zzizzy Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie działa np. żaden link do produktu w esc.pl - obcina po ";": Spróbujcie. edit. Teraz faktycznie nie obcina. Link też jest nieaktualny, tu zawaliłem. Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 U mnie link wydaje się cały i taki jest po wczytaniu strony esc.pl, ale strona zwraca, ze nie znaleziono produktu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Wy nie podajecie mimo mojej prośby kompletu danych...A na GG zagladasz? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A na GG zagladasz? ;) Mam poblokowane porty ;) Jak już robią spy/adware to powinni brać przykład ze Skype'a jak się maskować z ruchem, żeby wkurzać IT ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zróbcie w końcu jakieś wyróżnienie linków na skinie rooq!!111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) Opera 9.52, styl forum IPB Default: W przypadku kiedy nie zagłosuję w ankiecie, a chcę zobaczyć jej wyniki (poprzez "Pokaż wyniki") strona się jedynie odświeża. Wyniki pokazuje dopiero po oddaniu głosu. Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Może i nie są to błędy z samym forum, ale znalazłem kilka błędów w regulaminie ;) II. 9 (zamiast obrazka "edycja" dano "raport") VII. 6 (ikona "PW" zamiast "cytuj") VI. 3b (link nie przenosi do indeksu gier) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) Rozumiem ze 'go to last unread' nie zostanie naprawione ? :> Juz piec miesiecy prawie czekamy, a konca nie widac :-| Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez Cmx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Rozumiem ze 'go to last unread' nie zostanie naprawione ? :> Juz piec miesiecy prawie czekamy, a konca nie widac :-| http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3063676 oraz poprzednie moje posty w tym temacie z dowodem, że działa a problem jest w niedorobionych przeglądarkach: http://www.screencast.com/users/marcoos/fo...20-e7dbd823631e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Pierwszy link wywala do glownej... Opera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 FF 2..16 i IE też wywala na główną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 maco stosując się do Twojej prośby: 8:34 - 213.134.177.154 - Opea 9.52 built 10103 - gotolast unread w jakimkolwiek wątku wciąż niedziała :( Strasznie nieprzyjemnie sie forum czyta bez tej opcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?sh...t&p=3063676 oraz poprzednie moje posty w tym temacie z dowodem, że działa a problem jest w niedorobionych przeglądarkach: http://www.screencast.com/users/marcoos/fo...20-e7dbd823631e 9:49 - 89.228.79.112 - ff 3.0.1 - pierwszy link nie działa, go to last unread nie działa, przechodzenie do stron z tematu nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 10:33 - 83.4.152.103 - Opera 9.52 Z przechodzeniem między stronami w temacie nie ma problemu, powyższy link prowadzi na stronę główną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Kiedy w koncu zacznie dzialac goto last unread? Zaczyna mnie to coraz bardziej irytowac. :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamnick Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?sh...t&p=3063676 oraz poprzednie moje posty w tym temacie z dowodem, że działa a problem jest w niedorobionych przeglądarkach: http://www.screencast.com/users/marcoos/fo...20-e7dbd823631e Ekhm... Nie chce wdawac sie w polemike z Administracja, ale... Skoro klient (w tym wypadku user, a w zasadzie juz dziesiatki userow...) mowi, ze nie dziala, to znaczy ze problem naprawde istnieje. Porzadna firma (czyli PurePC...) stara sie problem naprawic/usunac/zaproponowac inne rozwiazanie... Starania napewno sa (dziekujemy marco) tylko efektow nie widac... BTW - u mnie "go to last unred" tez nie dziala + nie dzialaja linki (przenosza na glowna forum...): Opera 9.52 IP: 92.61.198.120 Czas: nie podaje, gdyz jest to stan permanentny... Coz, wygodnie podpisac bledy haslem "niedorobione przegladarki"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?sh...t&p=3063676 oraz poprzednie moje posty w tym temacie z dowodem, że działa a problem jest w niedorobionych przeglądarkach: http://www.screencast.com/users/marcoos/fo...20-e7dbd823631e To moze napiszesz dlaczego na kazdym innym forum "IP.Board" jakie odwiedzam nie ma tego problemu ? Wystepuje on tylko tutaj, czyli cos namieszaliscie w kodzie... Niedziala na kazdej operze i na kilku firefoxach... Czyli wychodzi na to ze ani opera ani firefox sa niedorobione... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Firefox 3 jest "dorobiony" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Niestety ja wole opere. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Kiedys mi to wytlumaczly sgj ale chyba nie chce mi sie teraz szukac po archiwum kadu siedzac na xp [; Na przyszlosc - isc do ostatniego posta... sgj jak sie nazywa ten shit na ktorym nic nie dzialalo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Firefox 3 jest "dorobiony" :)Wygląda na to, że pobrałem niedorobioną wersję z oficjalnej strony? Może są jakieś mody żeby przeglądarka była już dorobiona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Może warto dodać nowe pod fora do działu procesory i płyty główne, mam tutaj na myśli np. "socket 1160 i 1336", bo raczej nie ma gdzie tego zakwalifikować do istniejących, zupełnie nowa platforma. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 I wtedy przenieść kilka tematów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 kto robi te banery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Na pewno nie my ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ja logo ppc widzę ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Wygląda na to, że pobrałem niedorobioną wersję z oficjalnej strony? Może są jakieś mody żeby przeglądarka była już dorobiona? Masz niedorobioną przeglądarkę lub naładowane rozszerzenia które ją psuja. Chcecie film ja kdziala przechodzenie do nieczytanych postów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Chcecie film ja kdziala przechodzenie do nieczytanych postów? Da. Wybieraj czy chcesz nam pokazac Opere na HomeEdition czy Opere na 8.04 64bit [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Masz niedorobioną przeglądarkę lub naładowane rozszerzenia które ją psuja. Chcecie film ja kdziala przechodzenie do nieczytanych postów?No tak, moja przeglądarka jest przeładowana adblockiem i tab mixem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Da. Wybieraj czy chcesz nam pokazac Opere na HomeEdition czy Opere na 8.04 64bit [;Opera jest niedorobina. Przechodzi na strone ale nie skacze do posta. No tak, moja przeglądarka jest przeładowana adblockiem i tab mixem...adblock akurat moze byc problemem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...