ULLISSES Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 U mnie wszystko OK. Zmień antywirusa lub zgłoś jego autorom fałszywy alarm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Znowu jest problem z portalem... szybciej wejde przez liniki do forum niz na sam portal. P.s Forum muli ale pewnie to przez migrację ( może ma migrenę ? ) i głowa je boli ? To zapodajcie do cd romu jakies tabletki antybólowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Problem wczoraj występował związany z stabilnością, musieliśmy zrobić reset ponowny i wszystko wróciło do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Czemu jak klikam z poziomu artykułu na link Procesory Test procesorów LGA 1156 Core i5 750 oraz i7 860 i 870 | PurePC.pl wywala mnie z komunikatem Odmowa dostępu Brak uprawnień do przeglądania tej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Problem wystepuje od dawien, dawna - az dziw ze dopiero teraz wyplynal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 No dziwne - chciałem sobie przejrzeć główną i arty a tu taki zonk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Bo jak się zauważy problem, to trzeba go zgłosić, a nie potem stwierdzać, że problem jest od dawna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Po tym updacie forum, nie mogę się zalogować na portalu wie ktoś o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Mam to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Po tym updacie forum, nie mogę się zalogować na portalu wie ktoś o co chodzi ? Mam to samo. Lepszy kwiat - byłem zalogowany na starym haśle. Zmieniłem na nowe i blady koniec pleców - forum i panel działają. Portal - nei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) Witam mam ten sam problem z logowaniem się. Na forum przebiega pomyślnie a w portalu już nie. Nawet jak kliknę w link z forum do portalu jako zalogowany to portal mnie nie widzi ocb. pozdrawiam :angry: Edytowane 19 Marca 2010 przez Spider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Mialem podobne cyrki - ale wyczyszczenie cookies, historii odwiedzin i haselek pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Mialem podobne cyrki - ale wyczyszczenie cookies, historii odwiedzin i haselek pomoglo. Done !!! ale niestety nie pomogło dalej mnie nie widzi a na forum działa :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 A tematów zastrzeżonych dla moderatorów szary user nie powinien widzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Nie powinien widzieć. Do tego nie powinny się wyświetlać na portalu. A czemu pytasz? Widziałeś coś? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Nie, ale od kiedy sięgam pamięcią, to zawsze widziałem nazwy tematów z forum dla morderatorów na portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Panowie, ja też nie mogę zalogować się na głównej / : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Panowie, ja też nie mogę zalogować się na głównej / : Skontaktuj się ze mną na PW, zobaczymy co jest problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Tez mam problem z logowaniem na portalu. Po wpisaniu loginu i hasla i zatwierdzeniu pole z loginem zostaje otoczone czerwona ramka, jakby login byl niepoprawny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Niestety Panowie mam to samo w portalu. Na dodatek po powróceniu na forum, a także obojętnie kiedy wejde na forum to muszę sie ponownie zalogować, tak jakby nie działało to, że ma mnie zapamiętać abym nie musiał sie za każdym razem logować. Tak jest po zmianie szaty forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zostały podjęte jakieś kroki w celu rozwiązania problemu z logowaniem na portalu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Również nie mogę się zalogować na portalu i gdy wrócę spowrotem na forum muszę się ponownie logować. Wyczyszczenie wszystkiego nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freddy10 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 chciałem tylko napisać że od czasu tego nowego layoutu stronka ledwo mi chodzi, nawet jak wyłączę w przeglądarce obrazki. Rozumiem że ktoś włożył dużo pracy w serwis, tylko efekt jest taki że wszystko zaczęło strasznie się ciąć, nawet przewijanie strony, wszystko jest skokowo. A odnośnie strony wizualnej to też wolę poprzednią jasną przyjemną dla oka stronkę, ta obecna jest jakby sucha, szorstka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3q Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Niestety również mam problem z logowaniem do portalu. Żaden z wymienionych wcześniej sposobów nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 chyba wszyscy mają problem z portalem łącznie ze mną co zgłaszałem już znacznie wcześniej. Nie zależy wam na odwiedzinach czy co ? naprawcie to proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dobrze, że napisałeś "chyba". U mnie wszystko działa, jak należy. Jestem zalogowany i na portalu, i na forum. Nie jestem także wylogowywany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Wydaje mi się że nie mają problemu ci którzy nie zmieniali hasła od dawna, ale to tylko moja teoria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Kolejny syf - dając głos na artykuł wywala mnie z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freddy10 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wszyscy piszecie że macie problemy z logowaniem, a u mnie zwykłe przeglądanie forum się wywala, nagle strona zaczyna migać tak z dziesięć razy zanim się wszystko załaduje, po co były te zmiany?? z tego co znalazłem w necie to dotychczasowa licencja na engine forum purepc wygasła, i właściciel jakieś wydawnictwo zarządało kosmicznej kwoty od kontynuacji, i dlatego autorzy zmienili system forum na nowy tylko że jest jakaś niekombatybilność ze starą bazą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Czytaj dalej jakies internetowe odmiany Faktu, na pewno dobrze na tym wyjdziesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...