costi Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Kodów, źle się wyraziłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Te złote klucze się można tylko z kodów zdobyć czy można je znaleźć w grze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 No ja jeden mialem... Nie wiem skad :P Ale jak glupek wykorzystalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Ja miałem 2 albo 3, też wykorzystałem jak tylko była okazja bo nie kapnąłem się o co chodzi. Ale to tylko szansa na dobry loot, nie ma się czym podniecać. Wkurza mnie trochę, że te kody wydają tylko na 2 godziny, Randy rzuca na twitterze, kto by to co chwila sprawdzał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xA1WNt8SoCU Gaige nadchodzi ... przy jej action skillu taki chociażby phaselock wypada całkiem blado moim zdaniem, to chyba będzie najsilniejsza postać ze wszystkich ... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Takie było założenie, że to ma być "girlfriend mode". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Spolszczenie w drodze - http://ironsquad.pl/news274/spolszczenie-borderlands-2-juz-powstaje/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 No i główny wątek skończony. Zero 33 lvl, zostało jeszcze 7 misji pobocznych, w tym jedna dla uwielbiających expić przez kilkanaście godzin. Cięższa niż jedynka, ale to dobrze. Poziom trudności w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Wreszcie coś zaczałem grać po długiej przerwie. A to za sprawą kodów na FB i Twiterze :) Co prawda przegapiłem dwa rzuty, ale i tak 6 kluczy się uzbierało :D Trochę ciężej się gra w pojedynkę niż w pierwszą część, ale dobrze, trzeba trochę wachlować broniami żeby uzyskać dobre obrażenia przy niektórych przeciwnikach, ale za to przyjemniej się gra. A i kasy jak by mniej wpada [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) Gram z kumplami, z którymi zrobiliśmy jedynkę kilka razy + wszystkie DLC. Trochę nam trudno w tej chwili pograć więcej niż jakieś 4h na raz, ale powoli sobie ciupiemy. W moim odczuciu bardzo dobrze się gra, jest dużo ciężej niż w jedynce, ale nadal nie niemożliwe do ogarnięcia. Jest większy nacisk na co-op, widać szczególnie na arenach, gdzie jak przytrafił mi się lag i byłem tylko obecny na arenie bardzo szybko na 3 rundzie nas wyoutowały moby. Tak samo poza arenami, jak nie idzie się co najmniej po dwóch w jakieś nowe miejsca to jest mało przyjemnie. Animacja respienia się jest tak tragiczna, szczególnie ten gest na koniec z dotykaniem gleby... Optymalizacja, chyba gorzej niż jedynka, chociaż z innej strony na stacjonarce grałem FHD, a teraz na lapku 640x480 (słaba grafa ) Ale jak kumpel mówi jak grał na 800x600 med a teraz 640x480 u niego jest niegrywalne przez 50% czasu to coś to jednak mówi. Poza tym jest fun i fabularnie dużo lepiej. Edytowane 5 Listopada 2012 przez Konar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Puma ja gram gunzerkerem i dla mnie ta gierka jest latwiejsza niz 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Odkopię temat, ponieważ potrzebuję Waszej pomocy Nie potrafię przejść pewnego etapu gry Borderlands2 (dodatek). Chodzi o to, że nie wiem co mam zrobić, aby zaliczyć nastepującą misję: 1. Misja jest opisana na ekranie (fotki) w prawym górnym rogu. Pisze, że mam coś zniszczyć w prasie, ale nie wiem co i jak Proszę o podpowiedź 2. Misja wymaga zebrania kodu otwierającego magiczne drzwi i wiem gdzie są owe kody, ale nie potrafię wejsć na skałę, na której znajduje się tabliczka. Kamienie, które się wysuwają, nie pozwalają mi na wskoczenie na ostatni głaz i ciągle spadam. Proszę o podpowiedz Dziękuję. EDIT: Dobra... już to opanowałem Ważna jest broń, jakiej się używa, a to musi być pistolet z glutem specjalnie do tej misji wyznaczony (nie wiedziałem). Później trzeba puknąć 5 gostków z tej pukawki i sprowokować ich, żeby weszli pomiędzy zgniatacz. Druga misja jest też zrobiona i tutaj trzeba się wykazać nerwami, bo po prostu trzeba spaść kilka razy i w końcu pojawi się trap prowadzący do punktu docelowego. To tak dla kogoś, kto będzie się tak samo męczyć, jak ja dzisiaj XD Dobre pół dnia kombinowania XD Edytowane 1 Listopada 2013 przez leven 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Mam pytanie - da się jakoś ustawić zapisywanie zapisów z postaciami na serwerze steam/chmurze lub w folderze steam ? straciłem po formacie ostatnio profilm z wysokim lvl i nie chce mi się od nowa nabijać lvl jak się okaże że kiedyś go stracę bo zapomnę zrobić backupa .... zresztą według mnie skoro głównym zamierzeniem tej gry jest gra coop online to dziwne że profil zapisuje się na kompie a nie np na serwerze zewnętrznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Ręki sobie nie dam uciąć ale chmurkę obsługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Mam pytanie - da się jakoś ustawić zapisywanie zapisów z