : http://img31.imageshack.us/img31/7734/ie8u.png Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Masz otwarty box Emotikony - zamknij go X-em w górnej części. Było już wcześniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Masz otwarty box Emotikony - zamknij go X-em w górnej części. Było już wcześniej ;) Hym klikanie w ten krzyżyk (rozumiem lewy górny róg) nic nie daje, znaczy klikam i nic się nie dzieje ;/ EDIT: Ok udało się, klikanie w krzyżyk nic nie daje ale włączenie Box'a z Emotikonami i jego wyłączenie "magicznie sprawiło" iż klawisz zapisu się pojawił. Problem polega na tym iż tą czynność muszę powtarzać za każdym razem jak chce jakiś post edytować (np. ten i teraz) ;/ Edytowane 27 Czerwca 2010 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 To już chyba wina skórki forumowej.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) To już chyba wina skórki forumowej.. Na szybko sprawdziłem inne skórki i cholera wszędzie mam to samo, na niektórych było widać górny kawałek klawiszy ale nigdy całych. Nie wiem czemu ale zawsze jak dam edycje mam ten kawałek box'a od emotikon u góry przez co klawisze od zapisu/anulowania są niewidoczne. Co ciekawe na IE8 nie ma tego problemu, może coś mi się w FF namieszało, z resztą z byt mała "pierd-oła" aby walczyć, nic mi się nie stanie jak sobie kliknę w ikonkę od box'a emotikon aby mi się klawisze pojawiły, po prostu na początku mocno się zirytowałem jak nie mogłem zapisać swoich zmian z powodu braku klawisza ;) EDIT: O kurcze właśnie się dowiedziałem że "pierd-oła" to przekleństwo ;) Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Sprawdzałem na Safari (skóry IP.Board i Light) i ten problem nie występuje. Najwyraźniej jest coś nie tak konkretnie na Twojej instalacji FireFoxa - może to dobra okazja wypróbować czegoś z WebKitem? Duża część popularnych pluginów FF ma swoje odpowiedniki ;) Co do 'ciach!ły' to najwyraźniej filrt jest ustawiony w postaci 'ciach!*'. Wątpie, żeby chodziło o to konkretne słowo mimo tego, że nie jest szczególnie eleganckie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Sprawdzałem na Safari (skóry IP.Board i Light) i ten problem nie występuje. Najwyraźniej jest coś nie tak konkretnie na Twojej instalacji FireFoxa - może to dobra okazja wypróbować czegoś z WebKitem? Duża część popularnych pluginów FF ma swoje odpowiedniki ;) Co do 'ciach!ły' to najwyraźniej filrt jest ustawiony w postaci 'ciach!*'. Wątpie, żeby chodziło o to konkretne słowo mimo tego, że nie jest szczególnie eleganckie. Usunięcie wszystkich ciasteczek dla "forum.purepc.pl" naprawiło problem, trzeba było tylko dojść do tego że to wina mojego FF. Natomiast co do wyżej wymienionego słowa wybacz iż uraziłem twoje poczucie estetyki tak mało elegancki słownictwem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopler Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) Zróbcie wreszcie coś z tą datą! * 1261516566* przez mechl!k * 1152738839* przez kszonek Proszę :) Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Szopler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 to jak będzie zmiana koloru tła informacji o edycji postu przez użytkownika? - skórka deflection Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Te opcje znajdowały się w ustawieniach (główne ustawienia -> Wyszukiwanie). W tej chwili wyświetlanie jest "jako forum" i jako przykład wystarczy "nowa zawartość". Wyświetlanie "jako lista" pokazywało tylko temat (+ mniejsza ścieżka z działami) oraz informacje o ostatniej wypowiedzi, bez zbędnych dla mnie informacji o autorze tematu czy liczbie wypowiedzi. Różnice pokaże na screenach: Wyświetlanie jako lista (to czego nie ma) lista Wyświetlanie jako forum (tak jest) forum Niedobre IPB usunęło to całkowicie i o ile nie pojawi się jakiś dodatek, to nie będzie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 jak w temacie... nie wydaje wam się że troche ten czas oczekiwania jest nieco przydługi? rozumiem jeszcze antyflood podczas pisania postów... jakoś to się przeżyje, ale podczas wyszukiwania wyrażeń to juz jest paranoja. np wpisze sobie "komputer" i zapomne wpisac "PC" musze czekac 120 sek chyba że ten czas ma za zadanie zniechęcenie uzytkowników do korzystania z wyszukiwarki bo napewno ( przynajmniej na mnie )to działa - wtedy rozumiem to i nie mam do tego żadnego ale... ...ale spróbuj cokolwiek wyszukać i chociaż raz bez nerwów przeczekać te 120 sek na wyszukanie kolejnej frazy - polecam. Nie znam się za bardzo na IPB i jego szybkości, ale taki czas oczekiwania ma chyba za zadanie odciążyć troszkę forum. 120 sek to faktycznie troszkę długi odstęp, ale że rzadko korzystam z wyszukiwarki i tylko jak szukam czegoś konkretnego. To mnie to akurat tak nie przeszkadza. Też troszkę marudziłem w tym temacie, ale głównie o szybkość działania forum. Naprawdę te czy inne duperele mniej mi przeszkadzają niż mulenie forum. A od jakiegoś czasu widzę wyraźną poprawę w szybkości wczytywania forum. Mam nadzieję, że tak będzie przez cały czas, bo na obecną chwilę pracuje mi się bardzo komfortowa. Podziękował! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Skorka Light, Opera 10.60, teraz, IP jak w poscie: Klikam na Uzytkownicy, potem na M, scrolluje na dol, klikam w strone nr 3 i laduje na stronie glownej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 w dalszym ciagu na skorce clean cut nie ma przycisku "sledz ten temat" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Żeby nie było - nie rzucam sie, nie atakuje, informuje o bugu (zapewne). Mianowicie chodzi o podpis. Jeśli cały podpis obejme się centrowaniem, to na środku znajdzie się tylko pierwsza linijka. Nie było tak wcześniej, może da sie to poprawić. Skórka Pure-Red jak coś. Centrowanie całości w temacie działa ok, tylko w podpisie nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Sprawdziłem na IP.Board i nie ma z tym problemu. To pewnie bug tego skina-pomyłki, Pure-Red. Ja nie wiem dlaczego jest on nadal dostępny przy takiej ilości zgłaszanych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Czemu jak kliknę zakładkę Użytkownicy, to pokazuje mi mój profil? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...