Skocz do zawartości
Gość Łukasz Tkacz

Ankieta Dotycząca Moderatorów

Moderatorzy PurePC  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którego z moderatorów uważasz za złego zgodnie z treścią

• andriu
      0
    • benek
      0
    • costi
      0
    • Crosis
      8
    • Dijkstra
      0
    • Domik
      4
    • fipa
      13
    • gnz
      0
    • Heat
      1
    • jonathan
      1
    • mechl!k
      2
    • MKa11
      2
    • Orgiusz
      8
    • RaF
      0
    • Sikor
      6
    • Varrol
      0
    • wunat
      2
    • xan
      0
    • zavader
      2
    • żaden z nich
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Korzystając z okazji chciałbym zaprotestować przeciw :

- Edytowaniu mojego siga (oczoyebne seti@ppc było wszak większe)

- Usuwaniu głupot wypisywanych na laptopowym podforum pod wpływem miłości mej jedynej prawdziwej ;)

Oraz nie przydzielaniu mi za to nagród odpowiednich. Dobry mod = martwy mod ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam zarobiłem % od 3 moderatorów. Ale prawda jest taka że do żadnego z nich nie mam żalu teraz. No może do tych 20% z tematu nuda...(liczę że w końcu one znikną ,ale nie zapeszajmy ;) ) ,ale w sumie mogłem tam nie pisać i problemu by nie było. ;)

No i teraz tylko patrzec jak ktos wyskoczy ze % mozna dostac za nic.

Uważnie dobieraj słowa ,bo zaraz siala tzn. SamoDobro się tutaj zjawi ;) Tak całkiem poważnie to na każdym forum trzeba się liczyć z takimi co uważają się za niesłusznie ukaranych. Tak już jest i to chyba jeden z minusów bycia moderatorem.Czyli użeraniu się z takimi "userami"

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam zarobiłem % od 3 moderatorów. Ale prawda jest taka że do żadnego z nich nie mam żalu teraz. No może do tych 20% z tematu nuda...(liczę że w końcu one znikną ,ale nie zapeszajmy ;) ) ,ale w sumie mogłem tam nie pisać i problemu by nie było. ;)

Uważnie dobieraj słowa ,bo zaraz siala tzn. SamoDobro się tutaj zjawi ;) Tak całkiem poważnie to na każdym forum trzeba się liczyć z takimi co uważają się za niesłusznie ukaranych. Tak już jest i to chyba jeden z minusów bycia moderatorem.Czyli użeraniu się z takimi "userami"

No tak zwłaszcza takimi jak ja ! Nie dość że się koleś w robocie nudzi to jeszcze za darmo % mu dają toż to już przegięcie ! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymać nerwy na wodzy, pilnować samego siebie, nie czepiać się za byle co i kultura przedewszystkim a niebedzie problemów, i moderzy będą przyjaźniejsi. Po to mamy te forum aby sobie pomagać i ma być miło ; ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 10% ale..... z chęcią Ci je oddam Mardok :D

Aha, Panowie moderatorzy, 27 maja mam urodziny :D :D :D

Też mogę oddać, cena konkurencyjna [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż temat przerodził się w rzekę marzeń o %. Ja tylko mogę narzekać na to ze Crosis uwziął się na moje sigi :D a Domik chyba byłem w złym miejscu. :wink:

Ale i tak tu będę trwał. A co do tej kosy Sikor to dlatego że płetwa ma jakieś podteksty. B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Co do tematu, jak dla mnie moderatorzy "odwalają" kawał dobrej roboty. Nie ma tutaj trollowania, dzieci neostrady, napalonych nastolatkow ani innych "cLicKajOnCyh!!" userów. Forum jest czytelne i przejrzyste, wlasnie dzieki robocie moderatorow. To się ceni. Jest ład i porządek. Jesli ktos narusza ten porzadek rzeczy to dostaje %, proste ;)

A moderatorzy robią sobie DUŻY OT w tym temacie :lol:

Jak za nic

Blagal [;

Aha!! I zeby nie bylo!!

Jestesmy hetero ale weseli [;

A jak będę błagał o zdjęcie procentów to co?? :P

Sądziłem że moderatorzy są bi [;

O, właśnie, Sikora coś nie widać na forum, ale lepiej nie wywołujmy wilka z lasu :wink:

A w tym temacie to nie widziałeś postów Płetwy?? :huh: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...