Klaus Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 http://forum.purepc.pl/index.php?app=core&module=help > Kalendarz Zdażenie kilku dniowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Która skórka? Powinien być na samym dole, po prawej.Stock IP.Board. Edit: O, jednak jest. Taki niewidoczny ten link, że dopiero po dłuższej chwili go wypatrzyłem. IMO powinna być zrobiona zakładka zaraz obok 'Użytkownicy' na topie strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) Dobra robota szefie. Po przeprowadzonych testach: Chrome 22: Chrupało i już się miałem żalić, ale wyczyściłem cache i już nie chrupie. Opera 12: Nie chrupie IE 9: Chrupie. I dobrze, userzy IE powinni być upokarzani na każdym kroku. Dzięki! PS. Jak pisałem tego posta to zorientowałem się, że w trybie szybkiej edycji dodawanie emot jest zwalone. Nie, żeby to mi za bardzo przeszkadzało akurat, no ale jak zgłaszać błędy to tu, nie? PS2. Adblock już zdjęty z purepc. PS3. Pięciotysięczny post. Idę otwierać szampana. Edytowane 10 Lipca 2012 przez Sysak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Dziwne bo ja problemu z menu emotikonów nie mam. Również Chrome. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Opera 12 - problemu również brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Firefox 13.0.1 - chrupie lekko przy włączonym Używaj płynnego przewijania (aczkolwiek bardziej jest to kwestia kiepskiej wydajności tej opcji). Opera 12 - problemów nie stwierdzono. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek100 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Czy szanowna dyrekcja forum ma zamiar zrobić porządek z Tapatalk ? Po radosnej aktualizacji cały czas brak nie przeczytanych postów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) Tapatalk po raz kolejny - niektóre tematy, zwłaszcza pierwsze na danym subforum, nieprzyklejone, ładują się tak: iOS 5.0.1, Tapatalk 1.13.6 (najnowszy, ale na poprzedniej wersji było tak samo) @Tapatalk Edytowane 11 Lipca 2012 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 W zasadzie wiadomo kiedy prace modernizacyjne dobiegną końca? Na razie trwa ciągła dłubanina bez widocznych efektów. Skupcie się na jednej skórce (najlepiej stockowej) walnijcie jakieś purepcowe kolorki i usprawniajcie ten styl. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Tapatalk po raz kolejny - niektóre tematy, zwłaszcza pierwsze na danym subforum, nieprzyklejone, ładują się tak: iOS 5.0.1, Tapatalk 1.13.6 (najnowszy, ale na poprzedniej wersji było tak samo) @Tapatalk To jest problem po stronie tapatalka - nie mam na to żadnego wpływu. Ten plugin to taka trochę czarna skrzynka - wrzuca się i tyle, nie da się niczego po jego stronie skonfigurować. Sypie się raczej w samej aplikacji bo mam podobne objawy przeglądając inne fora, w tym te bazujące na vBulletinie więc zupełnie innym oprogramowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Tylko, że przed aktualizacją wszystko było ok, a teraz jest loteria - niektóre tematy działają normalnie, a czasami jest "Loading" w nieskończoność. Android, ta sama wersja Tapatalk cały czas. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 U mnie jak już wspominałem w nowych nieprzeczytanych postach jest pusto. Przed modernizacją było ok. Tapatalk ten sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 A u mnie dalej wieksze tematy wgrywa diabelnie dlugo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 A u mnie dalej wieksze tematy wgrywa diabelnie dlugo Na tapatalku czy normalnie bo zaczynam się gubić w wątkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) Glasser to jest Gość Edytowane 11 Lipca 2012 przez kwasior500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Glasser to jest Gość stos podpalony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Ponieważ wciąż jestem nie zadowolony z systemu powiadomień