St.Anger Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Oto co udało mi się dziś nagrać, podziwiajcie mistrza w akcji : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3ORF7zRVNDI Niektórzy chyba nie mogą przywyknąć do nowej fizyki . Do kogo trzeba uderzyć, żeby dostać zaproszenie do klanu PPC? Mam kilka powtórek ze starych wersji WoT. Gdy próbuję je teraz otworzyć dostaję komunikat, że aktualna wersja uniemożliwia oglądanie powtórek. Gdy kliknę, żeby spróbował odtworzyć mimo to gra wyłącza się. Czy jest na to jakiś sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Pisz do maxa (maxymili) lub złóż* podanie na pewno zostaniesz przyjęty * trudne słowo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ludzi z forum po prostu przyjmujemy bez wymagań. Gramy 4 fun bez spinania. sry nie widzę nicku na tym filmie, zapodaj prv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Linia Zygfryda 15 grudnia 2012 19:12:21 Czołg: T-50 Doświadczenia: 1 352 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 13 180 Osiągnięcia w walce: Zwiadowca, Szczęściarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jest jakiś modzik, który na bieżąco pokazuje ile dmg wbijamy? Bo czasami jak się dmg sumuje to nie widać ile wbiliśmy, po za tym w plutku mój i kumpla dmg się świeci na żółto, więc jak równo strzelimy to nie wiadomo który trafił, tzn. ja nie wiem bo jak gadam z kumplem przez skype'a to z nieznanych mi powodów gra się sama podgłaśnia, więc całkiem wyłączyłem dźwięki(a za każdym razem się go nie będę pytał, czy to on czy ja trafiłem), a jak gram solo to słucham muzyki, więc i tak nie słyszę tej całej paplaniny załogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 W xvm jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Linia Zygfryda 15 grudnia 2012 19:12:21 Czołg: T-50 Doświadczenia: 1 352 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 13 180 Osiągnięcia w walce: Zwiadowca, Szczęściarz Panie T1Ht to jest potęga: Victory! Battle: Arctic Region 15 December 2012 20:26:41 Vehicle: T1 Heavy Tank Experience received: 2,418 (x2 for the first victory each day) Credits received: 29,040. Wśród ofiar IS, który niestety bardzo mi przygrzmocił 1 strzałem. Oczywiście jak przystało na ruska z 5 strzałów 3 odbił. Bo przeciez wiadomo ze ruskie najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Takie małe tematyczne OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 A coś oprócz xvm? Bo nie mogę mieć xvm i jednocześnie innego moda, bo są tak samo pliki ponazywane i albo xvm albo inny modzik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Takie tam karanko: Victory! Battle: Himmelsdorf 15 grudnia 2012 23:36:33 Vehicle: M103 Experience received: 1 447 Credits received: 52 767 Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Steel Wall, Top Gun, Hunter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Nie wiem dlaczego tyle osob pisze, ze E-50 jest taki slaby jak dla mnie jest super medem! Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Ja dzisiaj nabiłem mój nowy rekord expa w grze Zwycięstwo! Bitwa: Cichy Brzeg 15 grudnia 2012 16:12:57 Czołg: T32 Doświadczenia: 5 126 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 91 250 Osiągnięcia w walce: Stalowa ściana, Odznaka mistrzowska:As pancerny Szkoda że nie mam powtórki bo nie nagrywam bitw :/ Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Borys-Tech 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 @Borys: Weź pożycz z 2 bańki:) Bo widzę, że na brak mamony nie narzekasz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Borys jak tam nowa amerykańska linia tanków ? jak się gra T71 i jak wypada w porównaniu do francuzów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 A coś oprócz xvm? Bo nie mogę mieć xvm i jednocześnie innego moda, bo są tak samo pliki ponazywane i albo xvm albo inny modzik. Sprawdź to http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/169696-082-krotkie-kolorowe-komunikaty-yasenkrasen/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Podrzucone przez Moouu http://www.youtube.com/watch?v=-k9TKxTVtGg 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Nie wiem dlaczego tyle osob pisze, ze E-50 jest taki slaby jak dla mnie jest super medem! Bo jest super medem, ale w większości akcji kończy jako papierowa tarcza strzelnicza. A już takie akcje zdarzają się wybitnie rzadko. ==--==--==-=-==--- Gram M7... Dziwny czołg - ma binarne bitwy. Albo wygrywasz upokarzając przeciwnika, albo przegrywasz upokorzony (15:0, 0:15, etc.). Wyrównanych bitew, gdzie zostało 2v2 pod koniec (albo jakoś tak) praktycznie nie miałem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Znajomy się zastanawia nad zakupem Superpershinga lub Pantery premium. Który mu polecić ? pzd Nieważne, kupił już SP Edytowane 16 Grudnia 2012 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NWP2r_zLdGs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 @ShaoLee: Mi chodzi o coś co na bieżąco będzie pokazywać dmg w bitwie, tak jak dmg panel pokazuje ile nam zadali dmg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 To XVM jest dla Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Bo jest super medem, ale w większości akcji kończy jako papierowa tarcza strzelnicza. A już takie akcje zdarzają się wybitnie rzadko. ==--==--==-=-==--- Gram M7... Dziwny czołg - ma binarne bitwy. Albo wygrywasz upokarzając przeciwnika, albo przegrywasz upokorzony (15:0, 0:15, etc.). Wyrównanych bitew, gdzie zostało 2v2 pod koniec (albo jakoś tak) praktycznie nie miałem Po prostu można nim dobrze zagrać i sporo natłuc, ale trzeba się przy tym cholernie namęczyć i nakombinować. To nie jest ruski czołg ze wpadniesz do bazy wroga dostaniesz dingi wykończysz arte i jeszcze się bezpiecznie wycofasz. niemieckie czołgi nie wybaczają nadmiernej brawury i głupoty. BTW Miałem wczoraj najsmieszniejsza akcję zycia w WOT. Wpadłem do bazy wroga chaffee, na strzała wziąłem GWTigera (Ammo rack), dobiłem druga arty jedym strzałem i wpadłem do wody. Ale wpadajac trafiłem jeszcze drugiego GWTigera, którego dobiła nasza arty. Cała wroga drużyna darła łacha do końca bitwy :P Edytowane 16 Grudnia 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Serwer zdechł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Tak. Strona/forum EU też leży... Edytowane 16 Grudnia 2012 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Akurat jak na M7 miałem mega akcję, bo przejechałem na tyły wroga i udawałem strzelające krzaki, ładując w nieświadomą tego trójcę kw-1s :mur: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Forum i strona działa, a serwer coś nadal niezbyt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) A już myślałem ze mi w pracy WOTa zaczeli blokowac Obejrzę sobie szaleństwa boga wojny. Dzieki za link Trawienny :) Edytowane 16 Grudnia 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Już działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Czy ktoś z was jest posiadaczem Max Dicker'a i może opisać jak wyglądają zarobki na tym tanku? Edytowane 16 Grudnia 2012 przez deejay999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Kuzwa... meczarnia ta M6... Losowania z KT mnie zabijaja... a chlopaki chyba ze smiechu pekaja... Ale jeszcze 12k i bedzie topowe dzialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...