Gość Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 haha konsolka ma byc dla rozrywki [; wybieram Wii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Wielki bal. Facet tańczy z babka i pyta ją: - Przespałaby się pani ze mną za 5 milionów dolarów? Babka oburzona: - No wie pan ! Facet nie zrażony: - Prosze pomyśleć: 5 milionów dolarów gotówką! - Ależ, jak można!... - 5 milonów zielonych, wolne od podatku! Po chwili kobieta wzrusza ramionami. - No, ostatecznie... Facet kiwa głową. - A za 5 dolarów? Kobieta znowu oburzona: - Za kogo pan mnie ma?! - No, to już ustaliliśmy, teraz się targujemy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 http://wiadomosci.wp.pl/OID,14444500,wid,8...mp;ticaid=12d2b :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Tak jakos mi sié skojarzylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
av8 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 no to kontynuacja, vin zanim urosl http://videos.greenshines.com//papuaga/vindiesel.flv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Z cyklu: o3mane mailem... Przyjeżdża Kaczyński z wizytą do Benedykta. Jest miło i sympatycznie Benedykt pyta: B: A jak tam u Was po wyborach? K: Wszystko w jak najlepszym porządku Ojcze św. Wyborcy zadowoleni, szczęśliwi. Mówią że takiej Polski chcieli. Ojciec Święty pokiwał głową, uśmiechnął się i pokazał Kaczorowi 6 palców B: A jak tam u Was z bezrobociem? K: Doskonale Ojcze Święty. Jest tak dobrze że młodzi ludzie już zaczynają wracać do kraju z emigracji. Zarobki super, pracodawcy gwarantują doskonałe warunki zatrudnienia. Ojciec Święty znów pokiwał głową uśmechnął się i pokazał Kaczorowi 6 palców B: A co w szkolnictwie ? K: Wspaniale. Minister sprawdził się doskonale. Dzieciaki zadowolone chcą nawet w sobotę i niedzielę chodzić do szkoły. Ojciec Święty pokiwał głową uśmiechnął się i znów pokazał Kaczorowi 6 palców. Wizyta się zakończyła Kaczyński wrócił do Polski i swych obowiązków. Jednak sprawa pokazywanych 6 palców nie dawała mu spokoju. Wybrał się więc do Glempa i pyta: K: Prymasie byłem u papieża opowiadałem mu co w kraju, a ten na każdą moją odpowiedź pokazywał mi 6 palców. Co to znaczy? G: Jak to, ty katolik i nie wiesz że chodzi o 6 przykazanie: Nie cudzołóż. K: Nie cudzołóż? A jak to się ma do mnie? G: A co, miał powiedzieć NIE P!ERDOL???. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Kawał powyżej >>> wypasiony :) Edytowane 9 Grudnia 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 @djsilence: dzienx me mon.. btw ... screen przedstawia clip : Do the evolution ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1447387,69,item.html :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Oto na jakze oplacalna promocje spotkalem sie w sklepie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Gdyby kobieta była serwerem www 400 Bad Request - a gdzie bukiet kwiatów??? 401 Unauthorized - mężatka 402 Payment Required - kolacja przy świecach 403 Forbidden - łapy precz! 404 Not Found - dzisiaj jestem za zakupach z koleżankami 405 Method Not Allowed - Nie, tylko nie anal! 406 Method Not Acceptable - ...tylko nie oral! 407 Proxy Auth. Required - muszę zapytać mamy 408 Request Timeout - Czy wiesz, ile czasu do mnie nie dzwoniłes? 409 Conflict - kim była ta wczorajsza blondynka? 410 Document Removed - Chcę rozwodu 411 Lenght Required - Co? I ty go uważasz za długiego??? 412 Precondition Failed - Co? Nie masz prezerwatywy??? 413 Request Entity Too Large - TAKI nie wejdzie! 