Skocz do zawartości
marco

Nowy Wygląd Portalu

Rekomendowane odpowiedzi

a tam., ta mocna czerwień denerwujw...dobra na portalach typu "Joe Monster" ale nie tutaj..gdzie zrozumienie jest ważne a nie emocje.. widzę coś stonowanego ..może jak Xtreme

ps. widać płeć nadobna rządzi ..albo młodość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tam., ta mocna czerwień denerwujw...dobra na portalach typu "Joe Monster" ale nie tutaj..gdzie zrozumienie jest ważne a nie emocje.. widzę coś stonowanego ..może jak Xtreme

ps. widać płeć nadobna rządzi ..albo młodość

Ja wprawdzie ponoć mam problemy z odróżnianiem kolorów, ale gdzie na portalu jest "mocna" czerwień. I generalnie co oznacza "mocny" w odniesieniu do koloru? Nasycenie? Jasność?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wprawdzie ponoć mam problemy z odróżnianiem kolorów, ale gdzie na portalu jest "mocna" czerwień. I generalnie co oznacza "mocny" w odniesieniu do koloru? Nasycenie? Jasność?

hodzi o Forum i te paski krwiste...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Game_Plan

Po kliknieciu w Artykuly > Zobacz wszystkie

Incorrect access

You cannot access this file directly. If you have recently upgraded, make sure you upgraded 'admin.php'.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemacie

Ostatnio już nie bywam tak często jak kiedyś, no i co widze, nowe layouty. Znikł mój ukochany Charocal a ten Darkness w połowie nie wygląda tak fajnie. Moja sugestia: Nazwy Działów (Tematów) dałbym na jaśniejszą czcionką, a opis ciemniejszą, czyli na odwrót, byłoby znacznie czytelniej. Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kliknieciu w Artykuly > Zobacz wszystkie

Incorrect access

You cannot access this file directly. If you have recently upgraded, make sure you upgraded 'admin.php'.

Staramy się dojść czemu przestało działać bo jest to...zagadką ;)

Siemacie

Ostatnio już nie bywam tak często jak kiedyś, no i co widze, nowe layouty. Znikł mój ukochany Charocal a ten Darkness w połowie nie wygląda tak fajnie. Moja sugestia: Nazwy Działów (Tematów) dałbym na jaśniejszą czcionką, a opis ciemniejszą, czyli na odwrót, byłoby znacznie czytelniej. Pozdrawiam!

Ręce opadają. Wiara w umiejętność czytania ze zrozumieniem też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ręce opadają. Wiara w umiejętność czytania ze zrozumieniem też.

//sorry, trochu odświeżam temat...

Przepraszam, już nie będę.

btw. do wszystkiego można się przyzwyczaić, na purepc nigdy źle nie było :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy byl juz poruszany taki problem - jezeli tak to podajcie numer posta lub watek- ale dlaczego newsy nie sa wyjustowane? Calosc wygladalaby zdecydowanie estetyczniej dzieki symetrycznemu ulozeniu literek i znakow. Moze to moja fanaberja, niemnej taka opcja by sie przydala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że użytkownicy mają teraz konta także na portalu. Co one dają/dadzą - nowe (nieczytane) komentarze już zauważyłem ;)

Na chwile obecną podpisywanie komentarzy, informacja o nie przeczytanych i brak CAPTCHA. Docelowo jeszcze kilka ficzerów powinno się pojawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z nowości na portalu:

1) Nowe zakładki z artykułami - wydzielone "Hardware", "Software", "Wydarzenia"

2) Poprawka logiki wyświetlania popularnych tematów z forum - wyświetlane będą tylko tematy które zaliczyły nowego posta w ciągu ostatnich 24 godzin

3) Pewien napis na górze zginął ;)

4) Usunięte zostały zduplikowane style które się nie potrzebnie ładowały

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi