Kilokush Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) 1010 KM i 1430 Nm na seryjnym silniku i skrzyni biegów :o Na kołach 880 KM vs GTR na kołach 1000+ KM Edytowane 25 Września 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 I pewnie palą po pińć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 I pewnie palą po pińć? Palą w hooy pewnie. Ale ponad 1000 KM bez doładowania tylko na wolnossącym silniku z nitro bez kucia to dużo! Sam przyznaj ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Zaiste, jest to w hooy o ile nie więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Palą w hooy pewnie. Ale ponad 1000 KM bez doładowania tylko na wolnossącym silniku z nitro bez kucia to dużo! Sam przyznaj ;) Skad wiesz ze tam korby albo tłoki nie sa zakute? Imo przy nitro raczej kucizna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 a co polecicie na uszkodzoną szybę?? Mam porysowaną widać to pod słońce. Da się to jakoś usunąć czy wymiana mnie czeka?? polerowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Skad wiesz ze tam korby albo tłoki nie sa zakute? Imo przy nitro raczej kucizna. Na forum podają listę modyfikacji. Nie mogę znaleźć linka ale z tego co pamiętam to nie było kucia. Było za to E85 - etanol, mniejsze koło pasowe rozrządu, dolot, wydech, nitro no i ECU tune. Edytowane 26 Września 2015 przez Kilokush 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Jak myślicie ustawka? Ja chyba bym patelnią dostał po reakcji, jakby moja takie jaja robiła. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Mamy beke z niemcow. Ordnung muss sein.Wczesniej bylo "Warum haben sie nicht VW, das Auto!?"Teraz jest "Warum haben sie nicht Opel" xDSzkoda ze jutro lece odebrac saabolota, bo moze bym mial okazje powiedziec komus "Das Auto, Der Szwindel" xD Edytowane 28 Września 2015 przez Aurora001 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 2,0T? Nice machine. http://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/saab/9-3/i/hatchback/silnik-benzynowy-2.0-t-205km-2000-2002/ Piękne auto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) http://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/saab/9000/ii/silnik-benzynowy-2.0-16v-cd-150km-1993-1998/Jedzie ze mna150KM/215NM@~240KM/350NM, nie mam jak podjechac na hamownie bo silnik zrobiony od 0 wiec trzeba by go dotrzec. Moze na wyspach znajde... tylko pewnie policza jak za zboze.http://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/saab/9-3/i/cabrio/silnik-benzynowy-2.0-t-205km-2000-2002/Zostaje w Polsce ;) Edytowane 28 Września 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) 2,0T? Nice machine. http://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/saab/9-3/i/hatchback/silnik-benzynowy-2.0-t-205km-2000-2002/ Piękne auto. Takiego to ja mam. Tyle że 900, od 9-3 różni się detalami. Ale też jakaś dziwna wersja bo 205KM/298NM To Aurora wskaźnika doładowania nie masz bo to był LPT? Edytowane 28 Września 2015 przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Tak to byl LPT.Wskaznik moze bedzie bo mam padnieta elektryke deski, konkretnie i tylko obrotomierz. Zalacza sie kiedy chce lub kiedy nie chce.Zimne luty chyba, juz nie pytalem czy wymienili czy wymienimy jak juz bede ze wskaznikiem doladowania bo zegary raczej nie sa kosztowne.http://imgur.com/a/deRFXLista jest w sumie dluzsza bo sporo szpeji wymieniona przed glownymi pracami... Wybaczcie za cenzure cen [;Sudoku gwarantowane jak ktos mnie rozbije. :xOdbiore w srode do poludnia mam nadzieje.Za jakis czas kupie mieszkanie za gotowke to moze bedzie wiecej, wydech, 17-18", regulowany zawias oraz big brake kit. Z drugiej strony na wyspach nie ma specjalnie gdzie jezdzic, wiec plan wykonany to bylo optimum do uzytkowania auta na codzien. Edytowane 28 Września 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 http://motoryzacja.interia.pl/samochody-nowe/prototypy/news-syrenki-z-kutna-mozna-juz-spotkac-na-drogach,nId,1894777Jeszcze ich rząd nie zgnoił? Czekają pewnie aż zaczną zarabiać a wtedy pewnie wyjdzie, że to 8 RP ma patent na syrenke z dziada pradziada i trzeba karę płacić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Jest dobrze, ale troche drobiazgów musze zorganizować. Jak ogarne nyjke to fotki jutro. Póki co: Check engine - będę pytal bo juz przy wyjeździe bylo Abs zapala się momentami - do zerkniecia Hamole na dotarciu Radio gryzie się ze zmieniarka - nie wiem o co biega. Ktos poleci jakiś speców od audio w w-wie lub Lublinie? Spalanie ostro depcząc w mieście 12l ostrzej depcząc momentami żeby dotrzeć hample, jest bardzo dobrze! Do roboty drzwi - mechanizm kierowcy cos srednio lapie, antena radia zo wymiany lub naprawy bo się zapiekla i padam juz dzis Obrotomierz - zegary do wymiany Klima - działa ale klimatronic nie działa poprawnie. <19*c chlodzi, >20*c grzeje... Nie ma w ogóle progresu. Będą musieli walczyć do wyjazdu Odprysk na środku szyby,kamień jak robili rozjazd :/ Edytowane 30 Września 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Radio gryzie się ze zmieniarka - nie wiem o co biega. Ktos poleci jakiś speców od audio w w-wie lub Lublinie? Powodzenia :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Akcja od 1:00 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Coś chyba hamulce w naczepie nie halo, skoro bez ładunku zaczął się w jedynke składać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Coś chyba hamulce w naczepie nie halo, skoro bez ładunku zaczął się w jedynke składać :lol: Coś chyba we łbie nie halo, skoro wyprzedzał na ciągłej, na zakręcie i wzniesieniu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 goowniana jakość, ale widać że srebrnej strzały nic nie zatrzyma :) https://www.youtube.com/watch?v=S1CfHodHfUs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Powodzenia :wink2: Nie moja fotka, nawet nie zdazylem pstryknac dzis, ale jutro dostane oferte radyj bo dzisiaj im siadla baza danych. Ktos ma jakies doswiadczenie w odswiezaniu i renowacji jasnej skory? I powiem wam ze mam WTF moment. Myslalem ze szyba jest brudna, a to miliony mikro odpryskow + 0.5cm odprysk na srodku szyby. I nie wiem o co biega bo nie pamietam zeby cos takiego mialo miejsce 9 miesiecy temu... To mozliwe ze ktos spawal w okolicy zeby to mialo taki efekt? Jak spece spawali mi nowa rame drzwi w domu to zalatwili mi tak terakote... Wyglada to tak jakby ktos wyrzucil naczepe gresu na szybe :x Z innej beczki, ubezpiecze w Hiszpanii "llantas" i zaraz wymienie ;) Kolejna sprawa - Jaki uchwyt na telefon do samochodu, tylko nie moze byc na gorna czesc deski, ani na szybe. Dlaczego? Bo w Hiszpanii zabrionione jest miec cokolwiek na podszybiu i szybie... Nawet nie wiem jak kamerke zamontowac, jakies pomysly? Na lusterku? I mam stresa bo szefo bedzie dopiero w poniedzialek i musza dlubac klime dalej od poniedzialku. Rozmawialem dzisiaj i prawdopobonie to nagrzewnica, bo w/g nich panel klimatronica raczej nie powinien robic takich numerow jak opisywalem. :( Edytowane 1 Października 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Dobra ale co robi facet, który ma kamerkę? Widzi, że 2 samochody się zderzyły przez pirata i zamiast zatrzymać się na miejscu i dać im dane kontaktowe żeby mieli dowód to sobie jedzie w piz*u żeby wrzucić filmik do internetu? Janusz. @Aurora jeśli tylko telefon się mieści to polecam coś takiego. http://allegro.pl/u06-uchwyt-samochodowy-uniwersalny-na-telefon-i5415088523.html Zaskakująco wygodne i funkcjonalne. Telefon wkładasz i wyjmujesz jedną ręką. Mam 2 lata i działa jak powinien. Edytowane 1 Października 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Aurora, mi tak załatwili szybe, gosc szlifowal cos na stanowisku obok i iskry powypalaly dziurki... Nic się z tym nie da zrobić, szyba do wymiany. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Tez tak myslalem bo to az niemozliwe... Szyba wyglada tragicznie. Dopiero jak probowalem wyczyscic to ogarnalem ze to nie brud, a wlasnie... No coz, bede miec karte przetargowa do zrobienia reszty dupereli. Oby nie bylo problemow czasowych bo czym wczesniej wyjade tym lepiej wiecej zwiedzania!Tylko ze jak ktos nie jezdzil tym autem prawie w ogole tyle lat + 9 miesiecy przerwy kiedy zrobilem ledwo 200km to ma WTF moment i brak pewnosci siebie czy to bylo czy nowe... @Aurora jeśli tylko telefon się mieści to polecam coś takiego. http://allegro.pl/u06-uchwyt-samochodowy-uniwersalny-na-telefon-i5415088523.html W saabinie jest specyficzny plastik... Nie wiem czy zlapie ze wzgledu na chropowata powierzchnie, szczegolnie ze musialbym montowac z boku od strony pasazera. Na drewnie nie ma gdzie. Widzialem montowane na nawiewy, ale jakos nie ufam... /3rdworldproblems. Edytowane 1 Października 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Na nawiewniki odpuść sobie. U mnie trzyma bardzo dobrze. Tam na zdjęciu masz taki czerwony krążek z klejem. Trzyma do dziś. Na przyssawkę nie trzymało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Ja mam na nawiewniku i sobie chwałę. Ale nie sprawdzi się tam, gdzie trzeba używać nawiewu, bo inaczej człowiek sie ugotuje, a każdy nawiew jest na wagę złota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Też mam na nawiewniku, akurat tych nad radiem i konsolą środkową nie używam, to sobie tam wisi. O taki jak ten mniej więcej, nie majta telefonem, nie spada, nie zajmuje dużo miejsca, nie zasłania szyby. Nie ma też nadgryzionego jabłka na obudowie, jeśli może to być dla kogoś wadą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Z zamawianiem przez allegro troche klopot bo o ile bylem dzis w MM ogarnac troche temat to wyszedl 1 babol ktore ma wiekszosc.Otoz boczne lapki trzymajace telefon czesto dotykaja srodkowego bocznego przycisku na ramce - usypianie - nokia 925 :P Edytowane 1 Października 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 A kto każe ci używać Nokii Lumii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 A kto każe ci używać Nokii Lumii? Jonas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...