415 Unsupported Media Type - Nie, tego do ust nie włożę !!! 500 Internal Server Error - miesiączka 501 Not Implemented - Jeszcze nigdy tak nie próbowałam 502 Bad Gateway - Bleee! 503 Service Unavailable - Boli mnie głowa 504 Gateway Timeout - Już skończyłeś??? Czym się różni motorynka od brzydkiej dziewczyny? - Niczym. Fajnie się jeździ dopóki kumple nie zobaczą. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jak było to wybaczcie... Czym się różni słoń od fortepianu? Tym, że fortepian da się zasłonić a słonie nie da się zafortepianować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Czym się różni motorynka od brzydkiej dziewczyny? - Niczym. Fajnie się jeździ dopóki kumple nie zobaczą. Zdecydowanie tekst dnia :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Wulgarnawy deczko ale mnie rozwalił ;) Byli sobie stary facet i baba. Pewnego dnia babie zachciało się seksić, no więc czyni zaloty, cuda nie widy, żeby zaciągnąć go do łóżka. A on nic. No to baba idzie do lekarza, i mówi: - Panie, doktorze, ja chcę a on nie. Co robić?! - Spokojnie, mam na to sposób. Na minutę przed tym zanim pani mąż wróci do domu, niech pani zdejmie gacie stanie tyłem do drzwi, pochyli się i wypnie tyłek, a zaraz obudzi sie w nim dzikie seksualne zwierze. Inaczej być nie może! No więc jak powiedział tak baba zrobiła. Wypięta czeka... no i w końcu styrany małżonek wraca z roboty, otwiera drzwi, patrzy i zap!erdala ile sił w nogach do najbliższego baru. Przybiega, siada, zamawia setkę, pierwszą, drugą trzecią, itd. Już dwie butelki poszły a on chce jeszcze, no to barman na to: - Panie czemu pan tak pijesz, już trzecia butelka, no powiedz pan czemu? - Panie! Ja wracam styrany do domu po całym dniu pracy, wchodzę na piętro, otwieram drzwi... a tam troll, metr na półtora, szrama na pół pyska, broda do kolan i jeszcze mu z mordy ślina cieknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 bash [; <hoRacy>Najbardziej przeraza mnie, ze 'przyszłem' jest juz poprawną formą. <Kubek> wyobraż sobie wizję końca świata, że nagle niebiosa stają się całe czerwone <Kubek> jakieś smoki i piąta część gwaizd z nieba <Kubek> pojawia się wielka postać z białą brodą złożoną z lodowatych piorunów i głosem, od którego walą się himalaje krzyczy <Kubek> PRZYSZŁEM !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Znudziwszy się okrutnie dzisiaj niestety wlazłem na baszajewa... oto wynik poszukiwań: <nediam> skad sie biora takie giertychy ? <R-aven> bledy w matrixie <R-aven> zablakane pakiety <di> sukces rzadu, 3 mln mieszkan... po tych co wyjechali <ulu> ej dobre wiecie że po tej bibie w kraku o czymś zapomnieliśmy? <kacu> wiem o alkaprimie;/ <ulu> tez ale my tam moją czerwoną kalibrą... a u mnie na podwórku stoi czerwona ale astra;/ <Bara> Przekleństwo informatyka: Obyś VISTE instalował z dyskietek. <El_Dzik> wlaśnie miałem studencką jajecznice <nornica> tzn? <El_Dzik> otworzyłem lodówkę, podrapałem jajka, zamknąłem lodówkę <kuba> Ej kiełbasę salami się robi z osła co nie? <darek> no <kuba> to z czego się robi ser zółty salami <darek> oO <kuba> chyba już nigdy tego nie zjem... <m4> A słyszałaś o tej legendzie, że jak jakaś dziewczyna skończy AGH jako dziewica, to posągi przed budynkiem głównym się poruszą? <she> No słyszałam... <m4> Patrząc na dziewczyny u mnie w grupie, to te posągi za 5 lat będą na breakdance’a wywijać na rynku! <pawell> pamietasz cos z wczorajszej imprezki? <ciapek> z jakiej imprezki ? <dota> a co