postaciami na serwerze steam/chmurze lub w folderze steam ? straciłem po formacie ostatnio profilm z wysokim lvl i nie chce mi się od nowa nabijać lvl jak się okaże że kiedyś go stracę bo zapomnę zrobić backupa .... zresztą według mnie skoro głównym zamierzeniem tej gry jest gra coop online to dziwne że profil zapisuje się na kompie a nie np na serwerze zewnętrznym Zobacz czy masz zaznaczoną opcję (nie sugerować się B1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Znowu mam problem z etapem gry, a przecież to podstawka BR2 :P Chodzę w kólko od paru godzin i nie wiem co mam podnieść. Tu jestem i mam podnieść jakieś "mutated Varkid samples" :P Proszę o podpowiedź, bo zaraz mnie coś trafi :P Help ! Dzięki. Aha.... gram na steamie, ale w singla, bo w zespole nie mam szans ukończyć całej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Jak varkidy czyli te komary zleca na ziemie i zrobia kokon to musi do niego podejsc szybko i wcisnac przycisk ktory ci sie wyswietli. Wtedy wyjdzir zmutowany robal, silniejszy od reszty. Masz zabic takie 4 sztuki jak dobrze pamietam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 To nie jest ten quest gdzie czekasz aż larwy puszczają pączki i zabijasz Badass Mutated Varkidy? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Ja dziś zasiadłem do Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. Jakoś wcześniej nie miałem kiedy. Ta gra mnie zadziwia. Chyba najlepszy DLC. Momentami w kopalniach, czuję się jakbym cofnął się do lat gdy grałem w WoW ;) Edytowane 22 Września 2014 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 No jakiś czas temu odpaliłem GOTY 1 & 2 - bo ciągle było mi żal kasy na DLC ;] Teraz rozgrzewam się przed PreSequel GOTY :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Jakieś presequele i takie tam..Możecie napisać co można dokupić do B2 bo jeżeli wyszło coś nowego to bym chętnie pograł.Mam 3 dodatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Jakieś presequele i takie tam..Możecie napisać co można dokupić do B2 bo jeżeli wyszło coś nowego to bym chętnie pograł.Mam 3 dodatki. Odpal hasło GOTY i zobacz czego Ci brakuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Sprawdziłem na Steamie i mam coś takiego: Captain Scarlett and Herpirate's Creature Dome Creature Slaughterdome Mr. Torque's Campaing of Carnage Sir Hammerlock's Big Game Hunt :wink2: GOTY? Zaraz sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Jak varkidy czyli te komary zleca na ziemie i zrobia kokon to musi do niego podejsc szybko i wcisnac przycisk ktory ci sie wyswietli. Wtedy wyjdzir zmutowany robal, silniejszy od reszty. Masz zabic takie 4 sztuki jak dobrze pamietam. Dzięki. Właśnie o to chodziło. Ojej, a ja łaziłem i nie mogłem sobie poradzić, a to takie proste :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Sprawdziłem na Steamie i mam coś takiego: Captain Scarlett and Herpirate's Creature Dome Creature Slaughterdome Mr. Torque's Campaing of Carnage Sir Hammerlock's Big Game Hunt :wink2: GOTY? Zaraz sprawdzę. Nie masz najnowszego DLC, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Tutaj: http://www.gearboxsoftware.com/community/articles/1203 Klikając na swoją postać w grze (mam Axtona) pojawia się taka fotka i są kody do "skina": Czy na dzień dzisiejszy można ten kod wykorzystać ? Jeżeli tak, jak to zrobić ? Dzięki. EDIT: jak już tu jestem, proszę mi powiedzieć, kiedy dostaje sie klucz do tej skrzynki, bo od miesięcy nie widzę ani jednego. Jedyny użyłem dawno temu i od tej pory pusto. A może płatne są te klucze ? Edytowane 23 Września 2014 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Jeden? Ja mam z osiem nie wykorzystanych. Ale nie mam pojęcia skąd ;]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 W tej skrzynce i tak nie ma cudow. W zasadzie te klucze dostawalo sie w ramach dziwny akcji Gearbox. Wiem ze ludzie jakis plik sobie edytowali zeby miec 99 tych kluczy non stop. Tak samo jak to ze w jednorekim bandycie zawsze ci dropnie legendarny item l. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Jeden i to dawno temu. Mam nie wiele godzin garnia, bo tylko 306, a Ty ? Może trzeba grać wszystkimi postaciami pokolei ? Ja tylko żołnierzem gram :P Wystarczy podpowiedź, od czego zależy - jeżeli tak jest - przydział kluczy do tej magicznej skrzynki :) Edytowane 23 Września 2014 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 napisałem ci że klucze były dodawane do kont w czasie jakis eventów Gearboxu, Ja mam godzin 80 ale grałem w B2 od praktycznie samej premiery więc tych eventów z kluczami było mnóstwo. Normalnie nie jestes w stanie tych kluczy kupić czy znaleźć. Ja gre ukonczylem na 3 poziomach trudnosci soldierem, gunzerkerem i assasynem. Z tym ze nie grałem w żądne DLC. Posiadam je ale zanim je kupiłem, gra mi sie przejadła:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...