moje pytanie do marco czy możesz przywrócić "powiadomienia opóźnione" z poprzedniej wersji forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Ponieważ wciąż jestem nie zadowolony z systemu powiadomień moje pytanie do marco czy możesz przywrócić "powiadomienia opóźnione" z poprzedniej wersji forum? Próbowałeś tego co zostało przetłumaczone w obecnej wersji jak powiadomienia "offline"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawoor Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 W stylu "Soc2 - Bez sidebara" brakuje dymków "Idź do pierwszego nieprzeczytanego posta" po lewej stronie od nazwy tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Aktualny czas: lip 18 2012 12:05 Ostatnia wizyta: dziś, 10:55 Czas wykonania: 7,3158 Obciążenie: -- Zapytania: 13 zapytań Gzip: GZIP włączone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Atak hakerów, czy wynik ogromnego zainteresowania stroną? Wchodziłem chyba 6 minut na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 U mnie na dłuższy czas zdechł adserver, na krótszy obrazki, kilka razy sama strona zrobiła timeout. Chciałem napisać posta, ale nie dało rady wbić. Btw, czas wykonania mam w losowej porze dnia, na dowolnej stronie oscylujący od 5 do 15s. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Znowu ktoś nas nie kocha. Szło > 300 mbit/s ruchu w stronę do nas i powiedzmy, że jest to przy > 20 tyś pakietów ilość skutecznie dobijająca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Problemy z wbiciem na portal są już od wczoraj.Przez pewien czas czekałem,czekałem i w ogóle nie mogłem otworzyć strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 Próbowałeś tego co zostało przetłumaczone w obecnej wersji jak powiadomienia "offline"? Potestowałem, potestowałem i chyba to jest to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 http://cdn.purepc.ppcgroup.pl//public/style_images/soc2/t_unread.png http://cdn.purepc.ppcgroup.pl//public/style_images/soc2/t_unread_dot.png Dot jest, ale tylko w nazwie pliku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Coś ostatnio się błąd 504 często pojawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 (edytowane) Aktualny czas: lip 29 2012 08:07 Ostatnia wizyta: wczoraj, 21:24 Czas wykonania: 3,2655 Obciążenie: -- Zapytania: 13 zapytań Gzip: GZIP włączone Ivy Bridge 22nm Aktualny czas: lip 29 2012 08:07 Ostatnia wizyta: wczoraj, 21:24 Czas wykonania: 22,2039 Obciążenie: -- Zapytania: 13 zapytań Gzip: GZIP włączone World of Tanks Aktualny czas: lip 29 2012 08:07 Ostatnia wizyta: wczoraj, 21:24 Czas wykonania: 22,1729 Obciążenie: -- Zapytania: 13 zapytań Gzip: GZIP włączone Battlefield 3 Aktualny czas: lip 29 2012 08:07 Ostatnia wizyta: wczoraj, 21:24 Czas wykonania: 25,3127 Obciążenie: -- Zapytania: 15 zapytań Gzip: GZIP włączone Raspberry Pi Do wszystkich tematów wchodziłem przez "zobacz nowe posty" Edytowane 29 Lipca 2012 przez tymej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 (edytowane) Dramat, nędza i zgrzytanie zębów: Aktualny czas: lip 30 2012 10:39 Ostatnia wizyta: wczoraj, 23:47 Czas wykonania: 56,4065 Obciążenie: -- Zapytania: 13 zapytań Gzip: GZIP włączone Edytowane 30 Lipca 2012 przez radiergummi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 (edytowane) Aktualny czas: lip 30 2012 12:48 Ostatnia wizyta: dziś, 10:56 Czas wykonania: 6,4334 Obciążenie: -- Zapytania: 15 zapytań Gzip: GZIP włączone Planowane prace modernizacyjne Aktualny czas: lip 30 2012 12:48 Ostatnia wizyta: dziś, 10:56 Czas wykonania: 2,3008 Obciążenie: -- Zapytania: 8 zapytań Gzip: GZIP włączone co kupić - notebooki,laptopy i inne Aktualny czas: lip 30 2012 12:48 Ostatnia wizyta: dziś, 10:56 Czas wykonania: 7,8649 Obciążenie: -- Zapytania: 13 zapytań Gzip: GZIP włączone forum testowe Edytowane 30 Lipca 2012 przez orlontko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...