było pierwsze.. kaczka czy jajko? <rudy> jajko? <dota> kaczka.. jaja to są dopiero teraz ;D <rudy> :) <bubuś> musze tą prace najpierw znaleźć <robercik> pogrzeb na kompie :> <bubuś> ślub na telewizorze :P <hszanu> ostatnio w modzie na sukces był prz*****ny wypadek <przemo> ktoś zginął ? <hszanu> nie, ale dachowali przez 6 odcinków... <hoRacy>Najbardziej przeraza mnie, ze 'przyszłem' jest juz poprawną formą. <Kubek> wyobraż sobie wizję końca świata, że nagle niebiosa stają się całe czerwone <Kubek> jakieś smoki i piąta część gwaizd z nieba <Kubek> pojawia się wielka postać z białą brodą złożoną z lodowatych piorunów i głosem, od którego walą się himalaje krzyczy <Kubek> PRZYSZŁEM !!! <kami> Jak sie robi MALINKĘ??:) <mazio> przyssywasz usta łapiąc ciało i ciągniesz <kami> w kazdym miejscu na ciele malinka wyjdzie? <mazio> chyba nie. trudno jest ssać odbyt <76242**> opish siebie ? <EvIL> Data urodzenia: 06.12.1990 <EvIL> Wzrost: 180 cm <EvIL> Kolor oczu: #4040FF <plattner> Slyszalem ze jak policja puka do drzwi to dobrze jest wlaczyc IE i pochodzic te ostatnia chwile po necie, jest duza szansa ze cos wam zje dane. <nologo> tato mam złą wiadomość <tata> jaką? <nologo> mama głosowała na pis <tata> zmieniłeś zamki? <nologo> tak <tata> grzeczny chłopiec <prowadzacy> kto z was chodzil po tatrach?? <student> zalezy po ilu?... <a> dzis na slupie widzialem wlepke "stop bojowkom giertycha" <b> i... ? cos w tym dziwnego ? <a> tylko, ze ja ku**wa w anglii mieszkam Na niemieckim kanale: <Sodaya> Te, daj uprawnienia w kanale <shin> nie <Sodaya> czemu? <shin> bo jesteś Austriakiem <shin> ostatni Austriak, któremu daliśmy opa doprowadził nas do wojny całkowitej <makaron> nie wiem ale giertych ma coś takie dziwnego w sobie... <czeslaw> ... takie wewnętrzne "fuj" ... <Rexo> niech ta kasa już wpłynie. Najgorszy jest koniec miesiąca <Ghoran> no...zwłaszcza ostatnie 30 dni miesiąca <camillus> jutro 1 listopada ? <ktoś> nom, święto zmarłych :( nie ma się co tak cieszyć... <camillus> nie o to chodzi... limit mi w neostradzie wyzerują :D <wosiedem> kiedys na polskim bawilismy sie w internet <wosiedem> ktos wzial kartke i napisal: ping krzysiek <student> 0.0 <wosiedem> a krzysiek byl daleko <wosiedem> wszyscy ladnie podawali kartke ale lag byl okropny <michal`> Trzy resorty dla Ligi, co ich Roman wiedzie <michal`> Siedem dla Samoobrony, z Andrzejem na przedzie <michal`> Dziewięć dla PiSu, pod wodzą Kaczora <michal`> Jeden dla władcy - Ojca Dyrektora? <mar> od wczoraj jestem mgr inz... <shymeq> no i dokad wyjezdzasz? <derek> hehe jak sie ma 50gb baze msql na platnym serwku ;) <adakasty> derek? skąd masz taka baze? :D <derek> bo żona zdradzila mnie z kumplem i wyszlo dziecko <adakasty> :/ <derek> podchodze wkurzony do tego kumpa i mowie <derek> masz dziecko z moja zona <derek> a on <derek> moge dac ci konto z baza msql 50gb <derek> a ja na to <derek> deal <adakasty> O.O <lysy> Przeprowadziłem właśnie dysocjacje jonową chlorku sodu w podwyższonej temperaturze w rozpuszczalniku polarnym. <zuy> że co [ciach!]a? <lysy> posoliłem wode na makaron ;] - Korupcji mówimy stanowcze BYC MOŻE !!! EDIT: Arnie był szybszy niż moje pozbierane potforki :P Edytowane 11 Grudnia 2006 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 http://www.joemonster.org/article.php?sid=6717 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=8355346054508427732 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 http://img475.imageshack.us/my.php?image=durex1xj6pn7.jpg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 http://www.ceneo.pl/269683o wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Oto na jakze oplacalna promocje spotkalem sie w sklepie: http://img242.imageshack.us/img242/7083/nonamegi6.th.jpg Ta promocja wymiata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 http://www.krzysztofkononowicz.net/ Nowe odcinki ASA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) O3mane mailem ... dziwne ale m,i się to skojarzyło jakoś ..: http://img243.imageshack.us/my.php?image=vistafs0.jpg chyba sama reklama Visty moze zniechęcić dyski twarde do mielenia co ?? :D Edit: skoro pracownik nie rozumie o czym pisał to po co te klocki ?? http://img184.imageshack.us/my.php?image=mbanknx6.jpg Edytowane 13 Grudnia 2006 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Po prostu wymiękam przy bash'u.. <marian> Na 10 spytanych dziewczyn na korytarzu w mojej szkole "Czy zrobi mi loda" 8 ze zdziwieniem odpowiedzialo "Tutaj?!" :unsure: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 sorry za jakosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Wlasnie mialem edytowac swoj post.. ;) Pięknego, ciepłego dnia wybrał się do Zoo pewien gość z żoną. Żona, naprawdę atrakcyjna, makijaż, letnia, różowa sukienka spięta paskiem, pończochy samonośne... Gdy szli pomiędzy klatkami małp, zobaczyli goryla, który na ich widok jakby oszalał i zaczął skakać na kraty, chrząkać, zawisać na jednej ręce, i drugą uderzać w czaszkę, najwyraźniej niesamowicie podniecony. Mąż - zauważywszy podniecenie małpy, zaproponował żonie podrażnić go jeszcze bardziej i zaczął podsuwać pomysły: - Obliż usta, zakręć tyłeczkiem... Żona wykonywała jego instrukcje, a goryl zaczął wydawać takie dźwięki, że chyba obudziłby martwego. - Rozepnij pasek... - (goryl prawie już rozginał kraty z napięcia) - ... a teraz podciągnij sukienkę nad pończochy... (goryl oszalał kompletnie). Nagle facet złapał żonę za włosy, otworzył drzwi klatki, wrzucił żonę do środka, zatrzasnął drzwi i powiedział: - A teraz mu się wytłumacz, że boli cię głowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Sama prawda ...... Wielu ludzi mówi że daje z siebie ponad 100% ale czy tak jest rzeczywiście ? Co to znaczy osiągnąć 100% w zyciu ? Z pomocą przychodzi nam matematyka : Jeżeli podstawimy za A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 to : H-A-R-D-W-O-R-K (ciężka praca) 8+1+18+4+23+15+18+11 = 98% a K-N-O-W-L-E-D-G-E (wiedza) 11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96% ale B-U-L-L-S-H-I-T (pieprzenie głupot) 2+21+12+12+19+8+9+20 = 103% zaś A-S-S-K-I-S-S-I-N-G (włazi-w-dupstwo) 1+19+19+11+9+19+19+9+14+7 = 118% Tak więc jedynym, popartym matematycznie, wnioskiem jest to że chociaż ciężka praca i wiedza zbliżą cię do ideału to tylko pieprzenie głupot i włażenie w tyłek wyniosą cię ponad normę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 http://filecabi.net/video/pixelgodcar.html http://filecabi.net/video/tycoon-rollacoster.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Przed chwilą na TVP 1 leciała reklama jakiegoś nowego talk-show "Ring" czy jakoś tak. Prowadzący zapowiada o czym będzie program: W programie porozmawiamy o złych grach komputerowych zawierających krew, przemoc i muzykę rockową. Niezłego lola miałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 http://miri.wrzuta.pl/obraz/gUJr6ahic2/andrew_golota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...