Skocz do zawartości
stranded

Steam

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 27.04.2010 o 17:36, Tony Soprano napisał(a):

Aktualnie powtórka ze świąt - GTA IV za 7,50

Kurde znowu się nie załapałem. :)

Może podobnie jak w ostatnie święta, będzie pod koniec tygodnia obniżka ofert z zeszłych dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie, bo to jest tydzień z Rock* i jest tak że na wszystkie gry jest zniżka, a od czasu do czasu przez 3h, jest mega obniżka (~75%) na jedną z gier, było Vice City, było IV, ale mogę się mylić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 28.04.2010 o 19:39, MariuszDW napisał(a):

Tak się czaiłem na GTA: SA, a tu w klasykach siedzi... hmm..  Ciekawe czy samodzielnej nie wystawią :rolleyes:

Jeśli wystawią, to 2,5€ taniej. Niecałe 10 zł za GTA3 i Vice City chyba warto dać? Nawet na wyprzedażach KK wyszłyby 2 razy drożej... Gdybym nie miał VC, to bym się nawet nie zastanawiał. Edytowane przez knrdz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 28.04.2010 o 18:30, MariuszDW napisał(a):

No i jest  Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City za 15,74€. Cholera, a ja już wziąłem za 20,99€ :lol: 

To była tylko zniżka 25% :(

liczyłem co najmniej 50, za tyle bym kupił, a tak to raczej muszę czekać do świąt ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 29.04.2010 o 17:25, yooguruto napisał(a):

A tam SA, pluje sobie w brode i pewnie bede plul jeszcze jakis czas ze nie kupilem pack'a za 7 euro z gta1, 2, 3 ehhh

Przecież jest Grand Theft Auto: Trylogia w kolekcji klasyki, która zawiera właśnie gta, gtaII i gtaIII. Cena 30zł, więc nawet taniej niż w głupim steamie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za info, kupione... kiedy ja w to pogram... ehh...

BTW. czy u was tez jest cos nie tak z ta nowa wersja Steama? a konkretnie z zapamietywaniem hasel, bardzo czesto zdaza mi sie - praktycznie codziennie ze przy probie logowania mam 'brak hasla', a zapisuje je na kompie, a po wpisaniu dobrego mnie odrzuca, musze haslo resetowac przez steam (kod/odp.na pytanie)... dodatkowo po zmianie hasła mam mail z info o zmianie a przy zmianie 'nieautoryzowanej' nie mam takiej informacji...

odpowiedz na pytanie i mail w ustawieniach sie nie zmienia...

czyzby ktos probowal przejecia konta? jakos to zglosic? do kogo? jest suport w jezyku PL? bo ja to z angielskim na bakier jestem...

Edytowane przez ernik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem Napoleona: Total War, zaaktualizowało mi Steama.

Jak próbuję włączyć grę, pojawia się okienko: "Przygotowanie do uruchomienia Napoleon: Total War", ale zamiast włączyć grę, to okienko zaczyna migać, włączać/wyłączać się, a po ok. 5 minutach przestaje i znów jestem w panelu Steama. :(

Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Jak sobie z tym poradzić? Reinstalowałem grę i Steama.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 1.05.2010 o 10:41, djsilence napisał(a):

...cholera, nowy update to GTA4 kompletnie zepsuł mi grę. Tekstury zaczęły przeistaczać się w połać mazi, a framerate jest tylko gorszy. grrr.

mam to samo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi cos nie odpala demo trine...

//edit

Po przekopaniu logów, widzę ze brakuje pliku PhysXLoader.dll, wiec zassałem go z dllfiles wrzuciłem do katalogu z gra. Gra niby odpala teraz lecą filmy, ale po wstawkach się wywala :/

Dodam ze mam najnowsze stery i najnowszego physx...

// ok już odpaliłem, troszkę "na około"

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 3.05.2010 o 15:11, Cmx napisał(a):

A mi cos nie odpala demo trine...

//edit

Po przekopaniu logów, widzę ze brakuje pliku PhysXLoader.dll, wiec zassałem go z dllfiles wrzuciłem do katalogu z gra. Gra niby odpala teraz lecą filmy, ale po wstawkach się wywala :/

Dodam ze mam najnowsze stery i najnowszego physx...

// ok już odpaliłem, troszkę "na około"

moze byc problem z tym ze masz najnowszego physx...

u braciaka trzeba bylo zainstalowac physx 8.x coby GTA4 ruszylo... gdzies wyczytalem na forum ze dla GF8x (moze i dla 9x) TRZEBA najpierw zainstalowac wersje 8.x..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 6.05.2010 o 18:39, Harry Lloyd napisał(a):

Jakie GTA IV? Do tej gry nie trzeba instalować żadnego PhysX.

sory, moj blad, instalowal starsze physx do settlersow: narodziny imperium(wywalalo mu jakis blad z plikiem physx*)... a ze robil reinstalke physx/sterow do grafy, bo i gta4 mu nie dzialal to przyznaje sie do bledu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem nowym użytkownikiem Steama i mam kilka pytań:

- czy gry pobrane przez Steam można sobie zgrać np. na płytkę DVD, żeby po formacie nie trzeba było znowu pobierać gry (np MW2 11 GB przy łączu 1 Mbit :) trochę to trwa )

- czy po reinstalacji Steama po formacie dysku, wszystkie osiągnięcia lvl itp. będą nadal na moim koncie czy są one zapisywane tylko i wyłącznie na dysku?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi