lama1 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 a tam., ta mocna czerwień denerwujw...dobra na portalach typu "Joe Monster" ale nie tutaj..gdzie zrozumienie jest ważne a nie emocje.. widzę coś stonowanego ..może jak Xtreme ps. widać płeć nadobna rządzi ..albo młodość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 a tam., ta mocna czerwień denerwujw...dobra na portalach typu "Joe Monster" ale nie tutaj..gdzie zrozumienie jest ważne a nie emocje.. widzę coś stonowanego ..może jak Xtreme ps. widać płeć nadobna rządzi ..albo młodość Ja wprawdzie ponoć mam problemy z odróżnianiem kolorów, ale gdzie na portalu jest "mocna" czerwień. I generalnie co oznacza "mocny" w odniesieniu do koloru? Nasycenie? Jasność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja wprawdzie ponoć mam problemy z odróżnianiem kolorów, ale gdzie na portalu jest "mocna" czerwień. I generalnie co oznacza "mocny" w odniesieniu do koloru? Nasycenie? Jasność?ff0000 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja wprawdzie ponoć mam problemy z odróżnianiem kolorów, ale gdzie na portalu jest "mocna" czerwień. I generalnie co oznacza "mocny" w odniesieniu do koloru? Nasycenie? Jasność? hodzi o Forum i te paski krwiste... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Przepraszam, ale czy temat jest jakoś słabo widoczny!? "Nowy wygląd portalu", nie forum. Wygląd forum proszę komentować w innym temacie. Ja pieprze, post wyżej tak mało jest widoczny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Game_Plan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Po kliknieciu w Artykuly > Zobacz wszystkie Incorrect access You cannot access this file directly. If you have recently upgraded, make sure you upgraded 'admin.php'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Siemacie Ostatnio już nie bywam tak często jak kiedyś, no i co widze, nowe layouty. Znikł mój ukochany Charocal a ten Darkness w połowie nie wygląda tak fajnie. Moja sugestia: Nazwy Działów (Tematów) dałbym na jaśniejszą czcionką, a opis ciemniejszą, czyli na odwrót, byłoby znacznie czytelniej. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Po kliknieciu w Artykuly > Zobacz wszystkie Incorrect access You cannot access this file directly. If you have recently upgraded, make sure you upgraded 'admin.php'. Staramy się dojść czemu przestało działać bo jest to...zagadką ;) Siemacie Ostatnio już nie bywam tak często jak kiedyś, no i co widze, nowe layouty. Znikł mój ukochany Charocal a ten Darkness w połowie nie wygląda tak fajnie. Moja sugestia: Nazwy Działów (Tematów) dałbym na jaśniejszą czcionką, a opis ciemniejszą, czyli na odwrót, byłoby znacznie czytelniej. Pozdrawiam! Ręce opadają. Wiara w umiejętność czytania ze zrozumieniem też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ręce opadają. Wiara w umiejętność czytania ze zrozumieniem też.//sorry, trochu odświeżam temat... Przepraszam, już nie będę. btw. do wszystkiego można się przyzwyczaić, na purepc nigdy źle nie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie, nie chodzi o odświeżanie, chodzi bardziej o to, że to topic odnosnie nowego wygladu portalu, a nie forum. Btw, jak długo ta "Beta" bedzie jeszcze trwac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 zapewne do momentu poprawienia wszystkich bledow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie wiem czy byl juz poruszany taki problem - jezeli tak to podajcie numer posta lub watek- ale dlaczego newsy nie sa wyjustowane? Calosc wygladalaby zdecydowanie estetyczniej dzieki symetrycznemu ulozeniu literek i znakow. Moze to moja fanaberja, niemnej taka opcja by sie przydala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 No powiem Ci ze poza dziurami miedzy wyrazami wygląda to nawet dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Odstępy nie są takie straszne, mnie bardziej irytuja schodki z prawej strony tekstu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 http://www.purepc.pl/z_sieci/youtube_i_nasza_klasa_odciete babolek, w menu po prawej "Najnowsze tematy na forum" są linki do np: http://forum.purepc.pl/temat/Gry/9/Grand-T...Andreas/138462/ http://forum.purepc.pl/temat/Osla-laczka/7...one-etc/167858/ to tematy z 2005 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Może i nie jest to błąd, ale wczoraj zauważyłem, że favicon na portalu zmienił się na domyślny od Drupal'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Może i nie jest to błąd, ale wczoraj zauważyłem, że favicon na portalu zmienił się na domyślny od Drupal'a ;) To przez przypadek - był robiony upgrade i się nadpisał. Poprawione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie chcę nic mówić, (nie to, że się czepiam...) ale czy to portal o grach a h/w to tylko dodatek, takie mam wrażenie po ostatnich artykułach. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Pewnie zaraz szef dzialu HW powie nam ze "tworza sie recenzje ostatnich perelek sprzetowych i czekamy tylko na pozwolenie intela co do publikacji P58 & i7" » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - ... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Świerzych gier ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 STFU Redakcja wie co czyni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Świerzych gier ;] jak ser dojrzewajacy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Co jakiś czas tak się dzieje. Było na ff 3.0 i 3.0.x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Co jakiś czas tak się dzieje. Było na ff 3.0 i 3.0.x. Na początek wyłączył bym adblocka. Nie odpowiadamy za złe renderowanie strony w przeglądarkach które naruszają integralność serwowanego przez nasz serwer kodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) Widzę, że użytkownicy mają teraz konta także na portalu. Co one dają/dadzą - nowe (nieczytane) komentarze już zauważyłem ;) Edytowane 3 Października 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Widzę, że użytkownicy mają teraz konta także na portalu. Co one dają/dadzą - nowe (nieczytane) komentarze już zauważyłem ;) Na chwile obecną podpisywanie komentarzy, informacja o nie przeczytanych i brak CAPTCHA. Docelowo jeszcze kilka ficzerów powinno się pojawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Wygląda na to, że CAPTCHA nadal jest wymagane. Przynajmniej tak wygląda, komenta nie pisałem bo nie chciałem śmiecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Wygląda na to, że CAPTCHA nadal jest wymagane. Przynajmniej tak wygląda, komenta nie pisałem bo nie chciałem śmiecić. Fixed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Z nowości na portalu: 1) Nowe zakładki z artykułami - wydzielone "Hardware", "Software", "Wydarzenia" 2) Poprawka logiki wyświetlania popularnych tematów z forum - wyświetlane będą tylko tematy które zaliczyły nowego posta w ciągu ostatnich 24 godzin 3) Pewien napis na górze zginął ;) 4) Usunięte zostały zduplikowane style które się nie potrzebnie ładowały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Logo wygląda teraz ładniej, i nie chodzi mi tylko o ten żółty napis. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...