ememiks Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Dobrze ze chociaż po równo dali po obu stronach bo tak jakby po jednej tylko francuskie to już przegięcie na maxa. Oj będzie się działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Ja poierdziu, zapowiada się cudowny algor. matchmakingu :D No cóż, pożyjemy zobaczymy. Ale od pewnego czasu mam mieszane uczucuia co do 7.2. Jakoś się boję tego patcha.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Fajnie wygląda ten nowy MM, przynajmniej jest po równo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Jeżeli nawet jest tak źle to na pewno to naprawią w kolejnym patchu 7.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Nie ma w tym patchu żadnych zmian w MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Owszem są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 To dlaczego nie widzę tych zmian w patch notes? Chyba, że coś przeoczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Jest wprowadzony mechanizm zapobiegający wpadaniu więcej niz 3 razy pod rząd w bitwę tego samego tieru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Wprowadzono zmiany w algorytmie matchmaker’a w bitwach standardowych. Wprowadzono mechanizm blokujący sytuacje w których miał miejsce ciąg bitew (więcej niż 3), w których uczestniczyły czołgi najwyższego możliwego dla danego czołgu tieru. 617.55MB można ściągać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 617.55MB można ściągać. Skąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 OMG Launcherem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 OMG Launcherem? A tam zaraz OMG. Nie korzystam nigdy z tego to i zapomniałem o jego istnieniu :lol: Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 widze że uzupełnili drzewko usa na stronie...t34 4strzaly na minute, t30 3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Ściągnąłem patcha ze strony, zainstalowałem i... error :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Z tego co pamiętam z Test 3 to wychodzi 12,66s dla T34 i 16,88s na T30 z wentylacją i dosyłaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Póki co idzie jak krew z nosa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 no to lipa Nie rozumiem czemu zwiekszyli czas dla t30, w końcu trafił w linię niszczycieli więc powinno być szybciej, a jest wolniej, tera mam 15.91 zdaje się. Z t34...taki lowe strzelający 3sek prawie szybciej ma przewage...Nie wspomnę, że nie ma już co marzyć z ubiciem typa z tym obrotem wieży i czasem przeładowania. Tak to 1 do 1 była szansa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 no to lipa Nie rozumiem czemu zwiekszyli czas dla t30, w końcu trafił w linię niszczycieli więc powinno być szybciej, a jest wolniej, tera mam 15.91 zdaje się. Z t34...taki lowe strzelający 3sek prawie szybciej ma przewage...Nie wspomnę, że nie ma już co marzyć z ubiciem typa z tym obrotem wieży i czasem przeładowania. Tak to 1 do 1 była szansa... Jaja se zrobili i tyle, mam nadzieję, że jednak T34 nie będzie taki zły, a jak nie to pozostanie IS4, KT + jakaś arta do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Oj tam darowanemu premiumowi nie zagląda się w zęby... Moim ostatnio ulubionym premium jest T-127 :D Daje prawie tyle frajdy co kiedyś 38H735 Wy się chyba jakiegoś totalnego OP spodziewacie po premium tankach, a to wcale nie są terminatory, nimi też trzeba umieć grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) no zgadza sie... 84,375% to wspołczynnik z załogą i rammerem, x 15s(bazowe przeładowanie ze strony) równa się 12,656s taki t28 prototype z tym samym działem ma 8,52s przeładowania...co wygra? Edit, bardziej sie chyba opłaca grać t30 z działem 120, przeładowanie 8sek versus 16,8 Edytowane 30 Marca 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 W starym układzie sił (bez francuskich) nie byłoby to złe, ale przy tych wszystkich szybkostrzałach granie w ogóle tradycyjnymi heavy stało się trudniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Kurde narobili tych umiejętności i teraz wybierz tu człowieku coś dobrego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Oj tak.. zanim się obczai co warto a co nie minie trochę czasu.. trudny wybór.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Rozumiem że nowa poprawka usuwa stare umiejętności(naprawa, kamuflaż, gaszenie pożaru) i doświadczenie na które zostaną zamienione mogę(muszę) rozdysponować na nowe zdolności? Czy może jednak poprzednie umiejętności pozostaną obok 22 nowych jako opcja do wyboru? Edytowane 30 Marca 2012 przez Ditz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Tak, wszystkie umiejętności zostały zresetowane, załoga ma po prostu nie przydzielone doświadczenie.. O.. jakieś niespodziewankowe x3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Skromna bitwa na T34. Jeszcze bez wybranych Perków/Umiejętności: Victory! Battle: Arctic Region 30 marca 2012 13:22:05 Vehicle: T34 Experience received: 5 358 (x3 for the first victory each day) Credits received: 118 642 Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Master Gunner, Sharpshooter, Steel Wall, Sniper 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Ano... paraliż decyzyjny. Aczkolwiek camo/naprawa nadal zostana u mnie na jednym z głównych miejsc. Za to na pewno warto jako pierwszy skill wziąc jakiegoś perka, bo te działają dopiero przy 100%. @powyższe - to na premce, jak wnoszę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Brother in arms (Towarzysze broni) dodaje kolejne 5% tak samo jak wentylacja. Ale trzeba ten perk wybrać na każdym załogancie i jako, że to perk musi być na 100% by działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Da sie wrzucic jakos OTMa? Zle wyklikalem w opcjach. Teraz dziala. Edytowane 30 Marca 2012 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Jakis mirror do "WoT_0.7.2_eu_patch.exe" ?. Z glownego idzie tylko 250-300KB/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...